![]() |
|
teyp kodu yardım acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ramos35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 Saat 17:18 |
106_arts kardeşimden orjinal teyp aldım gercekten sıfır gıbı yepyeni ancak kodu bir türlü yapamadık kullanamıyorum teyp i yardım lütfen...
syg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Servisten öğrenilebiliyor. Ancak sökülen aracın şase numarası gerekli.
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Daha önce konu açmıştım yardımla ilgili yabancı bir site var oradan teybin no sunu ve aracın modelini girerek yardım alabilirsin.
Düzenleyen Kemanyak - 26 Temmuz 2011 Saat 13:18 |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8&sid=eed4a6d80d382b05e546a378713fde70
Bu siteden mesajları kopyala düzenle yapıştır ile yardım alabilirsin.
|
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
ramos35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
EYVALLAH DOSTUM SAOLASIN DENEYECEĞİM.. BENIM TEYBIN USTUNDE BP LI KOD YOK AMA N2 Lİ KOD VAR YANLIS YEREMI BAKIYORUM KI ?
|
|
![]() |
|
Fark etmiyor sen teybin üzerindeki tüm etiketleri yaz :-))) 106 orjinal teybi olduğunu ve Blaupunkt olduğunu belirt sorun kalmaz.
|
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
saol dostum buldum bpli kodu yolladım verdiler kodu ancak dün anladım ki ( benim ekran silik oldugundan gündüz farketmedim) aksam farkettım kı ekranda radio locked yazıyor. kutup basını cıkardım taktım. 2 saate yakın araba calısır ve sonra kontak acık bekledım cozulmedı. başka bir yolu varmıdır bunun ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |