![]() |
|
pc ekranı araca bağlanabilirmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 11:09 |
Eski tablet dizüstü bilgimin anakartı yandı çok ince ve küçük monitörü var değerlendirmek amacı ile dvdli bir teyp alsam acaba bu monitörü arabada kullanabilirmiyim bağlanabilirmi bu konuda bilgi öneri ve fikirlerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaz diye birşey yok. ancak bu konularla alakan ne derecede önemli olan o. monitörün pin bağlantı sıralamasını biliyormusun? çünkü teyp in monitör çıkışlarıyla çakışmaması lazım. bu iş biraz karmaşık olacaktır. normal dizüstü monitörün çalışma voltajı, çektiği güç vs. değerleri farklıdır. özet ile kardeşim güc ve data bağlantılarını nerye yapacağını bilmen gerekir
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
LCD yi kullanabilmen için LCD nin LVDS bağlantısını VGA yada diğer çıkışlara çevirebilmen gerekiyor. Bunun için de özel aparatlar mevcut ama elindeki LCD nin zamanlaması bu aparatlar ile uymayabiliyor o yüzden LCD üreticisinin verdiği değerleri bu cihazlardaki değerler ile karşılaştırman gerekiyor. Astarı yüzünden pahalı bir iş olacaktır senin için , ayrıca zaten bu tip bir kartı Türkiye'den temin etmen çok zor. Aşağıda örnek bir board var , Prisma EcoII diye geçer ![]() Düzenleyen rifatseker - 26 Temmuz 2011 Saat 12:09 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hct hct bence bu yorumlardan sonra bence hiç kurcalama (: |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Kendim yapmayı düşünmüyorum zaten kesinlikle zarar veririm daha çok :) Tesisat işini gerçekten hakkıyla yapabilen yer sayısıda kısıtlı iyice bir araştırcam ondan sonra ona göre teyp felan alırım olcaksa olmicaksa arabamın orjina teyibi ve kablolu kasetim bana fazlasıyla yetiyo zaten
|
|
![]() |
|
ayrıca bilgisayardan çıkan ekran kartıda yukardakine çok benziyor tablet pc olduğu için donanımsız ama çalışır durumda araştırcam aklımda bir kaç yer var gidip konuşcam olursa olur olmazsada ekranın arabada ne işi var derim kasete devam ederim :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
araştır tabiki bizde faydalanırız memnun oluruz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ayın 14ünden sonra kendimi arabama adıyacaam edindiğim bilgileri paylaşırım burdan sizlerlede şu staj bir bitsinde
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
hadi hayırlısı paylaşımlarını bekleriz. ben bir ara farklı monitörleri farklı bordlara bağlama ile alakalı çok uğraştım aynı markada bile çok sıkıntı çektim. biraz karmaşık durumlar
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Karmaşık gibi görünüyo ama bizim otobüslere eski masaüstü monitorlarını bağlıyolardı teypten direk görüntü alınabiliyodu çok farklı olcağını sanmıyorum bu konuda güvendiğim 1 2 yer var onları dolaşcam bakalım olabilir gbi geliyo bana
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |