![]() |
|
Rölanti geç çalışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 01:23 |
Yüksek ihtimalle ilk olarak mazot filtresi uzun süredir değişmedi ise şişmiş olabilir ondan değil ise mazot hortumundandır hava alıyodur hava aldığı içinde dengesizlik yapıyodur.
|
|
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim partnerde aynı öyleydi bi anda rölanti düşüyodu titriyodu araba gaz versende yemiyodu snr stop ediyodu ama bizim araç motor hava alıyo contalar degişcek o yüzden dedi usta belki seninde öyledir conta felan gitmiştir hava alıyodur motor seninde ama bizim araç en son motor yag bakımı yapıldıktan sonra daha yapmadı öyle bi sıkıntı ama sürekli yag kaçırıyo araba yag gene azalmaya başladı bu aralar gene zor çalışmaya basladı usta motor hava alıyo diyo ama bence yakıt hortumlarında birşey var gibime geliyo
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kelebek temizletmeyle halledebilirim ben inşallah bütüm temennim o yönde
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
ucuz olandan başlamak en iyisi kelebeği sök tak temizlet sprey dahil 25 llira vermiştim garanti olsun sonra rolanti kontrol valfi 350 verdim :) sorunum çözüldü :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Anlaşılan kimsenin bilgisi yok bu konuda ustanın insafına kaldık artık hayırlısı bakalım
|
|
![]() |
|
Yarın topkapıda arkadaşmn tavsiye ettiği bir ustaya gidicem ama yinede fikrim olsun diye bir araştırıyım dedim.
Araba zor çalışıyor daha doğrusu durduğu yerde hava yapıyor bu bayadır vardı idare ediyoduk ama bir haftadır bazen rölantisi durduğum zaman düzensiz çalışıyo titriyo hatta istop ediyo kendi kendine çalıştırıyorum devam ediyorum düzeliyo sonra normale dönüyo bu gün yine oldu aynı şey rampa çıkarken dur kalkta çalıştırdm direk çalışmayınca zorlamadım açtım kaputu havasını aldım çalıştı sorun neyde olabilir aklıma gelen 3 ihtimal 1.Mazot borularında bir yerde delik var hava alıyo(daha önce başıma gelmişti ama aynı boruya baktım soruun yok) 2.Gaz kelebeğinde pislik var 3.Mazot pompasında sorun var fikri olan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yok yere parça felan değiştirmiyim bide
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |