![]() |
|
ön logo iptali 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2011 Saat 15:06 |
Yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda sorular var.Öncelikle motora hava alması vs açısından bir yararı olurmu yoksa sadece görüntümü?Maaliyeti kaçı bulur birde?
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne gereği var ki
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
motor havasız kalıyo gibi bir takıntı oluştu bende nedense hararet klima açıkkenle klima kapalıyken çok farkediyo fan çalıştığı için 80i geçmiyo ama klima kapalıyken 90dan aşağı düşmüyo o konuda bir katkısı olcaksa yaptırcam ama emin değilim birde daha sade bir görüntü oluyo bence
|
|
![]() |
|
abi akşam akşam yapma bunu bunun tıpta adını söylemek istemiyorum :D rahat ol hiçbişey olmaz git bir ustaya (adam gibi bir ustaya ) sorununu çözer logo iptali bir katkı sağlamaz
|
|
![]() |
|
:) abi 3 tane tanıdık usta var 2si istanbulda 1i çorluda hepsi ayrı sebep çıkardı bana.Sorun yokta olabilir havalar sıcak 90dan sonraki çizgiyi geçmiyo hiç hararet ama çok dizel araba kullandım son zamanda nerdeyse hepsinde hararet saabit duruyo olduğu yerde
|
|
![]() |
|
bence onlar usta değil istanbuldaysan maslak oto sanayiye gidebilirsin cecoli abim sana orda çok iyi bir usta önerebilir |
|
![]() |
|
istanbuldayım yazın eylüle kadar ama stajm var şimdi bir bitsin tatili arabaya adıyacam kısmetse
|
|
![]() |
|
ya 90 da durması zaten normal bir şey değil midir neden taktın ki buna, zaten kanallar yetmiyor olsa tasarlayan mühendisler o logoyu oraya koymazdı zaten asıl havayı alt ızgaralardan almıyor mu ufacık logo mu kurtaracak seni
![]() |
|
![]() |
|
takıntı işte :) ben çok küçükkken otobüs hararet yapmıştı bizim su tankı felan patlamıştı bilinçaltımda kalmış heralde kullanırken yoldan çok hararet göstergesinde gözüm
|
|
![]() |
|
ya ben de takıntılı sayılırım ama 90 iyidir kötü olsa ortaya koymazlardı skalanın değil mi
![]() Ben de normal seyirde 80-90 arası gidip geliyor, dün trafik tıkalıydı o zaman bir 100 e yaklaştı, sıkışıklığı atlatınca baktım 90 a indi, bence problem yok demektir bu:)
|
|
![]() |
|
düşük devirdede çok yükselir diyolar hararet geçen ben 45e kadar yükselttim deviri vitesi öyle yükselttim artmadı o kadar ama dur kalkta direk tırmanıyo 100e doğru
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |