![]() |
|
Kapı kolonu için istek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 17:55 |
||
CeCoLi sen çapanın neresindesin genelde nerelerde takılırsın ben ara ara paşaya giderim arkadaşlarımın hepsi orda sanada uğrarım geçerkenn
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sansa artık ne dıyelım
![]() |
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
konuyu katip ettim hatta yorum bile yaptım ama ben pazar günleri çalışıyorum izin günüm hafta için oluyo hep oda 1-2 haftada bir değişiyo yoksa gelmek isterdim.
|
|||
![]() |
|||
||
O zaman daha guzel ıste
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Uyar bana yabancı sayılmayız senin taraflarda yetiştik bizde 23 senem Koca Mustafa Paşa'da geçti daha yeni Bahçelievlere taşındık.
|
|||
![]() |
|||
||
+ 999
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Aynen hıc sıkıntın olmaz dırekt tak yanı :))
Ayrıca sen bıraz bıze dogru yanaskı tanısalım kaynasalım degıl mı ??? Uzak durmanın bır anlamı yok
|
|||
![]() |
|||
||
tmm ersinim o iş için değil herzaman buluşuruz yeterki zaman bulalım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hakanım görüşelim müsait bir gün.. bi el atarız o olaya...
|
|||
![]() |
|||
||
aman aman bi kolon değil jbl 16cm mid bundan önce palio vardı ona katkım bi sıkıntım olmamıştı dediklerinizden anladığım bundada bir sıkıntı olmayacak o zaman
|
|||
![]() |
|||
||
Bugune kadar boyle bır sıkıntı hıc duymadık. Bır suru kısı orjınal yuvaya mıd taktırıyor. Sıkıntı olsaydı yazarlardı elbet. Muhtemelen senınkınde de sıkıntı olmaz. Ama oyle sıradısı uzunlukta bır mıknatısa sahıp hoparlor kullanırmısın onu bılemem tabı...
Ayıptır sorması takmayı dusundugun hoparlor nedır merak ettım???
|
|||
![]() |
|||
||
sökmekle alakalı bi sıkıntım yok aslında dedimya orjinal kolonla min mıklatısı aynı ebatta değil ya ondan çekiniyorum taktığımda cam vurursa veya mıklatıstan ötürü oturmassa kolon diye çekindim ama sorun çıkmıyo galiba artık denerim bir kapıyi
|
|||
![]() |
|||
||
sökmesi zor değil 4 vida tutuyo sadece sadırım onları söküp hafif yukarı doğru kastır çıkıyo kapı iç döşemesi gözünle gör öyle daha iyi bence
|
|||
![]() |
|||
||
hımm bana kapıyla kolon arasında yeterli mesafe yok mıklatısı kalın onun için kapıya veya camı indirdiğinde cama mıklatısa çarpa bilir dedilerdi ojirinal yerini bozmak iztemiyorumda medefe falan katmayı sevmiyorum bilgin için saol arkadaşım
|
|||
![]() |
|||
||
dostum zaten mevcut hopörlörün yerine takıcaksın. ayrıca compenentide döşemenin içinde beyaz kutu var( gıç gıç diyolar genelde) onu sök yerine tak. camla alakan olmaz
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlarım sizden birşey öğrenmek istiyorum 2006/206 arabam var ön kapılarına 16cm jbl mid takmak istiyorum kısaca kapıyı söküp kolonu çıkarıp mid takayım diyorum ama kapi derinli ne kadar dır kapıya veya camı indirdiğimde vururmu bilgisi olan varmı boşuna sökmek istemiyorum. Bu konuda bilginize ihtiyacım var.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |