![]() |
|
307 ampul tipi H..? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 16:43 |
|
merhaba Arkadşlar, Makyajsız kasa 307için... uzun kısa ve sis farının
H kaç serisidir.? 3 takım xenon siparişi vereceğim.. Süprizle karşılasmak istemiyorum :) ![]() Düzenleyen gozem - 26 Temmuz 2011 Saat 17:57 |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mrb kısa farların H7
uzun farlarında H7
sislerin H1
fakat uzunlara asla xenon takma :)) sökmek zorunda kalacaksın. selektörü 1,2 sn gec yapıyor..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
mercekli farın yoksa hiç takma güzel görünmesinden çok yediğin küfürler daha ağır basar.
eğer mercekli far alıp takarsan da onlarda kısalar mercekli oluyor uzunlar halohjen oluyor ozaman kısalara takabilirsin ama kelvini okadar yükletme.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Doğru söyledin,uzunlardan vazgeçtim şimdi..teşekkürler |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
|
xenon takanların kaçında mercek varki kardeş, olsun ya görüntü herşey bizim için ;) gerekirse bizde söveriz :D |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
nasıl mercek anlamadım.? halojen farın içindemi mercek var?
xenon halojen farda dağılıyor bu sebeple ne far ayarı yapılıyor ne yoluyu gösteriyor. ayrıca karşıdan gelenin gözünü alıyor adamın gözünü aldığın için senin yanından geçene kadar ezbere gidiyor bişey görmeden. bazen kazalar da oluyor.
mercekli farın içine uygulanduğında ışık dağılmıyor. hem güzel gözüküyor hem kesilme çizgileri belli olduğu için ayar yapılıyor hemde sadece yeri aydınlattığı için karşından geleni sııntıya sokmuyor.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Buyrun burdan yakin. Ne kadar guzel yazmissiniz ki sizi en guzel sekilde ornek olarak gosterebilecegim. Sizin gibi dusunenler cok uzulerek soyluyorum ki butun Turkiye'ye yayilmis. Haliyle bu forumda da varlar. Xenon lamba takip takmamaniz, kufur edip yemeniz benim su anki odaklandigim noktanin disinda kaliyor. Benim vurgulamak istedigim nokta "xenon takanların kaçında mercek varki kardeş" kismi. Bu oyle bir dusunce, oyle bir anlayis ki baskalarinin yaptigi yanlislar ornek olur hale gelmis. Yani komsuda xenon var ama merceksiz, o halde benim de takmaya hakkim var gibi bir dusunce kabul edilemez. Yanlis ornek gosterilemez, ornek alinamaz. Bu dusunceyi lutfen aklimizdan cikaralim. Herkes yanlis yere park ediyor diye siz de o yere yanlis park edemezsiniz, etmemeniz gerekir. Hic kimse emniyet kemeri kullanmiyor diye siz kullanmamazlik etmemelisiniz. Lutfen cevreye, kucuklere, buyuklere her kesime dogru ornek olmaya gayret gosterelim. |
||
![]() |
||
|
Yani mercek taktırmadan xenona geçmeyelimmi demek istiyorsunuz? benim aracta mercek yok, fabrikanın koyduğu orj. farlar var
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gecme. Merceksiz fara xenon takmak akla yatkin bir uygulama degil. Bizi seviyorsan takma ![]() |
||
![]() |
||
|
Kardeş doğru söylüyosunuz tabiki katılıyorum ,bizde düşüncemizi şakayla karıştırarak söyledik.Genelde görüyorum xenon far taktıran araclar trafikte coğalıyor,ama görüüntü olarak aşırı rahatsızlık verene cok az rastadım, bunlarda ufak bi ayarsızlıktan xenoınun kalitesinden vs olamazmı..yani mercek olmazsa olmazlardan mı?
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
||
![]() |
||
|
Evet olmazsa olmazlardan. Neden mercekli far almayi dusunmuyorsun? |
||
![]() |
||
|
Olabilr tabi, bi arastırma yapacağım şimdi.. yanlız onlarda yükseklik ayarı çalışıyor mu.?
Düzenleyen gozem - 27 Temmuz 2011 Saat 10:55 |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Angel farlarda bu yukseklık ayarı olayı tam bır muamma. Bazısı hıcbır angelda calısmaz dıyor bazısı calısır dıyor. Ben calısanını gormedım ama neyse. Bırkac far baktım arkasında far motoru takılacak yer yok. Anlayamadım gıttı yanı bu ısı... Fakat bende olmayacagı kanaatındeyım. Cunku bu angel farların kısa ve uzunlarına ayrı ayrı ayar yapılıyor. Ama orjınal farlarda 2 aynada beraber olduklarından beraber hareket edıyorlar...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |