![]() |
|
Honda'dan Peugeotya Transfer olcam 106 mı,306 mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
FiReWaLL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Konum: İkitelli&B.düzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2011 Saat 22:12 |
arkadaşlar bundan önceki bütün araçlarım hondaydı , son olarak hb vti ım vardı geçen hafta sattım .
ilk göz ağrım hep almak istediğim 106 gti almak istiyorum , ama bi kaç gündür kafama 306 gti da takılmaya başladı , ikisi aynı sınıf bi araç değil biliyorum ama öneriniz nedir ???
aklımda %80 106 gti var , yalnız peugeot ya partner harici biraz yabancıyım , sizden bunla ilgili teknik şeyler hakkındada yardım isticem ...
![]() bi şehir efsanesi vardır peugeot durmaz fren yoktur die ne kadar doğru bilmiyorum bu ama ???
![]() hangi hondaya ne yapsan ne kadar verim alacağımı çok ii bilirim ama peugeot ya neler yapabiliriz en fazla atmosferik olarak yüklediimiz zaman ne kadar verim alabiliriz bunla ilgili pek bi bilgim yok ...
piyasaya bi peugeot cu daha kazandırmak için yardımlarınızı bekliyorum
![]() ![]() Düzenleyen FiReWaLL - 22 Temmuz 2011 Saat 22:17 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şahsi fikrim, 306 gti. hem hızlı hem geniş. 106 küçük ve hafif kaldığı için yüksek hızlarda savrulabilir tabi hızlı gitmeyi tavsiye etmiyoruz (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
4 disk zaten 106GTI'lar, bakımını yaptırırsan bir sorun olmaz. 106GTI'lar kolay modifiye oluyor, ufak modifiyelerle bile iyi bir artış sağlayabiliyorsun diye biliyorum. 306GTI'lar da iyi de madem 106GTI hayalin var 306'yı boşver. Ben 106Quik'ten 206Quik'e geçtim, yine de gönlümde bir 106GTI yatıyor.
![]() |
|
![]() |
|
FiReWaLL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Konum: İkitelli&B.düzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ben sürekli seri araba kullandığım için namı değer otoban faresinde aklım yıllardır
![]() bide vti aldıımdan beri roll lere falan bulaştık , küçük şeylerle büyük işler yapmak istediğim için böle bi tercih yapmak istiyorum ...
ama boyum 1,89 olduğu için 106 larda sorun yaşıyorum biraz
![]() bide bu arada sağlam 106 gti kaldımı piyasada ??? Düzenleyen FiReWaLL - 22 Temmuz 2011 Saat 22:26 |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Bencede 306 kasası 106'ya nazaran daha oturaklı |
|
![]() |
|
Her İkiside Değil Al Bitane 206 RC Olayı Kökten Bitir...
![]() |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
oraya girersen tabikide 206 ama arkadaş 106 veya 306 diyo |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
+206
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
fazla konuşmayalım
![]() ![]() Düzenleyen Burak.Bülbül - 23 Temmuz 2011 Saat 01:03 |
|
![]() |
|
+++++ ![]() |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
bence hiç bulaşma..
|
|
![]() |
|
306 gtı....
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
106 fren sistemi iyi değil. durmuyor araç :) 206 RC abicim. 106 kullandım gerçekten frenler vasat kalıyor..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
106 gti gazlamayı seven biri için iyi seçim olacaktır. Temizini bulmak ne kadar zor olsada imkansız değil, şimdiden hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Tabi Bide Zevk Meselesi Var... Düzenleyen AlbaYDemircaN - 23 Temmuz 2011 Saat 09:52 |
|
![]() |
|
106 yertıne 206 gtı tavsıye ederım 106 ıyıdır ama 106 yada 306 mı dersen bence 306 106 kımı pozısyonlarda tehlıkelı oluyo
|
|
![]() |
|
arkadaşlar yorumlar ve bilgiler için herkese teker teker tşk ederim
![]() ![]() şuan tek istediğim ilk olarak 106 olmadı 306 gti .
bunlarda kronikleşen bi sorun varmıdır bide servis olarak nereyi önerirsiniz . Honda da radar bu işin bir numarasıdır türkiye de , pj da da böyle bir yer varmıdır ?
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
106'yı bilmeyenler nasılda boş konuşuyor,üstüne alınan alınsın.Frenleri tutmuyor diye bir şey yok böyle bir saçmalık mı var bu zamanda?ABS'li 106 gti al bakalım tutuyor mu tutmuyor frenleri ben gayet memnunum,haa hassas arabadır bakımlarını eksik etmezsen onu üzmezsen o da seni üzmez.Dış kasası küçük olabilir ama içine 4-5 kişi rahatlıkla sıgabiliyorsun,çogu spor arabada arkaya oturmak eziyet geliyor ama 106'da öyle bir sıkıntıyla karşılaşan arkadaşım dostum hiç olmadı ..
Fanatiklik olarak yorum yapmıyorum ama gerçekler böyle ,206 gti arabayada bindim sürdüm tabi hepsi aynı degildir ,ama 106 kadar zevk vermiyor :)206 RC ayrı bir dünya sınıfları çok farklı .. Niyeyse gti kelimesini dünyaca taşıyan tek peugeot arabası 106 gibime geliyor :) Bütçenizi belirleyin temiz bir 106 buluruz,yeterki adam gibi adamlar kullansın şu arabayı |
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Kronik sorunları olarak ;
En çok rolantisinde sorun verir,bogaz kelebegini temizleyerek ya da rolantisini degiştirerek sorunu çözebilirsin masraflı bir iş degil. Üst kapak contalarını degiştirmen gerekebilir fazla yüklenmede ya da yag çubugu kendiliginden fırlayabiliyor kabut'a :) hızlı kullanımda orjinal çubuk degilse .. Baktıgınız bir araba ise eksileri fazla yok olsa bile çok külfetli rakamlar degil Artıları çok çok fazla inşallah 106 gti alırsınız :) |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben olsam 306 GTI alırdım. daha kilolu ve daha prestijli bir kasa güvenlik açısından daha güvenli. geniş rahat. pug ların bildiğim en kronik sorunu ön takımlarıdır. bakımları yapılırsa sorun olmaz.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |