Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yazılım güncelleme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yazılım güncelleme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yazılım güncelleme
    Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 11:30
Thumbs Up
206 feline (2006)     1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
Yukarı Dön
tazmaniac Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tazmaniac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 23:26
yazılım dediğin serviste de sanayide de aynı program planet2000 son versiyonuda 22.14 bildiğim kadarıyla+500 liradan falan bahsetmişsiniz arada aman ha:D
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 19:56
Sanayide cihaza bağlayarak aracın benzin yakıt değerlerini ölçtüler ve bize verileri göstererek hiç bir sorun olmadığını  söylediler.Bu durumda usta yazılıma gerek yok ki tüm değerlerin normal dedi.bizde teşekkür edip döndük..Thumbs Up
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 12:22
Orjinalini yazan: çetin çetin Yazdı:

Orjinalini yazan: VEDATDINC VEDATDINC Yazdı:

aracın benzin ayarı yüksek olmaz diye biliyorum lpg işi yapanlar  nasıl anlamışlar aracın benzin sarfiyatının fazla olduğunu Kahkaha

Aracın lpg gaz ayarını yaparken cihaza bağladıklarında görünüyormuş benzin değerlerin yüksek olduğu o yüzden dediler zaten yazılımı güncelleştirin diye.dün peugeot servisi fos çıktı yapamadı.bende artık sanayide yapanlar varmış orada yaptıracağım umarım faydasını görürüm.

Hadı bakalım ınsallah. Olanı bıtenı buradan yazmaya devam edersın...
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 12:17
Orjinalini yazan: VEDATDINC VEDATDINC Yazdı:

aracın benzin ayarı yüksek olmaz diye biliyorum lpg işi yapanlar  nasıl anlamışlar aracın benzin sarfiyatının fazla olduğunu Kahkaha

Aracın lpg gaz ayarını yaparken cihaza bağladıklarında görünüyormuş benzin değerlerin yüksek olduğu o yüzden dediler zaten yazılımı güncelleştirin diye.dün peugeot servisi fos çıktı yapamadı.bende artık sanayide yapanlar varmış orada yaptıracağım umarım faydasını görürüm.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 11:27
Orjinalini yazan: 60de106 60de106 Yazdı:

sımdı benım 2001 model otoamtık 206 var ben guncelletsem aracım otomatık sanzumanına ne gıbı yararı olacak...

Soyle bır yararı olacak dıye bır yorum yapmamız zor. Sadece fabrıka aracı urettıkten sonra bazen yazılımlarda guncelleme yapıyor. Yenı yazılım yapılmasının amacı ne olabılır? Eskısınden daha ıyı calısması ıcın. Bununda farkları kullanımda ortaya cıkabılır...

Wındows nasıl zamanla yamalar guncellemeler yapıp eksıklerı gıderıp hataları duzeltıyorsa bu da benzer bır nokta...
Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 11:12
ya bu yazılım güncelleme işi bence serviste yapmıyorlar. zira ecu programlama ayrı bir durum. tuningcilerde sağlam programlar var ama diagnostik olanlar değil sadece beyne yazıyorlar. bazıları ise ecu dan chip i söküp pic programlama yapıyor elektronikten anlayan varsa. zaten beyin ile alakalı sıkıntıları tamir yoluna da gidebiliyorlar. sonuçta beyne takılan bu chiplerin yazılabilmesi mümkün ... bozulanların da yenisi ile değiştirilip tekrar yazılabilmesi mümkün ...
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 10:57
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

mesajı okuyunca ahanda benim konu dedim. Aracımın eski sahibinin ecu oynaması ile performans için yazılımı değiştirdiğini düşünüyorum. zira farklı arkadaşlar da kullandı ama çok yakma sorununu çözemedik. acaba yazılımdan olabilir mi? diyelim ki ondan servis ne kadar öper bizi bu yazılımı güncellemek için bir de serviste hakkaten değiştiğini göremiyorsun ya parça değil attık der atmazlarsa nereden anlayacağım ?

Burada servis arıza tespiti yada yazılım güncellemeyi 60 TL + KDV ye yapıyor olması lazım.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 10:44
sımdı benım 2001 model otoamtık 206 var ben guncelletsem aracım otomatık sanzumanına ne gıbı yararı olacak...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 08:41
Aracın benzın ecusundada guncellemeler yapılabılıyor. Sadece sanzumanda degıl...
Yukarı Dön
VEDATDINC Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VEDATDINC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 03:37

Düzenleyen VEDATDINC - 02 Ağustos 2011 Saat 03:38
2004 307XR 1.6 atiker
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 03:30
Ne yaparsan yap sakın TOKAT'taki kendini servis zannedenlere dokundurtma. Ha Sivas merkezdekilere de pek güvenme. Kendin araştır arızayı tespit et/ettir ondan sonra illaki serviste yaptıracağım dersen gidip şunu yapacaksınız başka bir şey yapmayacaksınız de. 
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 01:46
valla benimkini yapamadılar ne hikmetse...ücretide belli değil.kimi ücretsiz diyor kimi 500 tl diyor.ben yarın sanayide attıracağım yazılı.umarım işe yarar..
Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 Saat 23:22
mesajı okuyunca ahanda benim konu dedim. Aracımın eski sahibinin ecu oynaması ile performans için yazılımı değiştirdiğini düşünüyorum. zira farklı arkadaşlar da kullandı ama çok yakma sorununu çözemedik. acaba yazılımdan olabilir mi? diyelim ki ondan servis ne kadar öper bizi bu yazılımı güncellemek için bir de serviste hakkaten değiştiğini göremiyorsun ya parça değil attık der atmazlarsa nereden anlayacağım ?
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 Saat 18:29
Bu kadar mı yani ?
Yukarı Dön
emreyilik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreyilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 Saat 16:26
dostum ben güncelleyeli iki gün oldu. yazılım güncelleme sadece otomatik vites geçişlerindeki düzenlemeyi yapıyormuş. Ben güncelledikten sonra bi fark göremedim.. Yine çok yakıyor benzinde
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 Saat 15:53
C.tesi lpg sistemimin bin km gaz ayarı için gittiğim serviste, lpg gaz ayarından sonra  bana benzin değerleriimin yüksek olduğunu peugeot servisinde arabama yazılım güncelleme yaptırmam söyledi.bende bu gün peugoet servisine gittiğimde makinelerinde arız olduğunu yazılım güncelleme yapamayacaklarını söylediler.sorum şu bu yazılım güncelleme çok ama çokmı önemli bana ne artısı ne eksisi olacak.birde koskaca servis bunu neden yapamıyor.çok önemli ise yakın şehirlere gidip yaptıracağım..Confused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 360 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107448 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1530 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3136 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9523 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8778 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 948 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 965 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1600 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55486 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1292 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2270 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 274 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2587 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2184 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16027 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English