![]() |
|
Yazılım güncelleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 11:30 |
|
![]() |
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
||
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yazılım dediğin serviste de sanayide de aynı program planet2000 son versiyonuda 22.14 bildiğim kadarıyla+500 liradan falan bahsetmişsiniz arada aman ha:D
|
||
![]() |
||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sanayide cihaza bağlayarak aracın benzin yakıt değerlerini ölçtüler ve bize verileri göstererek hiç bir sorun olmadığını söylediler.Bu durumda usta yazılıma gerek yok ki tüm değerlerin normal dedi.bizde teşekkür edip döndük..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Hadı bakalım ınsallah. Olanı bıtenı buradan yazmaya devam edersın...
|
||
![]() |
||
|
Aracın lpg gaz ayarını yaparken cihaza bağladıklarında görünüyormuş benzin değerlerin yüksek olduğu o yüzden dediler zaten yazılımı güncelleştirin diye.dün peugeot servisi fos çıktı yapamadı.bende artık sanayide yapanlar varmış orada yaptıracağım umarım faydasını görürüm. |
||
|
||
![]() |
||
|
Soyle bır yararı olacak dıye bır yorum yapmamız zor. Sadece fabrıka aracı urettıkten sonra bazen yazılımlarda guncelleme yapıyor. Yenı yazılım yapılmasının amacı ne olabılır? Eskısınden daha ıyı calısması ıcın. Bununda farkları kullanımda ortaya cıkabılır...
Wındows nasıl zamanla yamalar guncellemeler yapıp eksıklerı gıderıp hataları duzeltıyorsa bu da benzer bır nokta...
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
ya bu yazılım güncelleme işi bence serviste yapmıyorlar. zira ecu programlama ayrı bir durum. tuningcilerde sağlam programlar var ama diagnostik olanlar değil sadece beyne yazıyorlar. bazıları ise ecu dan chip i söküp pic programlama yapıyor elektronikten anlayan varsa. zaten beyin ile alakalı sıkıntıları tamir yoluna da gidebiliyorlar. sonuçta beyne takılan bu chiplerin yazılabilmesi mümkün ... bozulanların da yenisi ile değiştirilip tekrar yazılabilmesi mümkün ...
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Burada servis arıza tespiti yada yazılım güncellemeyi 60 TL + KDV ye yapıyor olması lazım.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
sımdı benım 2001 model otoamtık 206 var ben guncelletsem aracım otomatık sanzumanına ne gıbı yararı olacak...
|
||
![]() |
||
|
Aracın benzın ecusundada guncellemeler yapılabılıyor. Sadece sanzumanda degıl...
|
||
![]() |
||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
aracın benzin ayarı yüksek olmaz diye biliyorum lpg işi yapanlar nasıl anlamışlar aracın benzin sarfiyatının fazla olduğunu
![]() Düzenleyen VEDATDINC - 02 Ağustos 2011 Saat 03:38 |
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
|
Ne yaparsan yap sakın TOKAT'taki kendini servis zannedenlere dokundurtma. Ha Sivas merkezdekilere de pek güvenme. Kendin araştır arızayı tespit et/ettir ondan sonra illaki serviste yaptıracağım dersen gidip şunu yapacaksınız başka bir şey yapmayacaksınız de.
|
||
![]() |
||
|
valla benimkini yapamadılar ne hikmetse...ücretide belli değil.kimi ücretsiz diyor kimi 500 tl diyor.ben yarın sanayide attıracağım yazılı.umarım işe yarar..
|
||
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
mesajı okuyunca ahanda benim konu dedim. Aracımın eski sahibinin ecu oynaması ile performans için yazılımı değiştirdiğini düşünüyorum. zira farklı arkadaşlar da kullandı ama çok yakma sorununu çözemedik. acaba yazılımdan olabilir mi? diyelim ki ondan servis ne kadar öper bizi bu yazılımı güncellemek için bir de serviste hakkaten değiştiğini göremiyorsun ya parça değil attık der atmazlarsa nereden anlayacağım ?
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
|
Bu kadar mı yani ?
|
||
|
||
![]() |
||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|
dostum ben güncelleyeli iki gün oldu. yazılım güncelleme sadece otomatik vites geçişlerindeki düzenlemeyi yapıyormuş. Ben güncelledikten sonra bi fark göremedim.. Yine çok yakıyor benzinde
|
||
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
||
![]() |
||
|
C.tesi lpg sistemimin bin km gaz ayarı için gittiğim serviste, lpg gaz ayarından sonra bana benzin değerleriimin yüksek olduğunu peugeot servisinde arabama yazılım güncelleme yaptırmam söyledi.bende bu gün peugoet servisine gittiğimde makinelerinde arız olduğunu yazılım güncelleme yapamayacaklarını söylediler.sorum şu bu yazılım güncelleme çok ama çokmı önemli bana ne artısı ne eksisi olacak.birde koskaca servis bunu neden yapamıyor.çok önemli ise yakın şehirlere gidip yaptıracağım..
![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |