![]() |
|
lambo,lsd,yukarı açılır kapı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 04:12 |
Arkadaşlar sitemizde bunu yaptıran arkadaşlar illaki vardır kullanımı kolaymı rahatmı nasıl fiyat nedir nasıl yapılır bilgi verebilirmisiniz?
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşil_16 Diye Bir Arkadaşımız Var.
Oda Aynı Kapı Sisteminden Kullanıyor.. Onunla İletişime Geçersen Daha Sağlıklı Bilgi Alacağından Eminim. |
|
![]() |
|
günaydın herşey güzel hoş fakat kaza anında araçtan çıkman neredeyse imkansız hale geliyor. benim bildiğim araçta yana açılan menteşeler iptal ediliyor sadece yukarıya açılım olduğu için allah göstermesin kaza anında kapının açılması neredeyse imkansız gibi gözüküyor. Bursa buluşmasında aşil arkadaşımızın aracını inceledik aynı uygulama kendisinde de var. Albayımın dediği gibi bir de kendisine danışırsan bizim göremediğimiz artı eksileri sana daha iyi anlatabilir.
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Teşekkürlerr....
|
|
|
![]() |
|
inegölde bir usta olması lazım bunun imalatını yapıyordu. sahibindende araştırırsan iyi olur
|
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
merhaba arkadasım, kapılar aydın sökede yapıldı,yapımı ıse kapı menteselerı sokulup bellı kalıp dokulerek havalı pıston koyuyorlar, goruntu olarak hos duruyor ama gercegını soylemek ıstersem hıc tavsıye etmıyorum cunku hıc kullanısı yok kapının yukarı acıldıgını bılmeyen dırek kapıyı kendıne dogru cektıgı ıcın zamanla o pıstonlar ve on camurlukta esneme oluyor,tabı herkeze kapıyı soyle ac demesıde ayrı bı dert :D eskı halıne cevırmekte baya zahmetlı oldugu ıcın pek tavsıyem degıl, bursada ve ıstanbuldada yapan yerler var dıe duymustum,
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
çok pahalı diye biliyorum, fiyatı uygun olsa hiç durmam yaptırırım
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
http://www.eliftuning.com/ELiFTUNiNG-LSD-PEUGEOT-206-3D-KAPI-SETi_2656.html#0 burda fıyatı ayzıyor dostum
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
duvara sıfırlarsan çıkamazsın çıkmaya çalışırsan çizersin :D ya büyük dert valla biz normaline devam :D
|
|
![]() |
|
E şimdi ben bunun menteşesini güzel bi fiyata aldım. Herhangi bir özel servis yapabilirmi sadece menteşedemi bitiyor yani başka ek parçalar gerekiyormu ?
|
|
|
![]() |
|
daha onceden ımhalatını yapan bır yer vardır mutluka,antalyada ıkamet edıorsan bulabılırsın bence.
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
bu kapı kıtı bu kadar pahalı degıl ya sahıbındende gordum ben 250-500 arası degısıyor :))
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
ya sen onu bul valla beraber alalım. ne o öyle 4500 lira yaww!
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
4 bin tlye kadar çıkıyor dez avantajları ,kafa vurma , alçak duvara veya ağaç altına park edince açmakta zorlanma veya açarken çizilmesi bazıları hidrolikli gibi açılırken küt diye açılmıyor benim bildiğim bunlar pahalı olanlar normal menteşe elinden kaçırdığın anda küt diye açılır veya açılırken zorlanırsınya aşşağı düşer yada yukarı zor kalkar saymakla bitmez görüntüsü güzel ama zorluğuda var ben bizzat yaşadım en kısa örnek sonradan açılan sunroof aracın beli olan tavanın kesilmesi virajlarda araç inanılmaz zorlanır yukarı açılır kapı yapıcaksan 2 kere düşün derim
Düzenleyen djchaos - 04 Ekim 2011 Saat 01:07 |
|
![]() |
|
Bende tavsiye etmiyorum zamanında 306'mız varken çoook düşündüm ve çok araştırdım hiç sağlıklı degil ikinci yıpranma payı çok erken oluyor bi süre sonra basınç bitiyor kapıyı tutmuyor ve uğraşıp duruyorsun..Ve artı o şekilde muayeneden de geçermi oda belli degil...Bence hiç kafanı yorma böle devam bırak boşuna para harcama...
|
|
![]() |
|
Ben araştırırken 800 900 lira arası yapılabiliyordu....Menteşeyi söküyorlar çamurlugu açıyorlar şaseye dogru montajı yapılıyor..Arkadaşında dedigi gibi çamurluk açılma sorunu çok olur... ;)
|
|
![]() |
|
sımdı arkadaslara haber saldım fıyat bır ıkı gıne gelır :))
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
106 quıksılverda kullanan arkadaşım vardı. Uzaktan kumandalı açılıp kapanabilen... Hoş ama zahmetli. Giyotin gibi Mazallah... :)
|
|
![]() |
|
OUZHNKYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: üye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
bunu istanbulda yapan ustanın adresi yada telefon numarasını bilen arkadaslardan rica etsem bana dönüş yapabilirler mi?
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede pahalıdır
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |