![]() |
|
206 x-line benzin pompası sorunu.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dexter_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2011 Saat 12:15 |
arkadaşlar aracım 2003 206 x-line..araç lpgli..iki haftadır çalıştırdığımda marş bastığı halde benzin hiç yokmuş gibi çalışmıyordu..zor bela..benzinden lpgye geçiş mesafesinde bile araç yürümüyor nerdeyse..ben adıyamandayım burda servis yok..pejoda daha önce çalışmış bir usta yer açmış ona götürdüm..benzin pompası deforme olmuş değişmesi lazım dedi..fakat ücreti 450 civarı söyledi...
daha uyguna bi pompa ayarlanamaz mı ..veya başka sorunu olabilir mi..usta her tarafına baktım dedi..öneri ve yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umuyorum..
saygıyla..
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzinde arabayı çalıştırmadın zaman direk lpg de çalıştır.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben servisten garantili olarak 350 tlye aldim o usta iyi abartmis yan sanayiler 200-250 arasi fiyati var ama ben taktirdigimda yine ayni sorun devam etmisti serviste taktirinca duzeldi
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |