![]() |
|
triger değişimi bursada iyi bir usta varmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 Saat 16:26 |
arkadaşlar bursadan 2006 model peugeot 307 araç aldım ancak yola çıkmadan trigeri değiştireyim diyorum çünkü araç 92000 de artık triger değişimi geldi araba 1.4 90hp benzinli bursanın yabancısıyım triger bana ne kadara patlar servisten fiyat sormadım serviste değişirsem maliyet ne olur dışarda değişirsem ne kadara patlar. ayrıca bursada bildiğiniz iyi bir peugeot ustası varmı çünkü triger değişimi sanırım ustalık istiyor cevaplarsanız sevinirim saygılar
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arslanbey öncelikle aracınız hayırlı olsun. tam olara bursanın hangi ilçesinden aracı aldınız o bölgedeki arkadaşlar daha iyi yardımcı olur. triger içinde baya geç kalınmış. eğer uygun fiyata halletmek istiyorsanız sitemiz sponsoru şahin peugeot' dan uygun fiyata parçaları kargo yolu ile temin etmenizi daha sonra ustayada işçiliğini vererek değiştirmenizi tavsiye ediyorum. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben de Metin'e katılıyorum. Sponsorumuz Şahin Peugeot'dan parçaları temin edebilirsin. Montaj içinse önerebileceğim bir servis var. Küçük sanayiye Altınşehir tarafından girince hemen sağda Peugeot Bir Oto var. Orada yardımcı olurlar.
|
|
![]() |
|
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Arslanbey; ben geçen ay triger değiştirdim. yetkili servis 700tl - özel servis 550 - 350tl arası fiyat istedi. Parçaları kendim aldım ve tanıdığım bir ustaya montajını yaptırdım. bana maliyeti devir daim pompası dahil 350tl oldu. Sizinde belirttiğiniz gibi triger değişimi önemli ve ustalık isteyen bir iş. Sente atlaması vs. gibi durumlarda performans kaybının yanı sıra motorda ciddi sorunlara yol açabilir.
|
|
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sende atlaması çok önemli. özellikle kayışı sökmeden önce sabirlemesi gerekiyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |