![]() |
|
307 radyo kumanda kolu yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 Saat 13:16 |
|
arkadaşlar benim 307 nin direksiyon altındaki radyo kumanda kolunun SRC (yani radyodan cd ye geçiş tuşu) çıktı ve şu an kayıp bu parçayı nereden temin edebilirim? |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abi servise gidipde arızalı olan kolu değiştirten birinin arızalı kolunun parçasını isteyebilirsin tabi atmadılarsa. yada çıkmacılarda bozuk bir kol bulup aynı şelilde yapabilrsin yoksa sadece o düğmenin satıldığını sanmıyorum. Komple kol ile birliktedir tahminimce. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
çıkmacılara sordum fakat kolu komple satıyo onlarda..göral serviste arkadaşım var takipçisi ama ellerine şu ana kadar hiç arızalı kol gelmemiş..
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ne sağlam parçaymış hiç mi arıza yapamamış. zaten böyle sıkıntılar hep bulunması zor parçalar üzerine oluyor
![]() |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|
ben belki temin edebilirim
|
||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||
![]() |
||
|
meandros düğme konusunda üzerine yok (:
|
||
||
![]() |
||
|
valla çok sevinirim kardeşim..çok makbule geçer..
|
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Ankara da Yıldız Sanayi Sitesinde Oto Peugeot var orada çok sayıda kol ve parçalarından var bakmanızda fayda var. Fakat sıfırının fiyatı galiba 35 TL gibi birşey bunu bilerek bakmanız daha uygun olur.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|
dostum ustama sordum
hurda parcaların içine bi bakacak yarın haber veririm |
||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||
![]() |
||
oguzyildirim_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzyildirim_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
... burayla irtibata geç yardımcı olurlar
Düzenleyen koliva - 19 Ağustos 2011 Saat 06:26 |
||
oto elektirikcisiyim
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bulamazsanız haber verin yardımcı olayım,
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |