![]() |
|
çok sinirliyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 12:04 |
|
2 hafta önce memleketimdeki en iyi ustalardan brine baskı balatayı değiştirttim.uzun süreceğini akşam üzeri gelip almamı söyledi.ben de sürekli müşterisi olduğum için bana yanlış yapmaz mantığıyla tamam dedim ve ayrıldım oradan.akşam geldiğimde bu da bizden olsun diye arabayı yıkıyorlardı.eyvallah dedim aldım arabayı ama sol dikiz ayarsızdı.yıkanırken ayar bozulmuştur diye düşündüm,düzelttim ama bi süre sonra baktım ki ayar sürekli bozuluyor.yine de aklıma kötü bir şey gelmemişti ta ki bu sabah gaz alırken ışıkta dikkatimi çekene kadar.sağ dikiz mat görünüyordu sol dikiz ise daha parlak!!! hatta emin olmak için pompacıya sordum o da aynı değil abi dedi.
bu sinirle gittim ustanın yanına böyle böyle dedim.sen dedi bizi ne sanıyon biz hırsız mıyız vs vs vs. hafiften gülümsedim tamam usta haklısın ben yalan söylüyom dedim bastım cıktım dükkandan ve su an hala çok ama çok sinirliyim... demek ki arabayı tamire götürdüğümüde asla ve asla yanından ayrılmamalıymışız... |
||
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen kardeşim.. başında dikil.. ben hep öyle yapıyorum.. sen gene aynandan olmuşsun.. ben şanzımandan tut askı totlarına kadar neler neler... geçmiş olsun... bazı ustalar ve yanındaki çıraklar maalesf arabayla piyasa yapıyor.. ve arabanın anasını ağlatıyor.. kınıyorum bu tip insanları..
|
||
![]() |
||
|
dostum başında dur gerekirse ruhsatınıda al koy cebine. ben böyle araba kaybettim bak. çok dikkatli olmak gerekiyor. böyle düzenbazların Allah belasını verir merak etme
|
||
![]() |
||
|
Rabbım boyle vıcdansızları bızlerden uzak etsın... |
||
![]() |
||
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|
ya zaten normalde hep beklerim başında hatta ciddi ciddi de izlerim belki bir şeyler öğrenirim diye ama bu defa nasıl olduysa bıraktım gittim ve başıma bu geldi:((
|
||
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
||
![]() |
||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
|
yok arkadaş araba 3 günde dursa yanında beklerim mal canın yongasıdır geçmiş olsun ne diyelim
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
![]() |
||
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kaporta boya gibi durumlarda mecburen bırakıyoruz ama onun dışında her işlemde arabamın başında durdum ve dururum hatta mümkün olduğunca tamir işine dahil olurum.
Geçmiş olsun :( |
||
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Doğru diyorsunuz, başında beklemek lazım da bazen mecbur kalıyor insan arabayı bırakmaya. İspat edemiyorsun ki birşeyi. Parça değiştirse, bir yere zarar verse sen getirdiğinde de öyleydi diyor adam çıkıyor işin içinden. Ölür müsün öldürür müsün...
![]() Servise götürmeden önce bütün parçaların fotoğrafını çekip seri numaralarını kaydetmek gerekiyor. Yapabilirsen yap...
![]() |
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
büyük geçmiş olsun,buna şükür...
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
ben dem yıllardır aynı ustaya gidiyorum,ilk gittiğim zaman dediği tek şey sen beni bilirsin bende seni,ama kimseye güvenme yanımda çalışanlar iyi usta olabilirler sohbetleri muhabbetleri de iyi olabilir ama insan ömrü başka bir insanı tanımak için çok kısa demişti.geçmiş olsun.
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
Birkere olsun arabayı ustaya bırakmadım bırakmamda başında dururum hepp
|
||
![]() |
||
|
Büyük Geçmiş Olsun...
Ama Diğer Arkadaşlarımında Dediği Gibi Araç Başında Beklemek Gerekiyor. |
||
![]() |
||
|
Sende bendenmıssın anlasılan...
![]() |
||
![]() |
||
|
sen gene ıyı durmussun usta ben olsam yıkarım o dukkanı kafalarına harbı dagıtırım
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
Böyle ustaların Allah cezasını versin,üzüldüğüm tek şey çoluğundan çocuğundan çıkıyor başka bişey değil,
Böyle ustalara güvenip araba teslim etmeyin arabanın başından değil ustanın başından ayrılmayın,metin kardeş sende duymuşsundur şuayip ustadan nasıl çalıp çırptıklarını bazı şerefsizlerin,
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
|
geçmiş olsun.başından ayrılmamak lazım. ökkeş bende iskenderun'luyum ama antalya'da yaşıyorum.
|
||
![]() |
||
|
peki şunu sorayım.yetkili servisteykende mi durmalıyız?
yetkili servisteydim dün. servis sorumlusu müşterinin içerde durması yasak dedi.bekleme salonuna geçin dedi. ben yine içim rahat etmedi. sigara içme bahanesi ile dışarı çıktım. sonra tekrar ustanın yanına geldim. bunu ara ara yaptım. ama bende huylanıyorum ya. nedir kardeşim yetkili servisse napalım yani. yapılan işlemi görmek suç mu? belki bilgilenmek istiyorum. usta bu durumdan rahatsız oluyor ondan.
|
||
![]() |
||
Murat_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
Büyük geçmiş olsun kardeş. Allah'tan bir dikiz aynasıyla yırtmışın...
|
||
![]() |
||
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
|
Ne yapalım mecburen :) hatta yapılan değişiklikleri bir süre sonra da kontrol ederim bir aksaklık varmı diye. Ben servislere de güvenemiyorum bu konuda, yapılmayanı yaptık, değişmeyeni değiştirdik diyebilirler ve diyorlar da, klimasız aracımıza klima gazı basabilmişlerdi mesela bir keresinde... |
||
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
||
![]() |
||
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
|
sen yine aynayla kurtarmışsın kardeşim. geçmiş olsun.
bizim arkadaş sonaxa bıraktı aracı ertesi gün alacaktı. tam bıraktı yarım aldı arabayı. gece oranın sahibi sen iç iç sonra al arabayı dışarda asıl gaza. araba pert.motor bölümü komple yok.bütün hava yastıkları açılmış.ne diyeceksin şimdi bu adama. allahtan arkadaş tutanak yapmış.nerden aklına geldiyse teslim ettiğinde sağlam teslim ettim diye yazmış imzalatmış. parasını aldı arabanın.
|
||
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |