![]() |
|
düşüncelerinizi bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2011 Saat 14:22 |
elimde orjinal bir teyp var cd çalarlı sorunsuz yeni söktüm aracımdan satmak düşüncem var piyasası nedir arkadaşlar
![]() |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ben alamayı düşünüyorum sahibinden de var bir piyasasına bak olmassa anlaşabiliriz :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
200 civarı gidiyor galiba ben orjinaldir diye biraz daha pahalı olur diye düşünmüştüm :(
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
bi ara bende çok aradım 200 TL den düşüğe bulamadım, sonra da vazgeçtim, şimdi ölü alıcı kıvamındayım 100 TL ye buldum mu alacam
![]() |
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
:) baya bi ölü olmuş da cd çalarlı mı arıyorsun yoksa kaset çalara da razı mısın
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
yok kaset varbende zaten, cd'li arıyom, Ben dağa çok görsellik açısından istiyorum... yoksa şuan kullandığım transmitterdan çok memnunum..
|
|
|
![]() |
|
evet set yoksa transmitter de iş görüyor bayağı ama bulabilirsin çevreden araştırırsan illaki 100 150 tl ye satan çıkar
|
|
![]() |
|
ama sanada tavsiyem bence onu çıkarıpta yerine başka bi teyp takma, konsolun görsellik açısından bütünlüğünü bozuyor..
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bunları kaldırmıyor ses çıkmıyor fazla 600er watlık 94s 2011 model pioneer
Düzenleyen firefromsky - 22 Temmuz 2011 Saat 14:43 |
|
![]() |
|
hımm, anladım şimdi; ama birde aracı satarken, aracı alacak kişi orjinalini isteyebilir..
|
|
|
![]() |
|
o zaman kalacak galiba :) teşkkürler düşünceleriniz için
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Teybi değiştirmek yerine pionerlere yetecek şekilde bi anfi alsanız nasıl olur?Teypte anfi çıkışı yoksa 30 tl ye anfi dönüştürücüsü yapıyorlar.
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
bu sefer ki sıkıntı mp3 çalmayacak cd lerle uğraşma derdi artık bitti bence yanıyor adana güneşinden küfleniyor ondan sebeble değiştirdim ama şuan memnunum temiz çıktı valla
|
|
![]() |
|
valla maxsımum 200 tl cıvarı daha ustu bıraz zor ustam
|
|
![]() |
|
Sitemizin Üyelerine 150 Lira Tabiki
![]() |
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alacak kişi yukarıdaki hoparlörleri kaldıran teybi görünce,orjinal teyp aklına bile gelmez :D
|
|
![]() |
|
:) bencede teyibim güzel pioneer 2300 deh usb cd çalar isim göstergeli baya kullanışlı ve yorulmadan dinlediğim bir teyp
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
orjinal teyibin fiyatı 150-200 normal ama günümüzde yeni çıkan 200 tl ye çok kaliteli teypler olduğu için bu teyibe okadar para kimse vermeyecektir. anca orjinalini arayan hastasını bulursan iyi fiyata verirsin yoksa 100 tl bile etmez diğer kaliteli teyplerin yanında.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
elbette çok para etmez diğer teyp lerin arasında kaybolur ama bazı orjinalciler var 250 300 sayarmı sayar :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |