![]() |
|
yol bilgisayarı soru? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 Saat 00:02 |
Değerli peugeut severler size komik gelebilir ama bir sorum olacak
![]() Geçenlerde akü değiştirdim ondan sonra saat ayarları haliyle sıfırlandı neyi denediysem ayarlayamadım acaba ben mi beceriksizim ya da akü değiştirirken bir sorun oluşmuşmudur ekran tek renkli sol üst köşede saat olan cinsten rica etsem anlatabilir misiniz? size zahmet bana eziyet ![]() araç 2003 model 307 xt premium |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ekranın solundaki düğmeye uzun basıyorsunuz. sonra önce dil seçeneği yanıp sönmeye başlıyor onu şeçip devam ediyorsunuz saat ve tarih geliyor sırasıyla. en azından benim aracımda öyle ayarlanıyor kolay gelsin
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denedim ama olmadı sanırım bir arıza oluştu teşekkür ederim
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |