![]() |
|
enjektor uflemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 23:18 |
enjektorlerde ufleme(enjektor pullarinin kacirmasi) genellikler hdi ci arkadasimizin basina gelmistir yada gelecektir :D benim basima geldi ve bu sekilde 10-15 bin km kadarda kullandim sure olarak 1 yil kadar sesin nerden geldigini bulmak nasil sokulup takilacagini ogrenmek gerekli ekipman ve bos vakti 1 yilda ancak bulabildim sonus olarakta 5-6 ay once degistirdim simdiye kadar bi sorun cikmadi allaha sukur
1 yil bu sekilde kullanmamin bana zarari motor uzerinde siyah yag renginde cam benzeri kotu bir madde birakti temizlemedimde oyle duruyor enjektor yataklarini bir miktar temizledim bi miktar kurum iceri kacmis olabilir kacanida eksozdan atmistir. bastan sona detayli i sekilde nasil sokulecegini fotografli sekilde anlatmak isterdim ama aklima gelipte her asamada fotograf cekmeyi unutmusum ama kendi yapmak isteyen olursa kaynak gosterebilirim. bu konuda anlatmak istedigim uzun sore beklersek basimiza geleceklerden birkaci ![]() By mustafacerci at 2011-07-13 ![]() By mustafacerci at 2011-07-13 ![]() By mustafacerci at 2011-07-13 ![]() By mustafacerci at 2011-07-13 ![]() By mustafacerci at 2011-07-13 |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |