![]() |
|
307 lpg ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2011 Saat 19:00 |
benim 2004 model pug 307 1.6 xs 5k manuel vitesli ve atiker marka multifast system sıralı sistem lpg var.
benim sorunum şu: ![]() ![]() ![]() konyadaki atiker bayisini aradım iyi bir tüp ayarı(obd isimli cihazla) gerektiğini söyledi ben ıgdırda yasıyorum burdaki serviste ayarı tutturamıyorlar ve arıza ışıgını engelleyemiyorlar lambda yı söküp oraya yüzük gibi birsey yapacagını söyledi inandırıcı gelmedi. 6ay önce bujileri orijinal ile dğişti. filtreler ve yag yani değişti suan arac 100kmde 12 yakıyor normal kullanımda cekişte bir düşüş yok yardımlarınızını bekliyorum. simdiden tesekkurler.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cecoli abi nerdesin?
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
100 km 12 lt lpg şehiriçi kullanım için gayet normal bir değer arıza ışığı için ise düzgün bir yerde ayar yaptırman gerek ve lpg aldığın istasyonu elinden geldiğince değiştirme.. shell öneririm.
|
|
![]() |
|
bana cok geldi diğer arkadasların araclarındaki lpg sehir içi 100/8.5 lere kadar düşüyor gerci marka model farkı var ama bence cok ayar yapan usta bile cok diyor. sizin yakıt degerleriniz kac?
tesekkurler.
Düzenleyen riva70 - 20 Temmuz 2011 Saat 21:32 |
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
ya o yol bılgısayarına dayanarak olcmeyın yanlıs hesaplıyor dırekt 20 tl lık alın bakalım bıtene kadar gıt kac km gıdıyor ancak oyle anlarsın
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
lpg deposu dolu 45 km yol gidiyorum tekrar aynı yerde dolduruyorum 5.56lt alıyor.
yol bilgisayarı sacmaladıgını biliyorum.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |