![]() |
|
307 hakkında yardıma ihtiyacım var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2011 Saat 01:31 |
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar 2 ay önce bir 307 xt premium aldım 2003 model 1.6 benzinli
aracın 5li cd çaları çalışmıyor aracı çalıştırınca cd çalardan şıkır şıkır ses geliyor bir süre sonra susuyor acaba arızası ne olabilir tamir edilmez dediler edilmezse onun yerine teyp takarsam direksiyondaki kontrol kolu yeni taktığım teype de olur mu ? bir sorum daha var arka sağ amortisör patlamış değişimi ne kadara mal olur Ve patlak amortisör ile uzun yola çıkılırsa zararı ne olur Orjinalı 110 tl yan sanayisi 90 tl dediler 2si birden değişcek dediler yani 220 tl + 80 tl işçilik 300 t oluyor bana çok geldi eskişehirde bildiğiniz iyi bir peugeutçu var mı tafsiye edebilirmisiniz? |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Yok mu hiç bilgi verebilecek ?
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cd Çalar bizim araçlarda malesefki sorunlu. Bu söylemiş olduğun sorun lazer okuma kafası nedeniyle oluyor. Bu sorun çözülür ama geçici birçözüm olur ve ilerde tekrar eder. Bence yeni teyp düşünmen daha mantıklı olacaktır. Yeni teyp taktığında kontrol kolu malesef çalışmayacak ama bunun içinde bir aparat var ve taktığında oda aktif oluyor. Amortisörlerine gelince Sponsorumuz olan Şahin Peugeot dan yani Murat kardeşimizden fiyat almanı öneririm. Daha uygun bir maliyet çıkacaktır karşına. Eğerki aracını seviyorsan patlak amortisörle yola çıkma sakın, başka sorunlara neden olabilir bu. |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Merhaba,
Amortisörler için yorum yapmak istiyorum 110 tl orjinal amortisörler için yalan söylüyorlar onlar orjinal değil muhtemelen monreo marka,orjinali 180 tl liste fiyatı var verse serse 140-150 tl ye verebilir 110 tl ye veremez maliyeti değil,eğer zararına verecekse orasını bilemem tabide kimse malını zarına vermek istemez,yan sanayiside fazla söylemiş :) 60 tl 1 tanesi,
alırken mutlaka markalarını sor orjinalini 110 tl dediği orjinalse al derim ama parçanın üzerinde mutlaka peugeot orjinal referanslı aslan logolu 5206.V9 yazan etiketi olsun,yan sanayininde markasını paylaşırsan kalitesi hakkında bilgi verebilirim
kolay gelsin
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
arka amortisörün patlak olduğunu nasıl anladın?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
aynı sorun bendede varcd changeri 100 tl ye garantili tamirini yapıyorlar frumlarda bir yerde okunuştum. (istanbulda)
iyi bir elektronikcide yapar eletronikcinin bana söylediğini söyleyeyim bununla ugrasacagına hafıza kartlı yeni biteyp al kurtul dedi ilerde tekrar hata yapar dedi direksiyondan kontrol dedim onuda yaparız dedi ancak zahmetli olur dedi kablo falan sıyırması lazımmış ön konsol falan sökülmesi gerekiyormuş senin anlayacan bana yeni teyp satmak istiyor gibime geldi bende zaten kaset cala yerine cd calar oldugu için vazgectim. Ama yeni takılan teyplerin cıkış gücü daha fazlaymış. |
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Amortisöre gelince http://www.***.com/307-AMORTISOR-ARKA-SAG-SOL-pid-2770.html
155 tl diyor orijinal satıyorlar
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
arabada hiç birşey yoktu ses falanda yoktu bi sabah yerde yağ fark ettim eğilip baktığımda amortisör tamamen yağ içinde kalmış ustaya gösterdim patlak dedi şimdi yavaş yavaş sesler başladı :D |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu peugeut madem cd changer yapacak neden adam gibi yapmaz yahu her neyse en iyisi cd çalar yerini çıkarıp oraya bir teyp kondurmak olacak kendi orjinal teybinide radyo dinlemek için kullanırım böylece direksondaki kolda boşa çıkmamış olur sanırım
amortisör fiyatları şaşırttı hakkaten sizi okuduktan sonra ustayı aradım sordum parçanın orjinal olduğuna eminmisin diye evet eminim belgesine bakarız beraber dedi sanırım kaçış yok yaptıracaz tatil için kısa bi yolculuk yapacaktım ondan sonra yaptırayım demiştim ama arabamı seviyorum :) teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |