![]() |
|
5 mm yay alıcam... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 Saat 19:33 |
arkadaslar 35mm lık yay var ama hıc memnun, fk markalı bır yay varmıs yumusk ve guzel tavsıyenız nedır ??? arkaya gore on taraf havada duruyor buda cekıste benı rahatsız edıyor sankı :D arkaya oranlamak ıstıyorum basıklıgı
aracın halı Düzenleyen aşil16 - 03 Ağustos 2011 Saat 19:34 |
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim Tavsiyem 5mm Eibach Yay Takmandır... Ortalama Fiyatı 180 - 200 Arası Bişey Olması Gerek.,
FK yay Hakkında Pek Olumlu Şeyler Duymadım Doğrusu... Onunda Fiyatı 100-125 Arası Bişey, |
|
![]() |
|
bende bir eıbach kullanıcı olarak kesinlikle eıbach tavsiye ederim yumuşaklık konusunda diger markalardan kat kat önde :)
|
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
kac cm daha duser pekı arac ?? arkayla hemen hemen esıt yukseklıkte olmasını ıstıyorumda ??
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
önlere tak 5cm eıbach arka torsiyonlarından da düşür 1 diş cuk diye oturur yani araç :)
|
|
![]() |
|
arkalar daha dusermıkı :D on bıraz yuksekte
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
arkalar düşer tabi ama mutlaka sonradan pişman olursun (benim gibi) geri yükseltirsin :)
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
arkadaşım hiçbir (bu arada bi yanlışlık var ya 50mm diye yazılır ya da 5cm) 5cmlik yay eibach da olsa asla yumuşak olamaz. çünkü esneyecek payı kalmaz. ben 5cm lik yay da kullandım. ve 35mmlik eibach prokiti takınca 5 cm lik yayı kullandığıma çok pişman oldum... hem yol tutuşu gayet iyi hale geldi, hem görüntü olarak yeterli derecede iyileşti, hem de konfordan ödün vermedi.
benim sana nacizane tavsiyem, önlerde zaten 35lik yayın varmış. hiç dokunma, eğer yükseltebiliyosan arkayı yükselt. çünkü hiçbiyerde sürtmesen otobandaki battı çıktı dediğimiz geniş kasislerde sürtersin arabanı... yazıktır o kadar emeğe... karar yine senin tabii...
|
|
![]() |
|
pardon arkadasım yanlıs yazmısım haklısın.benım anlatmak ıstedıgım arabının arka basıklıgı ıle on basıklıgının aynı olmaması,aracı bu haldeyken yukseltırsem hıc guzel bı goruntu olmucagını dusunuyorum o tamponlar hıc hos durmaz teklerlek ıcıne oturmucak yuvanın,arka tam oturmus sekılde ama on 4 cm daha ınse cok daha ıyı olucagını dusunuyorum .
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
zevkler elbette tartışılmaz ama, bence ön gayet iyi ve arka fazla basılmış. o güzelim tamponlar kendini her şekilde gösterecektir.
arka tekerleklerin lastik kısmı ortada yok, hatta jantın bile bi kısmı gözükmez olmuş ve çok abartı. evet konunda haklısın. ön ve arka aynı yükseklikte değil. ama bunu önü de düşürerek değil, arkayı biraz kaldırarak dengelemelisin... bu konuda çok kişinin kararı bu olacaktır emin ol...
|
|
![]() |
|
Ön 5cm Düşer.
Arka Bir Torsiyon Diş 4 cm Düşürür... |
|
![]() |
|
ayni problem bendede vardi 35 mm den 50 mm gectim amortisorler degisti suan problem yok ama bizim araclarda on taraf arkadan daha alcak olmali yoksa yol tutus olmaz. bu durumda diger cozum aracin arkasini biraz kaldir.
|
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
benim tavsiyem 3,5 mm Eibach yay'dan yanadır.5 mm arabanı çok düşürür ve senin başını çok agırtır selamlar |
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
aynen.. katılıyorum bursa buluşmasında arabanı yakından inceledim.. esneme payı bırak arabanda .. ustadan çıkamazsın sonra... yay olarakta kesinlikle Eibach pro kit 3,5 .... kesinlikle şaşma ben çok memnunum .... |
|
![]() |
|
16 GT 755 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 GT 755
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar bende yay alıcam hatta yarın ama ne alıcagımı sapıttım kımı arkadas 5 cok ıyı yazmıs kımı 3,5 bunun bı ortası yokmu :(
|
|
![]() |
|
eibach 3,5 pro kit yay al tak.. sitede çoğu arkadımış ve bende dahil olmak üzere bu yayı kullandık ... konfor kaybın olmaz ...sıkıntı yaşamassın ..
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3,5 cm en ideali ya 5cm yazık aracınıza ya küçücük bişeyde altı yere değecek bence arkayı kaldır bıraz farketmez bile kimse şu görüntüden daha guzel gorunecegıne emin olabilirsin
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
ön takım dağılır 5 cm alma 3.5 iyidir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |