Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - peugeot 307 & cmax
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

peugeot 307 & cmax

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HeatoN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HeatoN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: peugeot 307 & cmax
    Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 18:44
Merhaba;

Cmax aracımı daha yeni sattım 1.5TDCİ motorlu.Peugeot 307 1.4HDİ bir araç buldum onu almak istiyorum ancak herkes farklı şeyler söylüyor.Beğendiğim araç 110.000km'de TrigerSet'i daha yeni değişmiş.Manuel vites, sunroof, dijital klima, 6 hava yastığı, 4 cam otomatik gibi özellikleri var.Bu araçların tam olarak donanımı nedir ben Peugeot'a yabancı birisiyim oyuzden size yazma gereği duydum.araçların kronik bir sorunu varmıdır?Birtane araç ile görüştüm elektrik tesisatının 400tl'ye daha yeni yenilendiğini söylediler ve bu araçlar elektrik tesisat sorunu vardır dediler bunun gerçeklik payı nedir?Cmax'de aldığım konforu bu araçta alabilirmiyim?Kısaca beni biraz aydınlatırsanız sevinirim, donanım konusunu çok merak ediyorum:)
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 19:17
1.5 tdci cmax mi var ?
bence bindiğiniz aracın motorundan haberiniz olmamış sizin :)
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
alisuat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alisuat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 19:42
öncelikle kendinizi tanıtmanız gerekirdi neyse aracınız 1.6 tdci dır ve 307den sınıf olarak farklı bir araçtır, cmaxin pejodaki karsılıgı 3008dir y,nede olsun kıyasla derseniz 1.4 307ye göre hemen her açıdan daha olumlu araçtır cmax
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 19:57
Orjinalini yazan: HeatoN HeatoN Yazdı:

Merhaba;

Cmax aracımı daha yeni sattım 1.5TDCİ motorlu.Peugeot 307 1.4HDİ bir araç buldum onu almak istiyorum ancak herkes farklı şeyler söylüyor.Beğendiğim araç 110.000km'de TrigerSet'i daha yeni değişmiş.Manuel vites, sunroof, dijital klima, 6 hava yastığı, 4 cam otomatik gibi özellikleri var.Bu araçların tam olarak donanımı nedir ben Peugeot'a yabancı birisiyim oyuzden size yazma gereği duydum.araçların kronik bir sorunu varmıdır?Birtane araç ile görüştüm elektrik tesisatının 400tl'ye daha yeni yenilendiğini söylediler ve bu araçlar elektrik tesisat sorunu vardır dediler bunun gerçeklik payı nedir?Cmax'de aldığım konforu bu araçta alabilirmiyim?Kısaca beni biraz aydınlatırsanız sevinirim, donanım konusunu çok merak ediyorum:)

307 1.4 hdi dan çekiş bekleme dizel almak çok istiyorsan 1.6 hdi 110 luk 307 alabilirsinSırıtma

Düzenleyen berkekk - 17 Temmuz 2011 Saat 19:58
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 22:14
Orjinalini yazan: Özgür Özgür Yazdı:

1.5 tdci cmax mi var ?
bence bindiğiniz aracın motorundan haberiniz olmamış sizin :)
1598 cc Olduğu İçin Arkadaş Yanlış Anlamış Galiba... O Yüzden 1.5 Demiştir..
Yukarı Dön
HeatoN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HeatoN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 22:22
Yanlış yazmışım cmax'in ruhsat'da 1560cc olarak belirtiliyor.

Sınıf farklılıklarından bahsetmenizi istemiyorum ben cmax klas'ında bir araba aramıyorum veya o denklik'de istemiyorum.Sadece peugeot'un donanımı rahatlığı nedir ne değildir kronik sorunları varmıdır ben onu merak ediyorum biraz araç hakkında bilgi verirseniz sevinirim.1.4HDİ motor'un yakıt tüketimi falan nedir?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 22:37
Şuan babamın kullandığı araç 2005 307 1,4HDi. 105binde. Henüz triger, baskı balata bile değişmedi. 2005 yılından beri rutin bakımları dışında hiçbir masraf çıkarmadı. 100km'de şehiriçi 4,5lt motorin tüketim değeridir. Benim bizzat ölçtüğüm değerdir. Uzun süre kullanmış biri olarak gözüm kapalı önerebileceğim bir araçtır.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 00:20
307 mi kullanalı yaklaşık 10 ay olacak sanırım, daha tecrübeli arkadaşlar daha aydınlatabilir, ben yaşadığım ve hissettiklerimi yazayım:

Sanırım kronik olarak elektrikten ziyade arka süspansiyon sesleri mevcut, biraz ses yapabiliyor (özellikle arkada oturan birisi veya bagajda ağır sayılabilecek bir yük varsa) fakat daha yumuşak kullanmaya başladım ve dikkatli sürüyorum artık eskisi gibi gelmiyor (belki ben alıştım:) )

Elektrik olarak hiç şikayetçi olmadım, yol tutuşu da harika, dedikleri gibi çekişi o kadar güçlü değil ataklığını ve turbosunu hissediyorsunuz ama 1.6 daha tatmin edebilir belki
Kesinlikle çok rahat bir araba, iç hacmi çok geniş (alma sebeplerimden birisiydi) diz mesafeleri ve bagaj hacmi güzel düşünülmüş gerçekten ilk dakikadan itibaren çok hoşuma gidiyor bu özellikleri, binenler de abi araç hakikaten rahat geniş birşey ya demekten alamıyorlar kendilerini
yakıt olarak çok ama çok memnun kaldığımı belirtmek isterim gerçekten söylenildiği gibi çok verimli kullanıyor

henüz bir sıkıntısını görmedim açıkçası hep masraflı kronik sıkıntıları olan araba vs diyorlar ama çok şükür çok rahat kullanıyorum, zaten alırken herkesin dediklerini bir kenara bıraktım şimdi o diyenler de benim aracım gibi bir tane almayı düşünüyorlar:)
Umarım iyi bir araç geçer eline şimdiden hayırlısı olsun:)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 00:26
Her araba gibi peugeot için de şöyle denebilir.Temizini bulursan rahat edersin,yıpranmış denk gelirse yandım dersin.Ek olarak şu söylenebilir belki;yıpranmış başka bir aracı düzeltme şansın belki vardır ama hor kullanılmış bir peugeot artık hayır etmez.
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 02:10
Orjinalini yazan: laedri laedri Yazdı:

Her araba gibi peugeot için de şöyle denebilir.Temizini bulursan rahat edersin,yıpranmış denk gelirse yandım dersin.Ek olarak şu söylenebilir belki;yıpranmış başka bir aracı düzeltme şansın belki vardır ama hor kullanılmış bir peugeot artık hayır etmez.

Thumbs Up
Yukarı Dön
HeatoN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HeatoN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 08:48
Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

307 mi kullanalı yaklaşık 10 ay olacak sanırım, daha tecrübeli arkadaşlar daha aydınlatabilir, ben yaşadığım ve hissettiklerimi yazayım:

Sanırım kronik olarak elektrikten ziyade arka süspansiyon sesleri mevcut, biraz ses yapabiliyor (özellikle arkada oturan birisi veya bagajda ağır sayılabilecek bir yük varsa) fakat daha yumuşak kullanmaya başladım ve dikkatli sürüyorum artık eskisi gibi gelmiyor (belki ben alıştım:) )

Elektrik olarak hiç şikayetçi olmadım, yol tutuşu da harika, dedikleri gibi çekişi o kadar güçlü değil ataklığını ve turbosunu hissediyorsunuz ama 1.6 daha tatmin edebilir belki
Kesinlikle çok rahat bir araba, iç hacmi çok geniş (alma sebeplerimden birisiydi) diz mesafeleri ve bagaj hacmi güzel düşünülmüş gerçekten ilk dakikadan itibaren çok hoşuma gidiyor bu özellikleri, binenler de abi araç hakikaten rahat geniş birşey ya demekten alamıyorlar kendilerini
yakıt olarak çok ama çok memnun kaldığımı belirtmek isterim gerçekten söylenildiği gibi çok verimli kullanıyor

henüz bir sıkıntısını görmedim açıkçası hep masraflı kronik sıkıntıları olan araba vs diyorlar ama çok şükür çok rahat kullanıyorum, zaten alırken herkesin dediklerini bir kenara bıraktım şimdi o diyenler de benim aracım gibi bir tane almayı düşünüyorlar:)
Umarım iyi bir araç geçer eline şimdiden hayırlısı olsun:)

Baktığım arabanın model 307 XR'imiş.Bu modellerde ESP varmı?birde bu araçlarda yolbilgisayarı sonradan takılabiliyormuş.Yolbilgisayarı neleri kapsıyor ve fiyatı nedir?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 10:32
Dediğim gibi yeni kullanıcıyım, benimki XR, bildiğim kadarıyla benimkinde esp yok. Yol bilgisayarı aslında takılmıyor aktive ediliyor (mevcut durumda kapalı şekilde duruyor), forumdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla com2000 kolu varsa (silgeç kolu üzerinde butonu olan) program güncellemesi ile aktive ediliyor, kol varsa çok masraf olmuyor sanırım 50 tl falan demişlerdi bana, ben de yakın zamanda yaptıracağım ekranın gelmesini bekliyorum.

bir diğer olay hazır yeri gelmişken söyleyeyim, bir takım 307 lerde ekran soluyor (özellikle güneşi görünce kıpkırmızı oluyor birşey okunmuyor, bende mevcut ve çıkma 206 ekranı takacağım ki onlarda böyle bir problem yok) ona da dikkat et bence, çok önemli değil ama olsun :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 10:49
ESP yok. Sıfır alındığında yol bilgisayarı ve 5li CD changer standart olarak vardı bizim araçta.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 10:58

arkadaşım ilk önce alacağın aracın hayırlı olmasını diliyorum. Benim bildiğim yanlış da olabilir ama 1.4 dizellerin en ful modeli XR diye geçiyor ve onlarda dijital klima yok. 1.6 hdi premiumlarda var. esp istiyorsan oda yokdur ama forumdan individual arkadaşımız sonradan yaklaşık 1500 tl gibi bir rakama yaptırmıştı orjinal.

elektrik tesisatı sorunu derken şöyle söyliyeyim. bir sıkıntı yokdur ama kabloların izolasyonu zayıftır iyi izole etmemişler. diğer bir sıkıntı ise sileceğin dibinde su tahliye yerleri vardır orası yaprakla falan tıkandığında oradaki su birikip biraz yukarsındaki delikten içeri akar. aktığı yerde de aracın beyni olduğu için sorun çıkarır. eğer elinden geliyorsa o deliği tıkaman yeterli.

konforu çok iyidir, ben 307'mle tanışıncaya kadar focus hastasıydım bindiğimde hastası olmuştum şimdi dönüp bakmıyorum bile.

arka süspansiyon sesi vardır kronik onunda çözümü çok basittir. arka amortisörlerin üzerinde amortisöre toz su vs girmesin diye tozluk dediğimiz plastik bir parça vardır. normalde üst tarafa monteli olması lazımken zamanla gevşer ve aşağı düşer. düştüğünde arka lastik her çukura girdiğinde o plastik o şiddetle zıplar ve üst tarafa vurarak ses yapar. çözüm olarak üst tarafa silikonlamanız yeterlidir. bende o sesten şikayetçiydim nerdeyde amortisörleri değiştiriyordum, bu işlemi yaptım yaklaşık 4 aydır hiç ses yok.

yol bilgisayarı için alt yapı vardır. bazı parçaları, yol bilgisayarı ekranı sinyal kolu vs değiştirerek ve bilgisayardan aktif yaparak sorunsuz kullanabilirsin.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
qqyyxx Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qqyyxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 11:04

çok doğru bir  özetleme olmuş.

206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg
Yukarı Dön
HeatoN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HeatoN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 11:30
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

arkadaşım ilk önce alacağın aracın hayırlı olmasını diliyorum. Benim bildiğim yanlış da olabilir ama 1.4 dizellerin en ful modeli XR diye geçiyor ve onlarda dijital klima yok. 1.6 hdi premiumlarda var. esp istiyorsan oda yokdur ama forumdan individual arkadaşımız sonradan yaklaşık 1500 tl gibi bir rakama yaptırmıştı orjinal.

elektrik tesisatı sorunu derken şöyle söyliyeyim. bir sıkıntı yokdur ama kabloların izolasyonu zayıftır iyi izole etmemişler. diğer bir sıkıntı ise sileceğin dibinde su tahliye yerleri vardır orası yaprakla falan tıkandığında oradaki su birikip biraz yukarsındaki delikten içeri akar. aktığı yerde de aracın beyni olduğu için sorun çıkarır. eğer elinden geliyorsa o deliği tıkaman yeterli.

konforu çok iyidir, ben 307'mle tanışıncaya kadar focus hastasıydım bindiğimde hastası olmuştum şimdi dönüp bakmıyorum bile.

arka süspansiyon sesi vardır kronik onunda çözümü çok basittir. arka amortisörlerin üzerinde amortisöre toz su vs girmesin diye tozluk dediğimiz plastik bir parça vardır. normalde üst tarafa monteli olması lazımken zamanla gevşer ve aşağı düşer. düştüğünde arka lastik her çukura girdiğinde o plastik o şiddetle zıplar ve üst tarafa vurarak ses yapar. çözüm olarak üst tarafa silikonlamanız yeterlidir. bende o sesten şikayetçiydim nerdeyde amortisörleri değiştiriyordum, bu işlemi yaptım yaklaşık 4 aydır hiç ses yok.

yol bilgisayarı için alt yapı vardır. bazı parçaları, yol bilgisayarı ekranı sinyal kolu vs değiştirerek ve bilgisayardan aktif yaparak sorunsuz kullanabilirsin.

Teşekkür ederim gerçekten güzel bir özetleme olmuş.Motor'da çekim konusunda çok sıkıntı yaşanıyormu?Aracı daha kullanmadım oyuzden bilemiyorum internette araştırdım 1.4hdi motor'da 100km hıza cıkmak için çok uğraşmanız gerekiyor gibisinden afedersiniz saçma sapan laflar ediyorlar.Aracı alırsam motordan verim alabilmek için önerebileceğiniz birşeyler varmı ?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 11:35
Evet cekıs konusunda 1.4 bıraz yetersız kalabılır ama beklentılerınızle baglantılı bır durum... denemeden karar vermeyın belkı 1.4 u bıle ıhtıyacınızı gorecektır...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 11:54
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Evet cekıs konusunda 1.4 bıraz yetersız kalabılır ama beklentılerınızle baglantılı bır durum... denemeden karar vermeyın belkı 1.4 u bıle ıhtıyacınızı gorecektır...

katılıyorum.

1.4 lerden performans beklememek lazım sonuçda araç yaklaşık 1200 kg. yakıtta çok iyidir. eğer hem performans hemde yakıt tasarrufu isterseniz 307 1.6 hdi tavsiye ederim.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7424 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 494 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 623 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 380 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5184 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 614 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 403 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 697 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 271 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 568 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2312 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5668 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4911 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2091 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2236 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37441 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English