![]() |
|
Tanıştırayım Insomnia Tazz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 12:35 |
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
evet mükemmel sanırsam benim bir türlü gidipte bakamadığım pijamalı taz bu
![]() |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
teşekkürler değerli dostlar eminönünde çok dolaştım ve bunu bulabildim Tazz karaborsaya düşmüş adeta adam alırken araba ney diye sordu dedimki ınfınıtı corvet lexus
|
|
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
emen geel |
|
|
![]() |
|
Forumdakiler tazlarını almışlar oraya koyuyorlar buraya koyuyorlar,birbirlerine ikram ediyorlar,bunu gören HeRo1727 bakıyor benim niye bir Taz 'ım yok anne bana niye Taz almıyorsun...Bende alıcam
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
ınan supermıs.gule gule dıkkat cekerek kullan. :DDDDDDDDDDDDDDD
Düzenleyen masumserseri - 29 Temmuz 2011 Saat 14:02 |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
Erkan abı masallah yanı... Sınerjıyı cabuk kapmıssın
![]() |
|
![]() |
|
Tazz Hastalığına Yakalandı Bizim Site
![]() |
|
![]() |
|
Albayım bız gec kaldık yaa
![]() |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
bu hastalık vardı sitede sanırım ben iyice hortlattım bu durumu |
|
![]() |
|
Daha once konusulmus bır konu ama sızce nasıl???
|
|
![]() |
|
tazz bizim site ve bizlere özel
![]() ![]() |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Mesut ustamdan bahsetmessek üzülür fikrin gerçek sahibini unutmayalım
![]() ama bu süpermiş ya
![]() |
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
SADECE BU TAZ HASTALIĞI BENDE DEİLMİŞ ÇOK SEVİNDİM YAA .
BENDE DE BİR SÜRÜ AKSESUARI WAR VE EN SON NOKTA DÖVMESİNİ YAPICAM KENDİME ....
![]() |
|
![]() |
|
Biri soymuş biri pişirmiş biri yemiş biride HANİ BANA HANİ BANA demiiiişşşşşşş.....
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
:)) Kalp kalbe karsı derler :DDD YArım saat once tazz dovmesını sol omuzuma yaptırdım, Pasmasım tshrtm anahtarlıgım fotograf cercevem hep tazz oldu :D allah tazı basımızdan eksık etmesın.. tazlı gunler dosstlar... bLueTaZz...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
tazıdımanya tazıdımanya
![]() Insomnia ismine yakışır bir taz figürü olmuş ya tebrik ederim
![]() |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Süper olmuş Tazz kardeşliği :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |