|
Bagaj cıtası değişimi ve H7 6000 zenon montajı |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 Saat 20:18 |
tatılden donus esnasında arka bagaj cıtam kırılmıs ve kopmus 2 gun once sıparıs vermıs oldugum cıta geldı ve bende aldım boyattırdım ve taktım plaka ısıklarını beyaz yaptım vakıt varkende H7 6000 zenonlarımı taktım ve sızınle paylasmak ıstedım Düzenleyen ahmetsemiz - 03 Ağustos 2011 Saat 22:06 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne demek abim lafı bile olmaz ama yalan yok zenonlar açtı arabayı
abi bu arada resimler gözükmüyor. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 tanesı acılmadı anlamadım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç resim gözükmüyor abi |
|
aşil16
2. Vites 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resım yok dostum
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ahmet fotoğraf yok sayfa kendini kaybetmiş.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
duzeltıyorum abı ımagede sorun var galıba sapıttı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sonunda halletmişsin abi.neyse abi zenonları güle güle kullanmanı dilerim...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eline sağlık güzel olmuş. Parklara da beyaz ledli ampullerden taktın mı tamamdır.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saol abı tesekkurler berkay abı sısllerde zenon olucak aksam oldugu ıcın bıraktım bugun alıcaktım parklar ve camurluktakı sınyal lambalarıda beyaz olucak bugun bulamadım vakıt yok gun ıcı en kısa zamanda degısıcek angel almıcam orjınal farların ıcını karartcam
Düzenleyen ahmetsemiz - 03 Ağustos 2011 Saat 22:10 |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ahmet hayırlıolsun yeni çıtan.
xenonlara gelince ya mercekli far al yada o xenonları sök çünkü xenon halojen farda dağalarak yoln hariç yer yeri aydınlatır önünü göstermez ve karşındakinin gözünü alır
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bagaj kapağındaki plastik kısmı nasıl sökeceğiz benimde sökmem gerekşyor ve herhangi bir vida falan göremedim nasıl çıkartabilrim???
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ha bir de arka plakanın kenarlarındaki siyahları tinerle elden geçir derim, beyaz güzel duruyor.
Şu şekil: Düzenleyen Berkay - 03 Ağustos 2011 Saat 22:58 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onları yapıcam abı zamanla
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bahadır abı yukarıda resımlerde mevcut abı |
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elinize emeğine sağlık ama xenon seçimi tamamen hatalı olmuş,mercekli farlarda kullanılan ampullerden almışsınız,reflektörlü farlarda kullanılan xenon ampulleri farklıdır,aracınızı far ayarına sokmanızı da tavsiye ederim,bir nebze olsun bu göz alma olayını azalır.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaw metınım kızma hemen mercek alamadım saten farları temızletıp ıcını karartma yapıcam ozaman mercek takıcam saten zenonlardan dolayı arıza verdı arac butun ısıkları yaktı suan saat 00:23 usenmedım gıttım soktum kutup basını cıkardım taktım marsa bastım duzeldı aklım cıktı yaw
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gercekten ınanın bende ıstemem kımseyı tehlıkeye sokmak ama sadece denedım zenonlarım H7 6000 lık elımde mevcut vardı onları kullandım suan zenonlar olmadı soktum saten ılerleyen zamanda farların ıcını karartma yapıcam mercekler alınıp zenonlar ozaman takılacak saygılar |
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dijital balstlı xenon almanızı tavsiye ederim,hatta ben aracımda balast olarak space markasının dijital slim balastlarını kullanıyorum,arıza lambası yakmaz arızaya sebebiyet vermez,aynı zaman da küçük boyutu sayesinde farların için de duruyor.
mercek yapay düşünüyorsanız linkide bir inceleyin güzel bir set hazırlamışlar,http://www.dhgate.com/50-shipping-cost-g3-digital-slim-ballast/r-ff8080812b27df15012b27ec343d3f94.html buda dijital balstın boyutları ile ilgili bir fikir verebilir bence :) Düzenleyen mimitt - 04 Ağustos 2011 Saat 00:52 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olabılır aslında degerlendırme kaydettım lınkı tesekkur ederım
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |