![]() |
|
esneme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 15:44 |
selam herkeze 206 xs aracımı aldığımda spor helezon üzerine düşürülmüş bi vaziyette aldım ama arabada gram esneme yoktu hafta içi aracın muayenesi olduğu için aracımı kaldırttım ve aracımda ufaktan az bi şekilde esneme oldu amorsitörlerde sağlammıs acaba diğer 206 larda bu şekildemi yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşeküür ederim herkeze....
Düzenleyen koliva - 18 Temmuz 2011 Saat 08:42 |
|
2004 PEUGEOT 206 XS 1.6 120 HP 16V
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaylar kaç cm 3,5cm'mi 4cm'mi 5cm'mi
seninki hiç esneme yapmıyorsa muhtemelen 5cm dir. yada kalitesiz bir marka olabilir. bende de eıbach 3.5cm pro kit yay var maşallah tısır tısır esniyo muayenedende geçtim :)
|
|
![]() |
|
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
benimkide eibach marka artı bide yaydan 1 baklada kesilmis senin amortisörün kesildimi orjinalmı?
|
|
|
|
![]() |
|
bide şuanda orjinal yaylarını taktım genede esnemiyor
|
|
|
|
![]() |
|
belki amartisötlerinde spor amartisördür ayarlanabilir amartisördür :)
tamam yayı değiştirdin peki amartisöre baktınmı spor mu diye.
|
|
![]() |
|
bu nasıl bi mantık ya hem o kadar para ver eıbach al sonra git bi bakla kestir tam bi sanayi tipine dönmüş bu olay..şahincilerin dogancıların hesap yay kestirme filan :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kesilmişle bence geçemezsin muayeneden. çünkü hayati risk taşıdığı için ve muayenenin amacı seyir halinde senin hayati tehlikeni önlemek olduğunu düşünürsek geçmez bence.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
ben arabaya yenı alt takım yaptırdım yan sanayı amortısor taktık araba kutuk gıbı oldu butun gucumle bastırıyordum gram esnemıyordu. anında sokturdum orjınal amortısor aldım su an esnemesı cok guze. aracımda vogland 5 cm yay var
|
|
![]() |
|
ben aldığımda kesikti zaten ben yayı kestirme taraftarı değilim ben amartisörü kestiririm daima ama bu arabayı aldığımda bu şekilde aldım amortisörlerde orjinal kafayı yiyecem sanki murat 124 e biniyor gibi hissediyorum kendimi 124 daha rahaddır benmkinden bundanda eminim
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |