![]() |
|
İnternetten yedek parça alımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
26yaver ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: Emet/KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 Saat 22:39 |
Mrb arkadaşlar bundan bi kaç ay önce bulunduğum yerde partnerin çoğu parçasını bulamadığımdan Antalya Kepez'deki barbaros oto yedek parça adlı bir yerden triger seti aldım gönderdikleri set yanlış olduğundan iade ettim tabii geliş gidiş kargosunu ödemek bana kar kaldı.Şimdide aynı yerden radyatörün yedek su deposunu aldım.Bana konuşmamızda yan sanayisinin 35 orjinal olursa 60tl olduğunu söylediler.Daha sonra orjinali 50olur deyince bende orjinalini istedim.Fakat gelen parça 35 tl lik yan sanayiden başka bir şey değildi.Kendilerini aradığımda 15 lira içinmi bu kadar laf sölüyorsunuz,orjinalini o paraya zaten alamazsınız,beğenmediyseniz geri gönderin gibi laflar ettiler.Bende uğraşmak istemediğimden siz ticaret değil sahtekarlık yapıyorsunuz deyip telefonu kapattım.
Bunları burada yazmak istedim çünkü benim gibi başka yerlerden yedek parça getirtmek zorunda olan yada Antalya taraflarından olan arkadaşların parça alırken kimin ne kadar esnaf olduğunu bilmelerini istedim.Bilirlerse seçimlerini ona göre yapabilirler.Benzer durumları yaşayan arkadaşlarda bu tür şeyleri yazarlarsa iyi olur diye düşünüyorum.SAYGILAR...
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cok gecmıs olsun.boyle esnafım dıye dolanan cok nette
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende Antalyada yaşıyorum birkaç gün önce sponsorumuz Şahin Peugeottan Hepsi orjinal olmak üzere debriyaj seti,bütün filtreler,motor yağı(tam sentetik)amortisör takozu ve bilyaları şanzıman yağı siparişi verdim parçalar sorunsuz olarak elime ulaştı(24 saatten az)üstelik 4 taksit |
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
o...çocuğu çok etrafta.basacan dükkanı bir ordu adamkar indirecen cam çerçeve bak ne oluyor...
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ne yapsan iflah olmaz bunlar, ar damarları çatlamış çetin kardeş
![]() |
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Geçmiş olsun. Uyarınız için teşekkürler.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kesinlikle şahin peugeot derim üyelerimize daha az kâr ettiği için uygun fiyata orjinaL alıyoruz kargoda yapıyor ayrıca parça ile ilgili bilgi veriyor bilerek alıyorsun kafan rahat.
ayrıca forum kuralları gereği konu açmadan önce kendinizi tanıtan bir başlık açmanız gerekiyor.
birde profilinizde il ve ilçe bilgilerinizi, imza kısmında ara aracınızın marka model donadım motor hacmi ve yakıt türü gibi şeyleri yazmanız rica olunur
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
+10
![]() |
|
|
|
![]() |
|
26yaver ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: Emet/KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar ilgi ve tavsiyeleriniz için tşkr ederim.Metin bey eksiklerimiz için kusura bakmayın henüz bu tür şeylerde acemi sayılırız.Anladığım kadarıyla tamamladım bahsettiğiniz eksikleri.
|
|
2002 partner 1.9d
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
+1000000 sonuna dek katılıyorum, kazık atana mızraklar lazım ![]() ![]() adam kolay mı kazanıyor parayı? tuvalette mi buluyor sanki!!!
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |