![]() |
|
Triger Seti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 10:21 |
||
1999 model 106 XR için Şahin Peugeot'tan triger seti almayı düşünüyorum. Montajını kendi yapan arkadaşımız var mı , fikirlerini bekliyorum.
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ben Şimdiye Kadar Triger Seti Monte Eden Kimseyi Görmedim;
Sanada Tavsiye Etmem, Al Setini Götür Bir Ustaya Taktır. Sandığın Gibide Kolay Bişey Olacağını Sanmıyorum. Sente Ayarı Var. Çok Önemli Konular Bunlar. |
|||
![]() |
|||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
||
Hımm düşündüğüm gibi eğilmiş demekki , işin içine aya girince iş zorlaşıyor.
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
|||
||
evet setı alın ve guzel bı ustaya taktırın derım
Düzenleyen ahmetsemiz - 04 Ağustos 2011 Saat 10:44 |
|||
![]() |
|||
||
kanka naptın sen yaaa
![]() |
|||
![]() |
|||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sen ne yaptın kardes yahu.o nasıl soru sınavda bıle cıkmaz boyle calısmadık yerden:d
haha.:d motora sekman atanda cıkar yakında bu gıdısle...
|
|||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|||
![]() |
|||
||
Her konuda ustaya bağlı kalırsan 1 tl lik sigorta yüzünden krank sensörünü de değiştirirsin arabayı çektirip beyni de yenilersin. ( çok gördüm bu arkadaşlardan)
PUG kullanıyorsan herşeyi sökebiliyor olman gerekiyor aksi taktirdde araba kadar bakım parası ödersin.
Trigeri takarsın gidersin bir ustaya ayar yaptırırsın yada tercih meselesi gidersin parça masrafı kadar işçilik ödersin.
NOT: Lütfen konuyla ilgili yorum yapalım.
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
|||
||
Eywallah kardeşim sanırım öyle olacak.
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
|||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
||
ufak seylerini yaparsinda motor kayisi onemli belli olculeri var.ben gordum nasil degistigini usta isteyen bir is buyuk hasarlara yol acabilir.
|
|||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|||
![]() |
|||
||
hatta devir daim pompasınıda değiştirin hazır set değişiyoken |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Yapilmaz diye bisey yok. Inanin ki eger kendiniz yaparsaniz,
gotureceginiz muhtemel pek cok ustadan daha iyi ve temiz yaparsiniz ve
ogrendiginiz de yaniniza kar kalmis olur. Trigger meselesi ince iscilik
gerekiyor ve alet edavatiniz ne derecede var bilemiyorum. 206 icin olani icin videoyu koyuyorum. Saniyorum ki 106 icin de hemen hemen aynidir.
|
|||
![]() |
|||
||
Bu çok yararlı olacak. Teşekkür ediyorum.
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
|||
||
Şef sohbet bölümüne de taşıyabilirim konuyu orda da geyiğini yapabiliriz istersen. :P
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
|||
||
Trigeri Değiştireceksen Devirdaim Motorunu Mutlaka Değiştir... Demek İstedi. |
|||
![]() |
|||
||
Önceki mesajıyla birleştirince aynı anlam çıkmıyor. Ama referans olarak sizin paylaşımınızı alırsam özür dilerim. Maksadımız birbirimizi kırmadan seviyeli bir ortamda yardımlaşmak. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
|||
||
Kuzen oruç dokunmadı servise bi yığın para daha bayılmak istemiyorum hepsi bu. Neticede mühendis adamız , yapabileceğimiz bir iş mi eğil mi onu araştırıyorum. Bazı arkadaşlardan güzel paylaşımlarda geldi. Ayarını da sen yapıyorsan geriye marşa basmak kalıyor.
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
|||
||
kuzen korktuğun işe bak elimizde 3 tane 106 var seninkini topladık mı aynısını yapana kadar uğraşırız sen mühendis adam ben teknisyen adam takım tutmayı da biliyoruz ;) önemli olan püf noktasının olup olmadığı. ben arabayı aldığımda usta sağ aksı değiştirdiğinde bunu bende yaparım diye iddiaya girmiştim ve sol aksı da ben değiştirmiştim. ve gördüğünüz üzere ustanın değiştirdiği sağ aks benim değiştirdiğim sol akstan önce dağıldı :))
Düzenleyen ümitarmatli - 04 Ağustos 2011 Saat 14:40 |
|||
![]() |
|||
||
Elbette Haklısın Kardeşim Ona Bir Sözüm Yok; Konu Geyiğe Giderse Üzücü Bir Durum, Anlayışın ve İyimser Tavrın İçin Ben Teşekkür Ederim... ![]() Dediğim Gibi Triger Olayını Sağlam Bir Ustada Hallettir. Elin Yatkın Değilse... |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Haklısın Albayım elimiz neticede yatkın değil.
Eninde sonunda bu iş servise gidecek gibi gözüküyor.
![]() |
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |