![]() |
|
Kara kedi SATILIK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 Saat 01:54 |
Arkadaşlar aracımı yeni aldım satma niyetim olmamasına rağmen biraz nakit sıkıntısı oluştu fakat aracımada kıyamıyorum doğrusu Aracın 2 parça sorunu var onuda forumda sordum Cd çalar arızalı arka sağ amortisör patlak Fiyattan düşerim ya da yaptırıp veririm İlgilenen olursa aracımın sonuna kadar arkasındayım sorun çıkarsa gel hemen geri alırım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-masrafsiz-307-xt-premium-53980524/detay/ |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Unutmadan Hediye teypde vericem cd çalar+mp3+sd card+usb+aux girişi
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üstad birşey sorabilirmiyim takas fiyatı neden 26,000 tl yazıyor takas olunca arabanın değeri mi artıyor eğer öyle ise bendede 206 var 17,500 istiyorum ama takas fiyatım 30,000 tl üste 4 verirsen ederim takas mı demeliyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Takas fiyatı 26 yazdım çünkü geçenlerde eski arabamı satarken adamın teki yazlıkla takasa girelim dedi düşündüm arabama 18.500 tl istiyordum adam iste yazlığına 33.000 tl tamam dedim üzerine 14 bin tl vereyim dedim sonra adam aradı ve takas fiyatım 36000 tl 17 verirsen tamam dedi bende yani genelde bakarsan takasa girerken fiyatı iki tarafta artırıyor o yüzden şimdiden yazdım :)
Bu arada senin 206 ya bakayım eğer ilanı varsa takas için değil arkadaşa :D |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
var var buyur http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-golf-fiesta-fusion-307-takasli-2006-206-54877969/detay/
Düzenleyen firefromsky - 25 Temmuz 2011 Saat 16:26 |
|
![]() |
|
ama model itibari ile km itibari ile benzinli oluşu ile 22,500 etmez bence alıcısı çıkarsa ancak ve sadece 20,000 tl ye anca gider o da deri koltukları ve xt oluşunun hatırına
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Zaten satma niyetim yok biraz nakit sıkıntım var satmakla satmamak arasında gidip geliyorum o yüzden fazla üstüne düşmüyorum geçen hafta salı günü bursadan 3 kişi gelip baktılar en son 21.750 dediler vermedim 20.000 düşük bence ama şöylede birşey var tabi her ilde araç fiyatları aynı olmuyor ben eski arabama 18.500 erzurumda aynı arabaya 21 istiyorlardı aklıma gelen bu
Bu arada benim arkadaşımda urfada ilan linkini gönderdim umarım olur işiniz aracınız güzelmiş |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
teşekkürler tabi adana fiyatları biraz farklılık gösterebiliyor araçtan araca ama piyasası sağlam bir şehir çabuk satılabilir umarım istediğin fiyat olur kafan rahat eder iyi satışlar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |