Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >106
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Triger Seti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Triger Seti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Triger Seti
    Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 10:21
1999 model 106 XR için Şahin Peugeot'tan triger seti almayı düşünüyorum. Montajını kendi yapan arkadaşımız var mı , fikirlerini bekliyorum.
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 10:37
Ben Şimdiye Kadar Triger Seti Monte Eden Kimseyi Görmedim;
Sanada Tavsiye Etmem, Al Setini Götür Bir Ustaya Taktır.
Sandığın Gibide Kolay Bişey Olacağını Sanmıyorum. Sente Ayarı Var. Çok Önemli Konular Bunlar.
Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 10:38
Hımm düşündüğüm gibi eğilmiş demekki , işin içine aya girince iş zorlaşıyor.
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 10:43
evet setı alın ve guzel bı ustaya taktırın derım 

Düzenleyen ahmetsemiz - 04 Ağustos 2011 Saat 10:44
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 12:32
kanka naptın sen yaaa Sırıtma
Yukarı Dön
masumserseri Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı masumserseri Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 12:34
sen ne yaptın kardes yahu.o nasıl soru sınavda bıle cıkmaz boyle calısmadık yerden:d
haha.:d motora sekman atanda cıkar yakında bu gıdısle...

2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:12
Orjinalini yazan: masumserseri masumserseri Yazdı:

sen ne yaptın kardes yahu.o nasıl soru sınavda bıle cıkmaz boyle calısmadık yerden:d
haha.:d motora sekman atanda cıkar yakında bu gıdısle...

Her konuda ustaya bağlı kalırsan 1 tl lik sigorta yüzünden krank sensörünü de değiştirirsin arabayı çektirip beyni de yenilersin. ( çok gördüm bu arkadaşlardan)

PUG kullanıyorsan herşeyi sökebiliyor olman gerekiyor aksi taktirdde araba kadar bakım parası ödersin.

Trigeri takarsın gidersin bir ustaya ayar yaptırırsın yada tercih meselesi gidersin parça masrafı kadar işçilik ödersin. 

NOT: Lütfen konuyla ilgili yorum yapalım.
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:18
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

evet setı alın ve guzel bı ustaya taktırın derım 

Eywallah kardeşim sanırım öyle olacak.
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
hhuzun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hhuzun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:37
ufak seylerini yaparsinda motor kayisi onemli belli olculeri var.ben gordum nasil degistigini usta isteyen bir is buyuk hasarlara yol acabilir.
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:41

hatta devir daim pompasınıda değiştirin hazır set değişiyoken

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:53
Yapilmaz diye bisey yok. Inanin ki eger kendiniz yaparsaniz, gotureceginiz muhtemel pek cok ustadan daha iyi ve temiz yaparsiniz ve ogrendiginiz de yaniniza kar kalmis olur. Trigger meselesi ince iscilik gerekiyor ve alet edavatiniz ne derecede var bilemiyorum. 206 icin olani icin videoyu koyuyorum. Saniyorum ki 106 icin de hemen hemen aynidir.

Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:03
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Yapilmaz diye bisey yok. Inanin ki eger kendiniz yaparsaniz, gotureceginiz muhtemel pek cok ustadan daha iyi ve temiz yaparsiniz ve ogrendiginiz de yaniniza kar kalmis olur. Trigger meselesi ince iscilik gerekiyor ve alet edavatiniz ne derecede var bilemiyorum. 206 icin olani icin videoyu koyuyorum. Saniyorum ki 106 icin de hemen hemen aynidir.

Bu çok yararlı olacak. Teşekkür ediyorum.
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:04
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

Şef sohbet bölümüne de taşıyabilirim konuyu orda da geyiğini yapabiliriz istersen. :P
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:23
Orjinalini yazan: muzarix muzarix Yazdı:

Şef sohbet bölümüne de taşıyabilirim konuyu orda da geyiğini yapabiliriz istersen. :P
Muzarix Kardeşim Söz Konusu Bu Mesajda Geyik Yok. Pugti Kardeşimiz Mantıklı Bişey Söylemiş...
Trigeri Değiştireceksen Devirdaim Motorunu Mutlaka Değiştir... Demek İstedi.
Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:31
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Muzarix Kardeşim Söz Konusu Bu Mesajda Geyik Yok. Pugti Kardeşimiz Mantıklı Bişey Söylemiş...
Trigeri Değiştireceksen Devirdaim Motorunu Mutlaka Değiştir... Demek İstedi.

Önceki mesajıyla birleştirince aynı anlam çıkmıyor. Ama referans olarak sizin paylaşımınızı alırsam özür dilerim. Maksadımız birbirimizi kırmadan seviyeli bir ortamda yardımlaşmak. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:36
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

1999 model 106 XR için Şahin Peugeot'tan triger seti almayı düşünüyorum. Montajını kendi yapan arkadaşımız var mı , fikirlerini bekliyorum.
naptın kuzen sen ya oruç sana dokundu sanırım. amma illaki yapıcam dersen ayar konusunda az buçuk bişi yapabilirim ;)

Kuzen oruç dokunmadı servise bi yığın para daha bayılmak istemiyorum hepsi bu. Neticede mühendis adamız , yapabileceğimiz bir iş mi eğil mi onu araştırıyorum. Bazı arkadaşlardan güzel paylaşımlarda geldi. Ayarını da sen yapıyorsan geriye marşa basmak kalıyor.

MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:38
kuzen korktuğun işe bak elimizde 3 tane 106 var seninkini topladık mı aynısını yapana kadar uğraşırız sen mühendis adam ben teknisyen adam takım tutmayı da biliyoruz ;) önemli olan püf noktasının olup olmadığı. ben arabayı aldığımda usta sağ aksı değiştirdiğinde bunu bende yaparım diye iddiaya girmiştim ve sol aksı da ben değiştirmiştim. ve gördüğünüz üzere ustanın değiştirdiği sağ aks benim değiştirdiğim sol akstan önce dağıldı :))

Düzenleyen ümitarmatli - 04 Ağustos 2011 Saat 14:40
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:39

Önceki mesajıyla birleştirince aynı anlam çıkmıyor. Ama referans olarak sizin paylaşımınızı alırsam özür dilerim. Maksadımız birbirimizi kırmadan seviyeli bir ortamda yardımlaşmak. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Elbette Haklısın Kardeşim Ona Bir Sözüm Yok; Konu Geyiğe Giderse Üzücü Bir Durum,
Anlayışın ve İyimser Tavrın İçin Ben Teşekkür Ederim...Thumbs Up

Dediğim Gibi Triger Olayını Sağlam Bir Ustada Hallettir. Elin Yatkın Değilse...

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:43

Elbette Haklısın Kardeşim Ona Bir Sözüm Yok; Konu Geyiğe Giderse Üzücü Bir Durum,

albayım bu ayar işi dediğin konu 1 adet kayış var zaten onun gerginliği değil mi?
Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:45

Haklısın Albayım elimiz neticede yatkın değil.
Eninde sonunda bu iş servise gidecek gibi gözüküyor. Ouch (Peugeot ustası bulamama sıkıntım Ankaradan beri devam ediyor. Eskişehirde bizim kuzenin ustasına bi bakıcaz olmadı yine servis hep servis :S)
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 126 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 412 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 34980 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 104003 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 662 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 30560 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53239 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1072 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 17521 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 1346 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 445 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 403 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16925 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1138 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 722 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3916 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 1078 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3186 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34681 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 2351 0 tayfuny1
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English