![]() |
|
Korkulan oldu ... :( red tazz soyuldu :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 19:01 |
evet arkadaşlar bu sabah 6:45 te alarm sesine uyandık bide ne görelim.. red tazz ın sağ ön cam patlatmış adam teybi çekmiş almış... hemen 155 aradım.. geldiler tık diye.. karşı komşu adamı görmüş bağırıyodu zaten sesini duydum.... eşgali tarif etti.. ara tara yokkkk.......... atı alan üsküdarı geçti... ekip arabası aracı karakola getir dedi.. gittim 3 saat olay yeri inceleme ekibinin gelip araçta parmak izi aramasını bekledim.... ne parmak izi çıktı ne bişe... ifade mifade derken akşam ettik.. sonra hemen camcıya gittim 70 tl cam + 15 tl cam filmi iş bitti... sokağın başındaki cafenin güvenlik kamerasından hırsızı tesbit ettik.. görüntüleri bu akşam karakola götürcem.. adamın elinde 800 tl civarındaki teybim koşarak gidiyor.. çok zoruma gitti.. kasko yok... allah düşmanımın başına vermesin canım çok sıkkın.. ama ben demiştim sibop kapaklarımı çalmışlardı bu bir işaretmiki demiştim .. lanet olsun ya....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 19 Temmuz 2011 Saat 19:02 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun. Umarim yakinda bulunur hirsiz.
Düzenleyen koliva - 19 Temmuz 2011 Saat 19:07 |
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun :( elbet çıkar hırsızların bi tarafından haram mal kimsenin kursağından geçmez. o teybi o hırsızdan satın alanda hayrını göremez. çok üzüldüm teybin kafasını eve cıkarmıyor muydun?
tekrar cok geçmiş olsun :( 2 gün sonra yakalanır sonra hafif cezalarla yine bu işe devam ederler yasalarımız cok caydırıcı değil malesef :(
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
206_endless ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_endless
geçmiş olsun kardeşim ALLAH beterinden korusun :((
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI X-Design 2006 quick silver
------------------------------ Darağacında Olsak Bile, Son Sözümüz FENERBAHÇE ! |
|
![]() |
|
Çok geçmiş olsun kardeşim.
O hırsızı bulup çaldığı teybi hediye olarak ona monte etmek isterdim. |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Geçmiş olsun kardeşim, malesef böyle şerefsizler heryerde var. Adamlar sokakta duran arabadan yeşil sibop kapaklarını (nitrojen için olan kapak) çalmışlar düşün ki metal olsa jantla beraber götürürlermiş. Allah beterinden korusun. Bulunamayacağına ve yakalanmayacağına inanıyorum fakat yinede inşallah bulunur diyorum. Canın sağolsun.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
41as206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Aralık - 1989 Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2011 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
gecmiş olsun abıı=(
|
|
2010 peugeot 206 sedan 1.4 benzin tel 05395925826
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
çok geçmiş olsun ersin senin araç tam kapalı garaj arabası üzerindeki testo görünüm vs tek tesellimiz o ibnenin yakalanması çünkü senden sonra bizim canımızı yakacak
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun.bulunur inşallah |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Allah o işi yapanı içecek bi damla suya yiyecek bi lokma ekmeğe muhtaç etsin Allah yedirmesin
Daha söylenecek çok söz var da teyipte camda hasarda onarılır sana bişey olmamış Allah kaza bela vermesin zararda olan o işi yapan |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
büyük geçmiş olsun ersin abi şerefsiz yakalanır inşallah
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
çok geçmiş olsun kardeşim. ne desek boş şimdi. canın yanıyor. inan fotoğraflara bakarken ben de küfr ettim nalet okudum hırsızlara. inşallah bulunur...
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
geçmiş olsun çok üzüldüm inş. yakalanır oyle bi dövmek lazım ki bunları ellerini kırmak lazım
![]() |
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
|
Geçmiş Olsun Kardeşim Çok Üzüldüm Yav...
Allah Kahretsin Bu Hırsızları.... |
|
![]() |
|
abi çok geçmiş olsun kasko yaptır arabana
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
ersin abicim çook büyük geçmiş olsun Allahlarından bulsunlar tabi inanıyorlarsa Allah daha beterinden saklasın filmli camı nasıl kırmışlar ya benimde içim gitti inşallah en kısa sürede bulup cezalarını çekerler böylelerini ibreti alem olsun diye döveceksin kaba kuvvet tarzım değil ama zorla yaptırtıyorlar
![]() ![]() Düzenleyen Burak07 - 19 Temmuz 2011 Saat 19:59 |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
büyük geçmiş olsun inş. bulunur hırsız.
|
|
![]() |
|
cok gecmıs olsun kardesım cok üzüldüm Allah belasını versın serefsızler:(((
ama ben de gelcem bi aksam tsortleri calcam :)))
|
|
![]() |
|
Abim çok çok geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ersin abi çok üzüldüm ya. haram olsun şerefsizlere, polis kimdir nedir esbere biliyor iyi tanıyordur mutlaka. yapan insanlar bellidir çünkü.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |