|
Şanzıman yağı kontrolü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 10:34 |
||
307 1.4 hdi de şanzıman yağını kontrol etme şansım varmı varsa nasıl nerden edebilirim?
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
vardırda motor yağı fren yağı kadar kolay değil. yorumlarından okuduğum kadarı ile kendi ustan var zaten bence ona kontrol ettirmende fayda var. |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ustaya baktırmak kolay yolu elimden geldiince kendim yapmak istiyorum bazı şeyleri gelmediği yerde doğru ustaya zaten :) Çorluda ayrıca usta ben kışa kadar istanbuldayım olmadı herhangi bir yere baktırcam şimdilik baskı balata değişmişti sanırım keçeyi tam oturtamadılar hafif yağlanma var alt tarafta şanzımanın
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
en kısa zamanda sıkıntını halletmelisin.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
usta yağ komple boşalsa bile 1 ay hiç sıkıntı çıkarmadan götürür demişti şanzıman yağı farklı oluyomuş parçalara yapışıyomuş felan o yüzden önümüzdeki ay halledecem inşallah
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Nasıl bır sanzuman yagıymıs oyle bosalsa bıle 1 ay calısırmıs???
Bana fazlaca mubalaga gıbı geldı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aslında bi ara bende kontrol ettirsem fena olmaz...
|
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
arkadaşlar konu kalabalığı olmaması açısından şansımanla alakalı bir soruda ben sorsam. 1. viteste 6000-7000 devire gelip hemen 2. vitese atarken her defasında gaaaaaarrççç ediyor. sizce neyle alakalıdır?diğer vites geçişlerinde böyle sorun yok,
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben komple degıstırmıstım. Zaten 2lt yag alıyor. Fakat ben Esso marka koydum bıraz pahalı. 1 lt sı 20 tl gıbı. Bırde vıtes cubuklarınada bakım yaptım gecısler daha da rahatladı.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende anlamadı o 1 ay olayını hatta tepkimide belirttim açıkladı uzun uzun.Şanzıman yağına has bir özellikmiş haznedeki bitse bile dişlilere yapışan yağ baya bir süre sorunsuz götürürmüş hatta 1 aydan daha uzun dayanırmışta o garanti olsun diye 1 ay diyomuş
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben asla boyle bır rıskın altına gırmem. 3 kurusluk yag ıcın sanzumanı kucaklamak mantıklı degıl
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben yagı 17tl ye aldım 2 lt sı 34 tl. Degıstırme masrafı bedava Yalnız yagı degıstırırken karter tapasının ustundekı pulu degısmenız gerekebılır
|
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
vites kutusu olarak çok şahane hiç laçkalık yok vitesten hafif çekiyorum şak boşa atıyor kendini sanki yeni araç vitesi gibi ama böyle bir sıkıntı oluyor. |
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
o devire kadar gelince 2 ye hızlı geçiriyorsan ondanda yapar o gaarrrççç sesini. bende 1,5 dizel kango vardı 1 den ikiye hızlanıp,hızlıca çekince garç yapardı 307 imde denemedim,deviri yükseltmeye kıyamadım
Düzenleyen Faruk - 26 Temmuz 2011 Saat 19:26 |
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |