![]() |
|
atiker hakkında bılgı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 23:39 |
arkadaslar szınde bıldıgınız gıbı 206 xt 1.6 16v otomatık arac aldım forumda her kez atıker canavarı oldu bende atıker dusunmeye basladım.ama bunun bır suru cesıtı var galıba cunku herkezın profilinde farklı atıker modelı yazıyor.benım aracıma hangısı olur.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seninle benim motorlar aynı 1.6 16v 110 hp. ama seninki 2001 benimki 2004 olduğu için özellikler ve güçler aynı olsada nesilleri yapısı çalışma sistemi vs farklı olabilir Atiker safe fast obd 2 kullanıyorum çok memnunum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ya otomatikte korkuyorum iste cekısı nasıl etkıler dıye :)))
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
öncelikle hayırlı olsun
çekişi ahım şahım etkilemiyor ama yinede tabi fark var
ne taktırırsan taktır aman diyim vikars taktırma :D benim aracta o vardı belki çekişide ondan etkiliyordu
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
peugeot arabaya atiker önermiyorlar kimse önermiyor bilgin olsun hatta son zamanlarda problem cıkartıyormuş benim kayseride duydugum bunlar.....
|
|
![]() |
|
evet arkadaslar suanda Atiker safe fast obd 2 marka onerısı ve atikere hayır yorumları geldı:)))
bekliyorum deneyımlerınızı...
|
|
![]() |
|
benim aracımda italyan bricalle diye bi marka var memnunum şimdiye kadar tık demedi ....306 var bende...
|
|
![]() |
|
Zavolliyi öneririm.Atiker harici istediğinizi taktırın derim ayrıca.
|
|
![]() |
|
cecoli ustamı buraya davet ediyorum saygılarımla :)
|
|
![]() |
|
zavolide ise beyin arızası cok cıkıyormus duyduklarım ......
|
|
![]() |
|
ben 2 ay oldu tüp taktıralı inanırmısın yakıt çok ciddi bi şekilde düştü...
1,95 den gaz alıyorum.çok çok memnunum performansta hiç etki yaratmadı. bende lovato taktırdım şu an lovatolar indirimde haberin olsun.
|
|
![]() |
|
vallaha ben bi okcan dıye bır marka taktırdım 206 xs ıme güzeldi az yakıyordu cok kacıyordu ama turkıye genelınde bayı yoktu sıkıntı yanı
|
|
![]() |
|
1,95 denmi alıyon ben 2,33 den alıyom ondan kaynaklanıyor o zaman az yakması cok yakması ....
|
|
![]() |
|
Atiker kullanıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum. LPG dönüşümünü benim aracın eski sahibi yaptırmış yani arabamı aldığımda üzerinde atiker LPG vardı. 6aydır kullanıyorum ve 6000km yol gittim. LPG sistemine anahtar değdirmedim daha. Hiç sorun çıkartmadı. Klima açık şekilde genelde yüksek süratte kullanırım. Şehir içi 23krş yakıyor. Şehirlerarası 20krş Kulaktan dolma yanlış bilgilere inanmayın. |
|
![]() |
|
Ağabeyimin aracında (Astra) Okcan var, LPG enjektörlerinde sıkıntı çıktı, garanti kapsamında değiştirildi. |
|
![]() |
|
atikerin sitesinie baktımda safe fast 4 obd var model olrak senın modelı bulamadım bugun de tupculerı gezcem senınkını sorcam
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
atiker derim başkasına kulak asma. Ben aracı aldığımda vardı 25000 km yaptım Maşallah tık demedi Ankara da kullanıyorum lpg yi 2.05 den alıyorum şehir içi 18 krş yakıyor şehirler arası 14 de kadar iniyor bilginize.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
2004 307 kullanıyorum. motoru belkide seninkinden daha karmaşık lpg ye daha zor uyum sağlıyor olabilirde. ama bilmeni isterim 11,500 km yi geçtim halen tık demedi atiker sıralı gaz sistemim. ne arıza lambası ne çekiş düşüklüğü nede başka bir sorun. çekişte de fark yok.
yani işin özü olarak önermiyorlar diye bişey yok takamıyorlar diye bişey var. Adam kendine usta diyor ama takamadığı için uyumlu değil diyor. Ben nasıl taktırdın peki ? sebebi ne biliyormusn. takmayı bilmiyorlar çok urğraşıyorlar zaman kaybediyorlar sonra adını lekeliyorlar.
türkiyedeki en uygun fiyat ve an yaygın servis ağı ile atiker derim. (milli gurur)
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Ben yazmaktan bıktım artık ama yıne yazayım :))
Duzgun montaj edılırse cekıs farkı olmaz... Cekıs farkı olanların montajlarında zayıflıklar var.
Mantık sudur. Aracın orjınal benzın sıstemıne cok yakın bır sıstem kurmak ve ayarlarınıda yapmayı bılmek lazım. Duzgun yapamadıktan sonra en ıyı sıstemde bıle cekıs kaybı olur
|
|
![]() |
|
Anlasılan orada atıkerden anlayan adam yok
![]() Bak bılgın olsun montajdan fazla anlamayan adam peugeot a montaj yaptıgı zaman sorun cıkar dogaldır. Ondan sonrada peugeot a uymuyor dıye dunusur kendınce. Esasında bılmezkı hatanın kendınde oldugunu
![]() Atıkerın uymadıgı araba neredeyse yok :)) SL600 un den tutta kral jiplere kadar dandıgından kalıtelısıne her turlu aracta atıker calısıyor. Puglarımızda da pek ala calısıyor. Ispatları dolu...
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |