![]() |
|
206 yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2011 Saat 16:06 |
|
arkadaşlar merhaba.
aracım şehirler arası 440 km de 130 tl lik yakıt tüketmiş. klima açık ve 110 km sabit hızda.
bu değerler normal midir son zamlardan sonra,bir danışmak istedim.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maverick yorum yapabilmemiz için aracının yakıt türünü bilmemiz gerekiyor öyle değilmi? İmza kısmında aracının modelini donanımını yakıt türünü vs paylaşırsan böyle sıkıntı da kalmaz.
genel olarak yorum yapacak olursam aracın benzinli ise normal. lpg li ise çok, dizelde çok çok fazla.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar İmza Konusunda Biraz Hassas Olunki... Sorduğunuz Sorulara Net Bir Cevap Alabilesiniz... |
||
![]() |
||
|
arac benzinli arkdaşlar. ben imza kısmına da yazmıştım ama çıkmadı nedense
|
||
![]() |
||
|
Normal, hatta iyi bile sayılabilir.
|
||
![]() |
||
|
ne bileyim biraz bana fazla gibi geldi. sehirler arası 25-27 kuruş arası normal değilmidir acaba?
yakıt değerlerim şehirler arası 30 krşa denk geliyor
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
hocam iyide benzin 4 buçuğa dayandı ... puglar ne yapsın :)
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
|
doğru diyorsun bilader..
|
||
![]() |
||
|
Aynen benzin 4.33TL zaten.
|
||
![]() |
||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|
lpg ye devam....
|
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
benzinliyse çok iyi. 100 km de 6,6 litreye denk geliyor
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben iki hafta önce eskişehir tekirdağ arası yaklaşık 480 km 100 liraya geldim. klima açmadım belki ondan farketmiştir.
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
![]() |
||
aboran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
benin 206yı sattım kurtuldum.Aman bi daha pejo aslaaaaa..
|
||
![]() |
||
guray01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Arkadaslar 2005 model 206 dizel aracım var. Bir depo ile sehiriçi klima full acık tam 921 km yol yaptım. Mazotun litresi 3530 tl den aldım. Su an sehir icinde opette litresi 3810.Su sartlar altında sanırım en az yakan araclardan birisi diyebilirim.
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
madem pejoya karşısın burda ne arasınn bakarsan bağ bakmasan dağ olur ya aracına bakmamışındır yada bakımsız pejo almışındır arkadaşım birtaneden başın yandı diye bütün pejoları öyle sanma bence
|
||
![]() |
||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|
Bende ş.içi lpgde 0.30krş yakıyorum.otomatik araçlarda yakıt tüketimi fazla diye duydum.benzinde iken ş.içi 0,66 krş yakıyordu nerdeyse
![]() Lpg den sonra %50 e yakın tasarrufum oldu.ama bazı arkadaşlar tüpdede çok yaktığını söylüyorlar ama aracım bakımlı.
![]() |
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
||
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
|
812 km.= 220 Tl <<< benzinli. 90km hız
|
||
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
||
![]() |
||
onur3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
|
Bende 2006 206 hdi war 2 ay oluyor arabayı alalı ilk defa fulledim.. Mazotuda Opetten aldım 3,73 müydü neydi. 175tl de tabanca attı devam dedim kapağına kadar doldurttum 195 tl tuttu, 52 lt ![]() ![]() Düzenleyen onur3434 - 20 Eylül 2011 Saat 15:26 |
||
![]() |
||
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
|
görür hiç merak etme ben hep kısa mesafe kullanıyorum 10-15 km gibi 870 km de ışık yandı bende artık mazot aldım yaşasın dizel ...
|
||
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
||
![]() |
||
onur3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |