![]() |
|
1,4 hdi için turbo timer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antalyasporr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antalyasporr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 11:53 |
arkadaşlar gecen hafta aracımın turbosu patladı şimdi yenilendi ancak turboyu koruma amacı ile turbo timer takmayı düşünüyorum şuan elimde apexi turbo timer var ama bunun bağlantısı bsi beynini etkileyip arıza açacağını söylediler ne kadar doğru bi bilgim yok bu parcadan takıp kullanan varmı yada araca herhangi bir sorun acarmı .
http://www.apexi-usa.com/content/pdf5492.pdf bu adreste bağlantı şeması var. |
|
boş tabancayı, tüfeği dolduran şeytan; iş benzin deposuna gelince neden bir şey yapmıyorsun? işin gücün
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum kuralları geregı oncelıkle kendınızı tanıtmanız gerekmektedır... |
|
![]() |
|
antalyasporr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antalyasporr
![]() ![]() ![]() ![]() |
eski bir üyeyim daha önceden tanıtmıştım .. tekrar gerek varmı?
|
|
boş tabancayı, tüfeği dolduran şeytan; iş benzin deposuna gelince neden bir şey yapmıyorsun? işin gücün
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mesajın suanda 2 adet ve 2 sıde burada olunca bende bu sekılde soyledım :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antalyasporr
tamam tanışma yapalım ozaman ..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antalyasporr
tanışmayı yeniledim :)) konuya devam ozaman..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antalyasporr
arkadaşlar hiçmi turbo timer düşünen olmadı ustalarımız bu konuda bilgilerinizi bekliyorum.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |