![]() |
|
Gösterge Temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 08:03 |
Arkadaşlar devir ve km saatinin olduğu kısımlar zaman ile 11 yıl oldu toz girmiş ve ibreler nerdeyse siyah olmuş bu kısımları temizlemek istiyorum.Takometreci yardımcı olurum gerekirse ibreleri değiştiririz dedi ve kalibrasyonunu bilgisayarda yaparız birşey olmaz dedi.Siz ne dersiniz ?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
internet adresleri http://www.metsan.net/
|
|
![]() |
|
Birde gösterge paneli çıkarsa km sayacı bozulur mu yani sıfırlanır mı?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
araç kaç model?
göstergeyi söktükden sonra camını dücelce silip ibrelerin tozunu almayacakmısın kalibrasyon falan onları anlamadım.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
evet gösterge sökülecek ibrelerin tozu alınacak camı silinecek gerek varmı kalibrasyona birde km bozulurmu sayacı ?
|
|
![]() |
|
2000 model
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
camı söküceksin ibreleri sökmeden ayarını bozmadan temizleyebilirsin. bizim işyerinde bir sprey vardı elektronik devrelere sıkıyorsun tertemiz yapyordu bu şekilde göstergeyi temizleyebilirsin. eğer camında çizik vs yoksa normal temizle çizik vs varsada megiuars plastx kullan ben farların camında kullandım.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Ayarı kaçarsa yapılmaz mı ?
|
|
![]() |
|
yapılır tabi yapılmayan şey yok ama ben okadar teferratuatını bilmem.
|
|
|
![]() |
|
göstergeyi sökünce km sıfırlanmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |