![]() |
|
km sıfırlama yapamıyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 20:56 |
arkadaşlar iyi akşamlar.
km sayacını total km den güncel km ye geçiremiyorum. basıyorum basıyorum olmuyor. total km deyken uzun basılı tutuyorum yine olmuyor. o çubuğu ğa sola ceviriyorum tekrar basıyorum. gececeği varsa geciyor. tekrar total km ye zor geçiriyorum. ne yapmam lazım acaba? tek basışta kesinlikle total km den diğer km ye gecmiyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar aranızda bileniniz yok mu
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
valla 206 hiç kullanmadım umarım yardımcı olurlar
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
sakın o bastığın tuş bozulmasın???
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Gösterge kepini çıkar. Butonun altında kumanda lastiklerine benzer bir lastik göreceksin onu kaldır ve oraya WD 40 yahut iyi bir elektronik temizleyici sprey uygula. Sonra malzemeleri yerine tak göreceksin sorun kalmayacak.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
servise gittim. servisteki eleman baktı. orada da düzeleceği tuttu ![]() bende tek basışta geçmesi lazım değil mi dedim. yok biraz zaman alır hemen geçmez dedi. eve geldim tekrar bastım yine olmadı. kebi çıkartın demişsiniz de ben biraz yetenek fakiri insanım ![]() |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Dostum kepin bağlantı yerlerini yukarı doğru hafifçe ittirirsen çıkacaktır meraklanma kırılacak bozulakcak bir şey yok. sadece sağa sola itme fazla yoksa tırnaklar eğilir. Sadece yukarı yönlü hareket ettirmen gerekecek. Gökçebeyde oturuyorum. Yolun düşerse beklerim. Ağustosta orada olacağım yardımcı olurum. Beraber hallederiz.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |