![]() |
|
Yardım bekliyorum.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2011 Saat 10:56 |
Arkadaşlar 1.4 hdi 307m var.Geçenlerde turbonun sağ tarafında yağlanma fark ettim temizledim sonra tekrar oldu.Hava filtresinin ordan çıkıp turboya giren bir boru var 3 kollu.en küçük kolunun ucunda açılma olmuş. bu şekilde kullansam ne zararı olur?ordan yağ atması normalmi? birde değiştirmem gerekiyorsa parçayı nerden bulabilirim ACİL yardımlarınızı bekliyorum.
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 21 Temmuz 2011 Saat 11:23 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En guzelı o hortumun yenısını alacaksın. Yada acılma cok buyuk degılse uygun bırseyle kapatacaksın. Ama ısıya dayanıklı olmalı. Yoksa kısa surede tekrar acılabılır.
Orada karter havalandırmasından gelen yag buharıyla etrafı kırletmesı dogal...
|
|
![]() |
|
Abi bildiğin gibi değil araba beni paranoyak yaptı sürekli bişey olacakmış gibi geliyo mesela su eksiltiyo biraz ama yere damlatma felan olmuyo maksimumumun üstündekinide bi şekilde atıyo olabilir satmayada kıyamıyo insan malum satarken ucuz alırken pahalı oluyo bu meletler
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Yırtık büyük değilse LPG montajcılarında bir bant var kabloları falan onunla bantlıyolar ondan birtane al güzelcene bantla idare ettiği kadar kullanırsın |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |