![]() |
|
Cam suyu püskürtme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2011 Saat 23:11 |
Merhabalar.. Cam suyu püskürtme haznesine su koymayı unutmuşum kolu çektiğimde dibindeki az miktarda olan su geldi. Daha sonra arabayı durdurup depoyu doldurdum ancak şimdi defalarca denememe rağmen cam suyu püskürtmüyor. Hava mı yaptı yada hortum ağzına pislik mi tıkandı anlamadım. Bunu nasıl çözerim kolu çekince motor sesi geliyor ama su yok. Düzenleyen ekinoks44 - 23 Temmuz 2011 Saat 23:12 |
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın altından geri akma falan yapmadı dimi öbür türlü boru tıkanmıştır sanırım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İğneyle suyun çıkış noktasını kurcalayın biraz. Genelde oradan tıkanma yapıyor. Geçen gün benimki de aynı şekilde oldu. İğneyle düzelttim.
|
|
![]() |
|
![]() 1tas kaynar su içerisine yarım çay bardağı kolanya dökün ve resimdeki fıskıyeyi çıkartıp kolanyalı kaynar suyun içine atın. 1-2 saat dursun ve çıkartınca basınçlı havayla içini temizleyin. Basınçlı hava bulamazsanız fıskıyenin su giriş(Geniş delik) deliğine üfürün. Düzenleyen mustiii - 24 Temmuz 2011 Saat 02:58 |
|
![]() |
|
kaputun altında ince boruları var abi bas ona havayı ek yerlernden açılıyo direk
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sileceklere su koyduğumuz kısmın kapağı olmadığından, silecek motoruna ve fıskiyelere kum girmiş. Hava falan verdik fayda etmedi. Silecek motorunu, 2 fıskiyeyi değiştik ve kapak aldık toplam 70 TL verdik. Biraz fazla verdim gibi geldi bana ama neyse artık. |
|
![]() |
|
fıskıyeler tıkanmıs sorun o
|
|
![]() |
|
Bu bahsettiğin parçayı çıkarıp takması kolay mı? Sökünce elimizde kalmasın sonra.
[QU OTE=mustiii] ![]() 1tas kaynar su içerisine yarım çay bardağı kolanya dökün ve resimdeki fıskıyeyi çıkartıp kolanyalı kaynar suyun içine atın. 1-2 saat dursun ve çıkartınca basınçlı havayla içini temizleyin. Basınçlı hava bulamazsanız fıskıyenin su giriş(Geniş delik) deliğine üfürün. [/QUOTE] |
|
![]() |
|
Bende de buna yakın bir sıkıntı var ,su yeterli basınçta gelmıyor,bununda deliklerimi tıkalı acaba?
|
|
![]() |
|
okdar ne uğraşıcan mustafa por çöz kullan anında düzelir |
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
70 tl biraz cok gibi sanki . neyse olmus artık.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |