![]() |
|
mazot filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 15:52 |
||
Arkadaşlar aracın mazot filtresi değişme zamanı geldi 2 çeşit filtre var biri 50 tl civarı öteki 110 tl ucuz olanı sakın takma dedi birisi deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Düzenleyen koliva - 19 Temmuz 2011 Saat 19:01 |
|||
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bencede ucuz olanı takma enjektorlere motora zarar verır ucuz olanı 2 sene kullanısın kalıtelıyı 5 6 sene .Sakıp SABANCI'nın dediği gibi "Ucuz alacak kadar zengin değilim"
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
||
ayrıca bıldıgım kadarıyla bazen ucuz yan sanayı fıltreler beyınde hataya neden oluyo veya bazen calısmama gıbı sorunlar cıkartabılıyo
|
|||
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Ucuz ya da pahali olmasina bakmayin. En guzeli orjinal peugeot urunu kullanmak.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
mazot fıltresı 5-6 sene kullanılmaz kac bın km yaptıgına baglıdır muhtemelen ucuz olan yan sanayı . pahalı olan orjınal orjınalını al kutu ıcınde bır butundur tak 40 km kullan sna degsıtır
|
|||
![]() |
|||
||
emrah kardeşim ben ılk basta pompa dıye okudum sonradan gordum kı fıltreymıs :D oy uzden 5 6 sene dedım
|
|||
|
|||
![]() |
|||
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
||
haklısınız orjinali kullanmakta fayda var... |
|||
![]() |
|||
||
dostum bosh marka kullanıyorum 55 tl .. 110 tl lik nedir anlıyamadım acaba bagajına bi tanede yedekmi koy dediler
![]() |
|||
![]() |
|||
||
bu arada en garantisi 20 binde bir değişmesi
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
desert197 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı desert197
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaşlar motora gelen mazotun stop edildikten sonra geri kaçmaması için çek valf vardır.Bu çek valf mazot filtresinin içindedir.Benim başıma geldiği için söylüyorum yan sanayideki çek valf hemen bozuluyor ve marşa bastığınızda çalışmama gibi sorunlarla karşılaşırsınız.Orjinal kullanın zaten arasında çok fiyat farkı yok...
|
|||
2004 206 HDI X-LINE
Şile/İSTANBUL |
|||
![]() |
|||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
||
yarın yağ değişimi için sanayi ye gidicem. aracı aldığımda 144.000 di şimdi 162.000 de. mazot filtresini değiştirmeyi düşünüyorum acaba değiştirmesem mi kararsızım
![]() |
|||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
pardon araci aldiginda degistirmismiydin normalde mazot filresi 40 ile 60 bin arasi degisiyor kullanima bagli olarak ben 80 binde degistirdim hicte bir sorun yasamadim ikinci sefiri 50 binin uzerinde degistirdim orjinal diye verdikleri filtre bosch yada man kadar kaliteli olmadigina eminim Düzenleyen cerci07 - 30 Eylül 2011 Saat 23:22 |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
||
yani aldığımda yağ değişimi yapıldı fakat mazot filtresi değiştirilmedi diye biliyorum. 40.000 km de değiştirilse araç şu an 160.000 geldi bu da 4. değişimi gelmiş demek oluyo sanırım.
açıkçası araç ilk aracım ve biraz acemiliğime geliyor. 1,5 sene oldu alalı.
|
|||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||
Arkadaşlar bu filtrenin orjinalinin liste fiyatı 71,83 tl yanlız orjinalin üzerinde ısıtıcı müşür yoktur eskisinin üzerinden çıkan müşürü takmanız gerekir,Markası mecafilter dir, bu markanın müşürlü olanı vardır onunda fiyatı 70 tl dir.
orjinal kutulu filtrenin kampanya fiyatı 50 tl dir http://www.peugeotmarket.com/index.php?do=catalog/results
Bosch marka ise 70 tl dir fiyatı, birde 40-50 liraya satılan çin malları var onun yanından bile geçmeyin derim, 110 tl çiftine istemiş olabilrler :))
|
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
||
Bende zamanı gelmiştir değiştireyim kafam rahat etsin diye ustam gittim bana en son nezaman değiştiğini sordu 20 bin oldu dedim aracın çalışmasında bir sorun olup olmadığını sordu gösterge ışığının yanıp yanmadığını sordu ondada sorun yok dedim usta da gerek yok dedi 40 50bin gidebileceğini söyledi ben de eyvallah deyip ayrıldım..
|
|||
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|||
![]() |
|||
erkan7884 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan7884
||
mozot filtresi eskidiğinde ses araç ses çıkarır mı?
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Ses yapacağını sanmıyorum hocam, ekranda kirli mazotla ilgili falan bir arıza verir genelde ve aracın çalışma süresi değişir veya hiç çalışmaz çünkü mazot filtresi görevini yitirdiğini düşündüğünde aracın mazotunun sorunlu olduğunu sanar ve bu halde kullanıma izin vermez.
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |