![]() |
|
Kedilerin işi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 Saat 10:17 |
Sabah uyandım nişantaşında arabama bindim kontağı taktım çevirdim ses yok çıkardım bidaha denedim çıt yok yine farlar marlar hepsi ışıl ışıl yanıyo yani aküden değil marş dinamosuna doğru attım kolumu (motorun arka tarafında aşağı kısım) ucu çıkmış bir kablo neyse vurdurduk çalıştırdım doğru maslak sanayiye bir elektirikçiye girdim orda sanırım adı nilaydı kaldırdı krikoyla direk taktı çalıştı sıktı felan.Sorun çözüldü ama nedeni neydi? kablo aşağı doğru çekilmil ucu eğilmiş baya inceledik ve suçluyu bulduk KEDİLERR :)
Bu arada dizel fanları 2 kademeliymiş oksitlenmeden dolayı 1.si açılmıyomuş benm sağolsun usta temizledi oralarıda gelene kadar bi ton bayır çıktım sıkıştırdım 90a nerdeyse gelmedi bile hararet
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Saolasın kardeşm yarn bi gün başınıza gelirse fikir olsun ilk girdiğim elektirikçi direk marş motorunu değiştiriyodu.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
dizel araba hiç vurdurulur mu? bence çok büyük hata! Keni alttan nasıl girip kabloyu çekmiş sende altta karter muhafaza dediğimiz koruma yokmu? eğer yoksa hemen yoksa taktır altını biyere sürtersin karteli delersin, hemde kedilerle baş edemezsin (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Taktırcam onu önümüzdeki ay dikkat ediyorum kartere ama baya.Altına girebilcek vaziyette değildim mecburiyetten vurdurdum ama çok sakıncalıymış trigere zararı varmış öğrenmiş oldum onuda bu gün :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence sakın birdaha deneme. çekici çağar daha iyi. masraf açacağına çekiciye para vermek daha mantıklı ve hesaplı olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Aceleden ya yoksa yatar altına yapardım yada çekici çağırırdım dediğin gibi ama işe geç kalırdım baya bu şekilde 1 saat geciktim sadece ustayada sordum arayıp bi kaç kereden birşey olmaz dedi zaten o da.
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ah bu kediler martta geçti ama rahat durmuyorlar
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |