![]() |
|
ticari aracım hakkında bilgi istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sabiha ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 Saat 00:23 |
benim ticari aracım var ama hususi olarak kullanıyorum ruhsatta kamyonet yazıyor her sene muayne ve 2 bandrolü var acaba bunu hususi binek araca çevirebilirmiyim maliyeti ne olur kar mı ederim zarar mı olur peguoet partner arka iki yandan kapılı camlı ticari olarak kullanmıyorum aile aracı bilgi verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önceliikle forum kuralları gereği kendinizi tanıtırsanız sorularınıza cevap bulabilirsiniz
saygılar
|
|
![]() |
|
Sabiha ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
nasıl bir tanıtma? anlayamadım ? sadece bir araç sahibiyim peugeot partner bununla ilgili ticari den özele çevrilirmi onu öğrenmek istiyorum......
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
1.- Adınız, soyadınız:Sabiha Kayaduman
2.- Yaşınız:26 3.- Aracınız (Markası, modeli):Peugeot Partner 4.- Hobileriniz: - 5.- Mesleğiniz: Tasarımcı Modelist 6.- Siteyi nereden duydunuz: internet araştırmsı sonucu 7.- Kan Grubunuz: - 8.- Burcunuz: Akrep 9.- Taraftarı olduğunuz takım: Milli takım 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:İstanbul 11.- Msn adresiniz: - |
|
![]() |
|
yaaaaaaaaa kimsenin bilgisi yokmu
|
|
![]() |
|
aracını hususşiye cevirebilirsin ama ruhsattaki kamyonet özelliğini değiştiremezsin. her sene fenni ve fazla vergi ödemeye devam edersin |
|
![]() |
|
hiç bir harukalde değişimi düzeltimi olmazmı yani
|
|
![]() |
|
sizin araçlar hafif ticari diye geçiyor fakat hususi olarak kullanıldığı için vergileri yüksek çıkıyor. yani ruhsattaki kamyonet ibaresi değişmiyeceği için aynı şekilde vergiye devam değiştiremezsiniz. ama
ticari araçlar binek tarzına çevrilebilir, makine mühendisine yeniden bir proje çizdiriyorsun, odasına onaylattıktan sonra trafik tescil arzuhalcileri bu işi senin yerine hallediyor.
Fiyatlarını ise makina mühendisleri odasından ve trafik tescil takipçilerinden öğrenebilirsin |
|
![]() |
|
muayne 2 senede birmi olur o zaman sadece
|
|
![]() |
|
hayır her sene olucak değişen bir şey yok anlıcan. hız limitide cabası
![]() |
|
![]() |
|
binek tarzına nasıl çevriliyor görüntü olarakmı ruhsat olarakmı ve bu bana ne kadara mal olur,bunu yapınca vergiden fenni ve 2 senede bir muayne olurmu yani hususi binek araçlar gibi olurmu tamamen
|
|
![]() |
|
söyledim ya yazdıklarımı tekrar okuyun
![]() iyi geceler
|
|
![]() |
|
hız limitide derken ne oluyor
![]() |
|
![]() |
|
79 km yi geçmiceksin. radar hız limitiniz bu
|
|
![]() |
|
ayyyy inanmıyorum araç alırken biraz bilinçsiz davrandım sonradanda düzeltemiyorum :(
|
|
![]() |
|
olsun sorun değil bu belki bigün size açıcağınız şirketin habercisi olabilir
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlar camsız ıse cam acılacak 4+1 koltuk olacak yani şöforla beraber 5 koltuk olacak aracın tekrar makine mühendisleri tarafından projesı cızılecek sonra muayeneden gececek ama Bu durumdada aracın yine kamyonet olarak geçecektir sadece ruhsatın arka kısmında yandan camlı çift sıra koltuklu notu olacaktır. hususiye cevırme işlemi 2006dan ıtıbaren kalktı yani her yıl muayeneden ve vergıden kurtulamazsın :/ |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
arka yanlarda calar var 3 kişilk koltukta var muayne ve vergiden düşmedikten sonra hiç önemi yok yaptırmamın tşk ederim sağolun
|
|
![]() |
|
scuderia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Marmaris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
aracınızı satıp ruhsatta hususi otomobil olarak gözükenini alacaksınız başka çaresi yok her türlü yüzü astarını geçer...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |