![]() |
|
Geceniz hayır, Yolunuz açık olsun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2011 Saat 23:28 |
Tüm arkadaşlarıma Hayırlı, Sabırlı, Cezasız bir gece geçirmesini temenni ediyorum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amin cümlemize
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Amin Cümlemize...
|
|
![]() |
|
burda benden mi bahsedılıyor
![]() |
|
![]() |
|
HaRuNGöK ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1994 Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
amin cümlemize
|
|
106
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Sende varsın azıcık ama genel yazdım (kızım sana diyorum gelinim sen anla
![]() |
|
![]() |
|
ama ne yaptım yarım saat polis arabasının etrafınde dondum tekrar yazabilmesi için yarım saat gecmesı gerekıyor ya adam dedı ne yapıyorsun sanane dedım daha yarım saatım var dedım sınır oldu
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecemde acik yolumda
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
neden yazdı ki ceza
![]() |
|
![]() |
|
ehliyeti yokmuş yanında
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() gecmıs olsun bu arada.
|
|
![]() |
|
cok saolun :)) vallaha gene buyuk soylemıyımde oyle bır sey yapsalar o anda kesın bırıne cok pis dalardım sonunu dusunmeden cok sınırlendım zaten adama ogrencıym dıyorum bakabıyaz tamam da baska bşr seyden yaz ucuz yaz yok
![]() |
|
![]() |
|
Benim ev arkadaşımın başına geldi böyle birşey. Gece yarısı aradı beni, ehliyetini evde bırakmış. Benim cüzdandan ehliyet numarasına bakıp söylesene dedi, söyledim. O da kurtarmamış. Anlamadığım ehliyet no'sunu o aletlere yazınca direk döküyor bilgileri. İlla kartı taşımak zorundaymışız.
![]() |
|
![]() |
|
siz bilmiyorsunuz galiba arabayı ehlıyet suruyor ya koy koltuga ehlıyetı araba gıdıyor
![]() geri zekalı polisler iste kafaları basmıyor mal mal is yapıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |