![]() |
|
uzun farlar?bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 00:29 |
birde kolu ileriye dogru itikle bazı araçlardada öyle sabit kalıo uzunlar hyundai lerde öyle bazı modellerde arabayı ilk aldıgımızda bizdede öyle oldu 2 ci el almıştık çalışmıyo sandık bozuk sandık megerse kendine çekince ikaz uzunuymuş kolu ileri itikleyincede sabit uzun farmış bi dene belki oda öyledir.
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
çok birşey fark etmez en fazla 155 tl ödersin o kadar bile tutmaz 15 günde.
|
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
burda serviste yok,sanayiye gitsem ne anlar bunlar... en yakın erzuruma gitmem gerek vay anasını benzin olmuş 4,41 yandık gene masraf..peki dostum bişey daha soracam malum bugun motorlu taşıtlkar vergisinin son günüydün 15 gün geç yatırsam ne olur? ödemem gereken 152.00 lira yanı 15 gün geç yatırsam ne kadar öderim?
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
haklısın normal bir durum değil, sinyal koluna baktırmanda fayda var derim. belki onarılır. olmadı değiştirmen gerekebilir.
|
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
araç 2.el 1 ay önce aldım acemiyimde aslında,sonuna dek çekiyorum ve tutmam gerekiyo bıraktıgım zaman uzunlar gidiyo sinir oldum ,uzun yola çıkacak olsam bana sıkıntı ben hangibir onu tutupta sabitleeyim direksiyon hakimiyetim gider yoksa
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
peki kendine doğru ne kadar çekiyorsun? sonuna kadar çekmeyi dene. tabi çok fazla güç uygulamdan. ozamanda olmuyorsa. büyük ihtimal kolda problem vardır. aracı yeni mi aldın daha önceden böyle bir sıkıntı varmıydı?
|
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
mesela akşam arabayı çalıştırdım far kumandasını bi tık çevirdım araç içinde gösterge tablosu yansı bir tık daha öne doğru çevirdim normal kısa farlar yandı hareket ettim uzunların sabit kalmasını isterken kumanda kısa konumundayken kendime dogru çekip tutumak zorunda kalıyorumki uzunlar yansın devamlı ,bıraktıgımda sönüyo o dedigin tık sesini ben hiç duymadım :( napacam |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
normal hüzme yanarken uzunları yakmak için dediğin gibi kendine doğru çektiğinde tık diye ses gelir uzunların yanar ve kumanda o pozisyonda kalır uzunlardan çıkmak istediğinde tekrar kendine çekip bırakırsın. acaba sen kendine doğru azmı çekiyorsun? çünkü az çektiğinde uzunların yanar ama bıraktığında söner.
|
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
arkadaşlar benim 2001 model peugeot 206 var akşam araba sürerken uzunları sürekli yakmak istiyorum ama arabanın özelligindenmidir nedir uzunları aktif hale getirmek için far kumandasını kendime çekmek zorunda kalıyorum yanı kendime çektigim sürece uzunlar yanıyo bıraktıgım zaman normal far yanıyo acaba bilmedigim bişeymi var?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |