![]() |
|
ehliyet acil bilgi lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 Saat 23:34 |
arkadaşlar benim (b) sınıfı ehliyetim var,bunu (e)sınıfına çevirmek istiyorum ne yapmalıyım?masraf ne olur?tüm sınavlara girecekmiyim?diyelimki sınavlara girdim motordan ya da diger bölümden kaldım tekrar girdim tekrar kaldım acaba (b)sınıfı ehliyetimin başına bi iş gelirmi?
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuda bi bilgim yok ama yarın her hangi bi kursu ararsan daha sağlıklı bi bilgi edinirsin maliyetinide söylerler arkadaşım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen kurslardan fiyat öğrenebilirsin
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kursa gore fıyat degısır ama 200 tl malıyeye 35 - 40 tl emnıyete yatırman gerekıyor 40 tl sınav ucretı ve kurs ne kadar anlasırsan ıste :) ama sınavlardan kalırsan bıle B sınıfı ehlıyetıne her hangı bısey olmaz zaten dıger ehlıyetı kazandıgında almaya gıttıgınde Byı alacaklar onu verecekler |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gokan bey yardımcı olım sıze her hangı bır surucu kursuna muracat edın bende dusundum 300 tl surucu kursuna verıyosunuz sadece motordan sınava gırıyor sınavı gecme halınızde buyuk bı 28 lık mıdıbus kullandırıyolar sonra sertıfıka cıkıyor ılce emnıyete eskı ehlıyetınız gıdıp teslım edıyosunuz 15 tl emnıyette dosya parası 60tl yakında belge parası alınıyor 180 tl cıvarındada yanlıs hatırlamıyosam mal mudurlugune yatırıyorsunuz 10 gune kalmadan e sınıfı ehlıyetı alıyosunuz sınavdan kalma durumunuz yasal olarak 3 hakkınız var 40 yada 50 harc yatırp kaldınız dersen tekrar sınava tabı oluyosunuz surucu kursuna verdınız 300 tl yada neyse ondan baska para odemıyoruz eger 3 defa dersı veremıyosanız bıldım kadarıyla dosya yanıyor bastan kayıt yapıyorsunuz esaygılar
Düzenleyen ahmetsemiz - 04 Ağustos 2011 Saat 01:11 |
|
![]() |
|
scuderia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Marmaris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
ben d sınıfı aldım 480 tl harç parası var bide trafikte 60 tl sanırım kart ücreti var kursta 300 400 arası değişiyo sanırım...
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 yasını doldurayım ende e sınıfı alacaım masraf cok :)
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |