![]() |
|
Hava Fitresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 12:02 |
slm Arkadaşlar bende 1,6 XR platinium var arac 2001 model yanlız ben bu arabada hava filtresini yani performans hava filtresini taktım hiç ses alamadım acaba aranızda aynı aractan olupda ses alan arkadaslar varmı veya hangi parca filtre kullanıyorsunuz...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
ok
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
GÜNCELLLLLLLL.........................................
|
|
![]() |
|
cecoli sana en güzl cevabı verir şu an açık hava filtresi var onda yeni taktı :))) ama şunu söyleyeyim ben aracı ilk aldığımda vardı 3000 devirden sonra çok fena ses veriyordu .. ama 3000 devirden sonra araba cayır cayır yakıyordu :))) o yüzden söktüm attım :)))
|
|
![]() |
|
Ersın selamlar...
![]() Hava fıltresının nasıl takıldıgına bakmak gerek. Dogru yapılmayan uygulamalarda faydadan cok zarar olabılıyor. Acık fıltreyı soguk hava alacak yere koymaya calısmak lazım...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
resmi varsa bi koysana yaaa bi bakayım denedim 3-4 tane hava filtresi ses yok komple hava filtresini söküyom öle ses daha cok cıkıyor............
bi tane buldum olurmu aceppp......................... Düzenleyen ibrahim Aslan - 06 Ağustos 2011 Saat 01:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |