![]() |
|
Black Tazz Sahnede |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 11:35 |
|
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Efsane Tazz çok yakışmış,Tazz lar devamı gelecek diye bekliyorum...
|
||
![]() |
||
|
işte budur...eline sağlık.. bi ara buluştuğumuzda sana bir fikir vericem.... unutturma bana :))) eline sağlık ..
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
Tamam ersinim unutmam benn kesinliklee
![]() |
||
![]() |
||
|
Bu arada teşekkur ederim arkadaşlarr...
![]() |
||
![]() |
||
|
Tekerin düz bassım kardeşim aslında 4 köşeyede koymak lazım onlardan park ederken felan sürtme çizilme derdin olmaz :) b.evleri iyi bilirim geçen seneye kadar orda oturuyodum park yeri baya sorun bina otoparkı yoksa
|
||
![]() |
||
|
Vay vay vaaayyy... Sonunda hallettın he hadı hayırlısı olsun
|
||
![]() |
||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
|
belki bende yarın tazıma kavuşabilirm du bakem
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
![]() |
||
|
kavuş abi kavuş ;)))) yaz buluşması yaparız bi ara ;)))
Düzenleyen by_ersin - 27 Temmuz 2011 Saat 12:39 |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
TAz olayı tahmınımden ıyı patladı valla helal olsun :))) piyasada ne kadar tazz varsa depolayın derım yakında kıtlık baslıcak :DDD hayrlı olsun black tazzz hg :D
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
|
:))9 mesut çabuk istanbula gel senle ortak bir işimiz olcak :)))) uçuk fikirlerim var :)))
|
||
![]() |
||
|
Siyah Tazımız Yoktu ... Artık Oda Var Hayırlısı Olsun.
|
||
![]() |
||
|
blue tazz
red tazz black tazz çeşitli renkleri bekliyorum arkadaşlar :))) süper bir fikrim var .. eğer + renkler gelirse bombayı patlatıcam :))) |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
HAha tatılı bırkaıp nasıl gelem beyaaa :DDD taz'a gunes kremı surdum beklıo sımdı guneste :DDD
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
|
Yaz değil ersinim o Tazz buluşması olurr anca hahah
![]() |
||
![]() |
||
|
Eyvallah arkadaşım hoşbuldukkkk
|
||
![]() |
||
|
Ersinim dünde dedimyo birtane picamalı var dedi dükkanın biri nette resmi yok buraya gelirseniz görebilirsin dedi bana da ben çıkamadım işten yaride yakındı bana merak ettim ona bi bakıcam
|
||
![]() |
||
|
3 çeşit taz var dostlar :DDD
1: Bızdekı orgın taz , dıslerı gorunen 2: Bornozlu taz bır elı agzında dıgerı belınde 3. bişeye benzemeyen kapalı agızlı kolları yumusak olan... Tahtakalede hepsın gorebılırsınız :D |
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
|
biliyorum abi onu :))) sirkecide görmüştüm .... ama bizim taz aşkımız tek çeşit.. en yakışanı bu :))) bu olayıda çıkaran bizim mesut kardeşimiz blue tazz :)) sağolsun :)) sapanca dönüşü bizi mesutla görmeliydin yolda gelip giderken :)))) kopardık milleti :)))) |
||
![]() |
||
|
Birtanede Pijamalı sı var ama gidip görmem gerekiyo göremedimm dahaa
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |