![]() |
|
koltuk döşemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 20:03 |
slm arkdaşlar benim sürücü koltugu oturmaktan aşındı kılıfı bulamadım servise sordum 600 lira dedi sadece oturagın kılıfı şaşırdım kaldım bana bu konuda yardımcı olacak birileri varmı acaba sonradan yapma bişey istemiyorum çıkma olur ne bileyim daha yapacağım ne var bilmiyorum dert oldu bana
![]() |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
fatihceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: ANKARA ÇANKAYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
koltuk döşemesini sök ( yada söktür )sonra yırtık olan yerin iç tarafından yapışkanlı bir malzeme var terzilerde onunla yaptır, hem dikiş izi olmaz hemde sorunlu yer bir nebze olsun düzgün durur
|
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
bende yaptırdım ama bende cok sorun yaşadım. kılıf süngerle yapışık ayırınca sonradan kılıf kırışıyor biraz sorunlu bende cıkma aradım bulduklarım daha kötüydü tabi bursa icerisinde baktım sadece. acele etme bence ben ecele ettim iki usta dolaştı iyi olmadı en sonunda kendım hallettim
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben iki kere diktirdim olmuyor ermiş artık yapıstırtımda yine olmadı arkdaşlar bi bulsam bayram edicem arabadan sogudum valla
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
benim sadace sunger erimişti kılıf yırtılana kadar yaptırdım sünger yapışık deyilse kılıf yaptır bence
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sponsor şahin peugeot ara birde ona sor orjinal parçacıdır o fiyatlarıda uygun
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tamam arkdasım numarayı teşekkürler
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
o paraya hurdacıdan aynı desende sıfır gibi koltuk alırsın.. :)
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
|
|
![]() |
|
işte onuda bulamadım izmirde tek bi sanayı kaldı bakmadığım hurdacı onada bakayım yoksa servis mecburen binemem öyle ama bulcam bi yolunu kimsenin elindede olmazki dimi farmı stopmu bu :D
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ya p oaraya döşemecide komple koltuk dikilir bukadar pahalı olur mu. bende merak ettim şimdi şahin peugeot murat abi orjinaline ne diyecek acaba. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben o fiyata deri döşetirim çıldırmış bunlar
|
|
![]() |
|
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
ozan merhaba , 2.sanayide dere kenarında çıkmacı peugeot parçaları satan yer var. Urlalı Hamit die geçer . ( 2 tane dükkanları var ) Urladan 106 lı mehmet dersen yardımcı olacaktır. Özelden nosunu pm atıyorum
|
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
![]() |
|
tamam kardeşim biliyorum orayı biorası kalmıştı aldım noyu arıyoum insallah olacak sen iyisindir umarım
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |