![]() |
|
16 LA 106 satılmıştır.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 19:29 |
bugün birisi aradı..buluştuk..baktı etti..pazarlığımızı yaptık konuştuk anlaştık..pazartesi sabahtan buluşup notere gidicez kısmetse..aracı oğluna alıyormuş adam..araç kıbrısa gidicek :)
yeni bi araç bakıcaz artık hayırlısı.. |
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun :)
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolasın :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı olsun kardesım bende pazartesı yenı bır arac alıyorum :)))
|
|
![]() |
|
sanada hayırlı olsun:)arıyodun zaten biliyorum..kafana göre bi araç buldun demekki.. |
|
![]() |
|
hayırlı olsun eren8er :)
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Allah Daha ıyılerını nasıp etsın.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
hayırlı olsun eren
|
|
![]() |
|
eyvallah sağolun..bi süre yaya takılcaz artık :)
|
|
![]() |
|
bu aracın vergisini ödemedim daha ben..noter satışından önce ödemem lazım sanırım vergi dairesine..ne kadar 6 aylık ücreti bilen varmı?
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Hayırlı olsun..
MTV'ni ödemeden noter satış vermez.. https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV bu linkten verginin ne kadar olduğunu sorgulayabilirsin. |
|
A3
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
hayırlı olsun..
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
152 tl çıktı mahşallah :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
nasıl olur benim 307 1.6 benzinli 2004 model 152 tl (6 aylık)
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
benim aracınki de 152 ya neden şaşırdın ki buna bu kadar metin hocam?
|
|
![]() |
|
benimki 2001 model 1.4 106.. ondan şaşırmıştır.. yanlış baktım herhalde:D |
|
![]() |
|
ama gerçi aynı kategoriye giriyoruz..7-11 yaş aralığı..1300-1600 motor arası.. normal demekki..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
daha eski modellerin daha düşük olacağını düşünmüştüm. anladım ki seneye yine aynı ücreti ödeyeceğim.
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hmm üzülme hocam ya bunun için, allah kaza bela verip daha yüksek meblağlar ödetmesin :)
|
|
![]() |
|
üzüldüğün şeye bak..senin motor gücün ve modelin benden yüksek..10binlik araca biniyoz senin kadar vergi ödüyoz biz nabalım :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |