Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LPG göstergesi ışıkları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

LPG göstergesi ışıkları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: LPG göstergesi ışıkları
    Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 13:18
Confused Üstadlar,32 tl lpg tankım 28 tl alıyor.bu durumda 4 kademeli yeşil ışıkların her biri kaç lt anlamına geliyor.örneğin depomu fulleyip 28lt gaz aldım 50 km gittim yeşil ışıktan biri gitti.bu durumda her bir ışık 50 km mi gider anlamına geliyor.birde 4 yeşil ışıktan sonra en son kırmızı ışık yanıyor bu durumda 4+1=5 ışık oluyor.buda  250 km mi gider anlamına geliyor  Confused
206 feline (2006)     1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
Yukarı Dön
tilbe307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tilbe307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 13:41
250 300 km arası bişey gider yeni mi aldınız aracı daha önce denemediniz mi. birde lpg ışıkları sanırım eşit yanmıyor. kırmızıdada gidiyor araç. 5 kademe oluyor dolayısıyla

2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
Yukarı Dön
backir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı backir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 14:42
Benimde 40lt uzun silindir tankım var 34 lt'de ses gelince kestim gaz almayı.

Yeni olduğumdan dolayı test ediyorum istabulda 34lt ile 390km gittim.
Araçta 34 lt LPG varken

0km 4 ışık yanıyordu
60km 3 ışık
130 km 2 ışık
190 km 1 ışık
260 km kırmızı ışık yandı
390 km'de lpg bitti.

Yakıtı Full'den 2.07krş aldım 2.07*34/390=18krş istanbul içi (Akıcı ve trafikli yol + ortalama bi sürüş :)

Haftaya uzun yolda ne olacak onu merak ediyorum

Birde dün 20TL lik shelden Gaz aldıktan sonra araç motor arıza lambası yaktı. (antipollution fault hatası ) Benzinliykenden yılda 1-2 kere oluyordu  1-2 gün sonra düzeliyordu bu durum gerçi sorun etmiyorum olmadı bilgisayarla düzeltirim artık.

Düzenleyen backir - 16 Temmuz 2011 Saat 14:42
2004 Peugeot 206 XT 1.4 90bg 16V
@01.07.2011 Atiker Safefast LPG kit + 40lt ince silindir depo
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 15:56
Orjinalini yazan: çetin çetin Yazdı:

Confused Üstadlar,32 tl lpg tankım 28 tl alıyor.bu durumda 4 kademeli yeşil ışıkların her biri kaç lt anlamına geliyor.örneğin depomu fulleyip 28lt gaz aldım 50 km gittim yeşil ışıktan biri gitti.bu durumda her bir ışık 50 km mi gider anlamına geliyor.birde 4 yeşil ışıktan sonra en son kırmızı ışık yanıyor bu durumda 4+1=5 ışık oluyor.buda  250 km mi gider anlamına geliyor  Confused

LPG deposunun 32litre hacimli olması demek 32 litre LPG alacak demek değildir çünkü sürahinin kapasitesi kaç litreyse o kadar su doldurabilirsiniz ama LPG deposunda LPG basınçlı durduğu için 28litre normaldir. Daha fazla LPG doldurmak için çabalamayın, şamandırayı bozarsınız, LPG göstergeleri doğru çalışmaz.

4kademeli LPG göstergesine fazla güvenmeyin sadece aracınızı şehirler arası yolda sabit hızla (100km/saat) test etmenizi tavsiye ederim.

Aracın LPG deposunun aldığı kadar fulleyin ve kilometresini sıfırlayın. Sonra aracı kullanmaya başlayın ve aracınızın LPGsi bitene kadar kullanın. LPG bitince tekrar fulleyin ve kaç limotre ile ne kadar yol gitmişsiniz hesap edin. Sonuçta aracınızın kilometre bazında ne kadar LPG tükettiğini bulun. ÖR: 60 TL / 325km = 0,184 TL

4adet yeşil ışık sönüp kırmızı ışık yanıyorsa aracınızın LPG basıncı yetersiz seviyeye düşmüş demektir ki bu durmda hemen LPG alımı yapın veya aracın devir saatini 2500 ü geçirmeden kullanın.

Saygılarımla.

Düzenleyen mustiii - 16 Temmuz 2011 Saat 16:00
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 15:58
Orjinalini yazan: backir backir Yazdı:

Benimde 40lt uzun silindir tankım var 34 lt'de ses gelince kestim gaz almayı.
Yeni olduğumdan dolayı test ediyorum istabulda 34lt ile 390km gittim.
Araçta 34 lt LPG varken
 0km 4 ışık yanıyordu
60km 3 ışık
130 km 2 ışık
190 km 1 ışık
260 km kırmızı ışık yandı
390 km'de lpg bitti.
Yakıtı Full'den 2.07krş aldım 2.07*34/390=18krş istanbul içi (Akıcı ve trafikli yol + ortalama bi sürüş :)
Haftaya uzun yolda ne olacak onu merak ediyorum
Birde dün 20TL lik shelden Gaz aldıktan sonra araç motor arıza lambası yaktı. (antipollution fault hatası ) Benzinliykenden yılda 1-2 kere oluyordu  1-2 gün sonra düzeliyordu bu durum gerçi sorun etmiyorum olmadı bilgisayarla düzeltirim artık.

LPG alırken Aygaz veya Mogaz tavsiye ederim.
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 16:07
LPG deposunun 32litre hacimli olması demek 32 litre LPG alacak demek değildir çünkü sürahinin kapasitesi kaç litreyse o kadar su doldurabilirsiniz ama LPG deposunda LPG basınçlı durduğu için 28litre normaldir. Daha fazla LPG doldurmak için çabalamayın, şamandırayı bozarsınız, LPG göstergeleri doğru çalışmaz.

4kademeli LPG göstergesine fazla güvenmeyin sadece aracınızı şehirler arası yolda sabit hızla (100km/saat) test etmenizi tavsiye ederim.

Aracın LPG deposunun aldığı kadar fulleyin ve kilometresini sıfırlayın. Sonra aracı kullanmaya başlayın ve aracınızın LPGsi bitene kadar kullanın. LPG bitince tekrar fulleyin ve kaç limotre ile ne kadar yol gitmişsiniz hesap edin. Sonuçta aracınızın kilometre bazında ne kadar LPG tükettiğini bulun. ÖR: 60 TL / 325km = 0,184 TL

4adet yeşil ışık sönüp kırmızı ışık yanıyorsa aracınızın LPG basıncı yetersiz seviyeye düşmüş demektir ki bu durmda hemen LPG alımı yapın veya aracın devir saatini 2500 ü geçirmeden kullanın.

Saygılarımla.
Kırmızı ışıkta kullanmak araca zararmı veriyor Shocked
[/QUOTE]
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 16:09
Orjinalini yazan: tilbe307 tilbe307 Yazdı:

250 300 km arası bişey gider yeni mi aldınız aracı daha önce denemediniz mi. birde lpg ışıkları sanırım eşit yanmıyor. kırmızıdada gidiyor araç. 5 kademe oluyor dolayısıyla

yeni almadım üstadım.ama lpg yi yeni taktırdım.. birde klima kullanımı lpg yakıt oranını artırıyormu Question
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 16:11

Saygılarımla.
Kırmızı ışıkta kullanmak araca zararmı veriyor Shocked
[/QUOTE]
Kırmızı ışıkta kullanmak araca zarar vermez ama çabuk biter ve benzine geçer.
LPG basıncı azaldığı zaman yüksek devirde kullanırsanız basınç az geldiği için LPG bitti düşüncesiyle araç benzine geçer.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 16:16

Orjinalini yazan: tilbe307 tilbe307 Yazdı:

yeni almadım üstadım.ama lpg yi yeni taktırdım.. birde klima kullanımı lpg yakıt oranını artırıyormu Question

Aracınız benzinde kullanırken yakıt tüketimi ne kadar artıyorsa LPGde kullanırken de o oranda artar ama klima kullanmakta da ekonomik yollar var.

Sabit hızla giderken Klimayı 1. kademede çalıştırın ve 1-2 dakika sonra 2. kademeye alın. Eğer çok sıcaksa 2-3 dakika sonra 3. kademeye alın ama 4. kademe kullanmayın bence. Uzun yolda 2. kademe klima yeterlidir.
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 19:21
dijital klimada nasıl yapmalıyım Question
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 00:28

dijital klimada nasıl yapmalıyım Question

Dijital klima kullanmadığım için yanlış bir cevap vermek istemem. Bilen arkadaş varsa yardımcı olur.

Düzenleyen mustiii - 17 Temmuz 2011 Saat 00:28
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 00:36
o göstergeye inanma bende bazen kırmızıya kadar düşüp arkasından iki ışığa çıkıyor,

klimanın az enerji harcamasını istiyorsan sürekli olarak ressimdeki sağ üst köşedeki düğmenin basılı olması yani dışardan gelen havanın kesilmesi içerdeki havanın sirkülasyonu yapılması olursa klima dışardan gelen sıcak havayı soğutmaya uraşacağına içerdeki önceden soğuttuğu havayı alıp yeniden soğutarak gönderir ve daha az enerji harcar

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 00:42
analog klimalarda da aynı düğme vardır. 

en üstteki çubuğu sağa doğru kaydırınca dışardan gelen hava akışı kesilecek klima içerdeki hava ile daha az enerji tüketerek çalışacaktır.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 01:06
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

o göstergeye inanma bende bazen kırmızıya kadar düşüp arkasından iki ışığa çıkıyor,

klimanın az enerji harcamasını istiyorsan sürekli olarak ressimdeki sağ üst köşedeki düğmenin basılı olması yani dışardan gelen havanın kesilmesi içerdeki havanın sirkülasyonu yapılması olursa klima dışardan gelen sıcak havayı soğutmaya uraşacağına içerdeki önceden soğuttuğu havayı alıp yeniden soğutarak gönderir ve daha az enerji harcar

Mantıklı
+1
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 01:08

analog klimalarda da aynı düğme vardır. 

en üstteki çubuğu sağa doğru kaydırınca dışardan gelen hava akışı kesilecek klima içerdeki hava ile daha az enerji tüketerek çalışacaktır.

Benim araçta da analog klima var ama ben içerideki havayı kullanmam genelde çünkü temiz oksijen dolu hava girsin isterim aracın içine.

Sabit hızla giderken Klimayı 1. kademede çalıştırım ve 1-2 dakika sonra 2. kademeye alırım. Eğer çok sıcaksa 2-3 dakika sonra 3. kademeye alırım.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 01:44
Cetın abı sen ısıkların dusmesıne pek takılma aracın calkalanmasına gore bıraz degısebılır. 1. sı 50 km dustu dıye her 50 km de bır dıs dusecek dıye bır kaıde yok.

Mesela kendı aracımda sehır ıcınde 110km gıbı 3 e dusuyor, 120-130 gıbı 2 ye dusuyor, 200 uzerınde de kırmızıya dusuyor.

depo ortalama 32lt alıyor. kullanım sartlarına gore sehır ıcındede 300km cıvarında yol yapar ama ben 250 gıbı oldumu tekrar doldururum. depoyu hıcbır zaman bıtırıp benzıne gecırtmem :)) benzın yakmaya ne gerenk var??? Kahkaha kısaca benzın dusmanıyım
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 11:48
bu forumda düşmanlığa yer yok cem abi kardeş olmalısın benzinle (:
Yukarı Dön
g-demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı g-demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 16:55

bu forumda düşmanlığa yer yok cem abi kardeş olmalısın benzinle (:

Sırıtma    Thumbs Up tıpkı gs fb kardeşliği gibi
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
Yukarı Dön
tazmaniac Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tazmaniac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 18:29
bende de 206 quiksilverda atiker lpg var dediğin gibi dolu hali 28 lt alıyor daha doğrusu alması lazım ama benim deponun 26nın üstüne çıktığını görmedim ki bence %20 civarı bir boşluk daha iyi depoda

1,5 senedir falan kullanırım ışıkların şaştığını sadece ledin her biri düşmeye yakınken gaza yüklenirsem gördüm bikaç sn aralıkla inip çıkıyor sonra alttakine düşüyor stepnedeki depolardan daha doğru çalışıyor bizimkiler

şu an ş.içi karışık kullanımda 26 litre ile 245 km civarı arası yapıyor

her 40 km.de bir yeşil ışık düşüyor kırmızıya döndüğünde 80 km yapıyor ama tabi dediğim gibi ortalama bunlar

birde geçen hafta istanbuldan çanakkaleye gittim 58 liralık lpg ile 350 km yaptı ama ort. 90 km/sa ile çok nadir sadece 130-140 gördüğüm oldu ki benim için harika değerler

sen de bir ara ölçüp yazarsan sevinirim

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 21:21
Orjinalini yazan: tazmaniac tazmaniac Yazdı:

bende de 206 quiksilverda atiker lpg var dediğin gibi dolu hali 28 lt alıyor daha doğrusu alması lazım ama benim deponun 26nın üstüne çıktığını görmedim ki bence %20 civarı bir boşluk daha iyi depoda

1,5 senedir falan kullanırım ışıkların şaştığını sadece ledin her biri düşmeye yakınken gaza yüklenirsem gördüm bikaç sn aralıkla inip çıkıyor sonra alttakine düşüyor stepnedeki depolardan daha doğru çalışıyor bizimkiler

şu an ş.içi karışık kullanımda 26 litre ile 245 km civarı arası yapıyor

her 40 km.de bir yeşil ışık düşüyor kırmızıya döndüğünde 80 km yapıyor ama tabi dediğim gibi ortalama bunlar

birde geçen hafta istanbuldan çanakkaleye gittim 58 liralık lpg ile 350 km yaptı ama ort. 90 km/sa ile çok nadir sadece 130-140 gördüğüm oldu ki benim için harika değerler

sen de bir ara ölçüp yazarsan sevinirim

Masallah degerlerın gayet guzel. aracın 1.6 110 degıl mı ?

Hem bu arada aklıma gelmısken hem eskı uyesın hemde ıstanbuldasın bır ara yuzunu gorsek nasıl olur???Göz Kırpma
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9117 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 204 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 86 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 79 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 271 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 163 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2321 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6751 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 145 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 146 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 146 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 733 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 194 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 184 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 886 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 348 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 561 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 415 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107909 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1658 0 kralex18
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
erthe 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English