![]() |
|
Yol Bilgisayarı için Com2000 yada tuş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 Saat 12:36 |
arkadaşlar elimde birçok adet com2000 ve daha önce forumdadaki konuda yol bilgisayarı yapmak için gerekli düğme mevcut ilgilenen arkadaşlar varsa benle iletişime gecebilir
|
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düğme cesaret ister.ben olsam komple com2000 alırdım :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
sadece düğme fiyatı nedir acaba |
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
cuneytatay ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
düğme ve kol fiyatlarını ayrı ayrı yazabilir misin? |
|
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Düğme fiyatı nedir acaba??
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
kol yada düğme fiyatı ne kadar bende almayı düşünüyorum |
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
abi ben asla yaapmam özgüre katılıyorum cunku hassa plastik malzeme.. tak söklük değil..
kişisel kanaatim..
|
|
![]() |
|
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
düğme varsa bende talibim fiyat nedir acaba
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dostum konu temmuzun konusu.Ama forumda şu an satan arkadaşlar var.Alım-satım bölümüne bakabilirsin.
|
|
![]() |
|
hakan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
ya arkadaşlar bu konuda çok cahilim aracım 206+ urban move modeli daha 1 hafta olmadı bile alalı 3 satır ekran aldık taktık birde kolu değiştirdik bu kadarmı yoksa videoda izlediğimiz gibi araca bağlanıp yol bilgisayarınımı tanıtıyoruz.
teşekkürler
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
206+ herhangi bir sey aktif etmene gerek kalmadan çalışıyor. yol bilgisayarı bilgileri değiştirmek içinde silecek kolu ucunu modifiye etmelisin com2000 almana gerek yok ;)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Aranıpta bulunamayan parçalar. İhtiyacı olan kaçırmasın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
bu kolu kım satıosa cagrı atsın ben ararım alıcaz 5 10 ad
542 897 88 15
|
|
![]() |
|
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
hocam banada lazım tuş ama arkadaş hala satıyormu uzun zamandır yok ortalarda:s
|
|
yeni pug cu :))
|
|
![]() |
|
Mellkor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Hala satistami acaba?
|
|
![]() |
|
salihceviz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salihceviz
merhabalar, size nasıl ulaşabilirim 2004 model 307 için arka silecek hızını ayarlayan plastik parçanın ucu düğmeli olanından lazım. acaba sizde bulunur mu?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yol bilgisayarınımı aktif etmek istiyorsunuz? Yoksa kol bozuk olduğu için yenisinimi arıyorsunuz?
Ayrıca buraya tıklayarak kendinizi tanıtabilirsiniz. |
|
![]() |
|
salihceviz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salihceviz
yol bilgisayarım şu an aktif halde fakat silecek kolunun ucundaki arka sileceğin hızını ayarlayan o küçük plastik parçanın ucundaki düğme bende yok. o parçayı yerinden çıkartıp kablolarla birbirine değdirdiğim zaman yol bilgisayarımın modu değişiyor. ben o küçük parçanın ucunda tuşu olanından arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bahsi geçen düğme silecek kolunun ucundaki düğme, onu söküp tırnaklarını kırıp içne yay takıyoruz, eğer araçta 3 satır ekran varsa genelde direk çalışıyor ama bazı peugeotlarda servisden yol bilgisayarını aktif ettirmek gerekiyor.
Yine kızıcaksın ama detaylar için tıkla :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salihceviz
serkan bey ilginiz için teşekkür ederim fakat 307 nin silecek kolunun ucu 206 ile aynı değil bizde öyle kırılacak tırnak olayı yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |