![]() |
|
antipollution fault??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emntstn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1982 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 Saat 23:23 |
aracım 3 oldu motor arıza ışığı yakıyor ve bu arızayı veriyor.araçta tartarini marka sıralı sistem var.aracı 6 haziranda aldım, lpg ayarını 13 temmuzda yaptırdım.lpg ayarından sonra üç defa motor arıza ışığı yaktı ve antipollution fault hatası verdi.kalitesiz benzin veya 97 oktan benzim almadım.lpg aygaz-ipragaz veya mogazdan aldım.peugeot servisinde arıza kodlarına baktıklarında katalizörde oksijen sensörleri arasında ölçüm dengesizliği varmış ama sensörler çalışıyormuş.birde yakıt dengesizliği arıza kodu çıktı.aracım gaz yemiyor.yokuşta çekiş düşüyor.bunların çözümü hakkındaki önerilerinizi bekliyorum....
|
|
2003 307 1.6 16v triptonik-tartarini
Çorlu-TEKİRDAĞ Emin TAŞTAN |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tüm sorun gaz ayarında. gazın zengin karışım gidiyor, biraz kıstır ve aygazdan alma düzelir.
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
emntstn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1982 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
peki katalizör arızasıda sizce gaz ayarındanmı?
|
|
2003 307 1.6 16v triptonik-tartarini
Çorlu-TEKİRDAĞ Emin TAŞTAN |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
bende geçen gün ayarlattım söndü şimdi yine yaktı bişey olmuyo ilk çalıştırdığında yanıyo ötüyor. ama lpg ayarından oluyor onu belirteyim.
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
uygun yakıt ve hava karışımı olmadığı zamanlarda yakıt az yada fazla geldiğinde antipolition hatası veriyor yani havayı kirletiyorum diyor. Senin ustan gazı iyi ayarlayamamış. Hatayı verdiği zaman benzine al bak nasıl düzelicek. Senin sıkıntın bence tamamen gaz ayarından.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
fbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
benim arabada da vardı bakıma girdi şimdilik bişey yok yanmıyor ama tekrar yanar mı bilmiyorum.
|
|
2004 206 x-line 1.4 Benzin+LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |