![]() |
|
307 xt nedir ne değildir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
varidat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:25 |
|
arkadaşlar merhaba yarın sabah inşaallah bir 307ye bakmaya gideceğiz, gerçi bugün gidecektik ama nasip olmadı...2004 xt... sormak istediğim şey şu: aracı bir pejo bayiine mi göstermeliyim, yoksa özel bir servise mi... bir de ilanlara baktığımda xt lerin bir kısmında 4 bir kısmında 6 hava yastığı var, bir kısmında park sensörü yağmur sensörü var bir kısmında yok ...acaba ilan veren kişi xt işte tahmin edin deyip de erinerek yazmamış olabilir mi...saygılar...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
XT premium olanlarda fazladan birkaç özellik var
|
||
![]() |
||
|
ıns hayırlı gecer kımı modeller full kımısı yarı full kımısı bos anlamında olabılır aracınızı gercekten ustalıgına bılgısıne sahıp tanıdınız bı usta varsa ona yada peugeot servısıne goturun derım mesala benım aracım 206 quıksılver xs 1.6 16v 110hp dıe gecıo yagmur ve far sensoru 8 aırbag abs analog klıma artı sunrouf yok yarı full modelı eger sunrouf olsaydı full+full modelı oluyodu
|
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Araştırıp, iyi expertiz yapan bir yere götürün derim. Yetkili servisler bile bazen araçta boya var mı yok mu anlayamıyorlar.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
|
evet sıze katılıyorum bakım gıdım mantıklarıyla baktıkları ıcın normal artı hıc bısey yapmadıkları halde 50 60 tl bakım ucretı alıyolar
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
benim ki xt premıum normal xtden farkı far yıkama koltuk ısıtma derı koltuk 2005 model oldugu ıcın oto kapı kılıtleme sıstemı 6 hava yastıgı var model farkından bellkı bı kac farklılık olabılır
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
varidat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
açıkçası 307 xt sahiplerinden tatmin edici yanıtlar bekliyorum...
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
araba temızse elektronık sıstemınde sorun yoksa kazası fln yoksa alınır serviste check up yaptır otomatık sanzımansa cok ıyı kontrol etsınler
|
||
|
||
![]() |
||
|
YOK DEĞİL MANUEL... MANUELDE DE CİDDİ KONTROL GEREKİYOR MU...
|
||
![]() |
||
|
okadar cıddı olmasa bıle baskı balatasını felan kontrol ettır otomatık sanzıman kadar masraf acmaz bozulursa ama genede ıyı kontrol ettır dızel dusunuyosan motora pompaya enjektorlere ıyı baktır trigerın ne zaman degıstıgını sor muhakkak
|
||
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
far yağmur sensörü, park sensörü 6 hava yastığı kesinlikle vardır. yoksa xt değildir.
ergin abi (individual) alıntıdır.
baz model XR
XS in XR ye göre fazlalıkları
kaliteli kumaş döşeme , iç mekanda alüminyum kaplamalar,yol bilgisayarı,16 inch alaşım jantlar,gövde rengi kapı kolları-tampon bantları-dikiz aynaları aklıma gelenler
XT nin XS e göre fazlalıkları kadife döşeme,ön arka kol dayama,görüş paketi (sis farı,elektrokrom iç ayna,far sensörü,yağmur sensörü, 2005 XS lerde de bu özellik standart oldu) ön koltuk altında çekmeceler,ışıklı makyaj aynaları,açı ayarlı ön koltuk kafalıkarı,arkada 12v priz aklıma gelenler
XT premiumun XT ye göre fazlalıkları
kış paketi (far yıkama ve koltuk ısıtma) , deri döşeme
buda XT nin standart özellikleridir. Ergin abi kendi XT aracını ilan vermişti orada tek tek özelliklerini yazmıştı oradan alıntı yaptım.
• Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Contorl) (opsiyonel) • Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS) • 8 Fonksiyonlu ve sıkışmaya duyarlı Sunroof (El kol sıkıştığında durup yarıya kadar açılır) (Opsiyonel) • Sıkışmaya duyarlı ön ve arka camlar. (El kol vs sıkıştığında durup 5 cm geri açılır) • Isı ve UV filtreli metaloksit kaplı ön cam • 195/65/15 sıfır lastik ve 15 inch jant (spor paketinde 205/55/16 16 inch jant) |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
ARABA 140 BİNDE 100BİNDE TRİGİER DEĞİŞMİŞ... ZATEN ARABA 7 AY ÖNCE PEUGEOT SERVİSİNE SOKULMUŞ... YANİ SATICI ARKADAŞ ÖYLE DİYOR, SERVİSTEKİLER SADECE YAĞINI DEĞİŞTİR Bİ DE UFAK TEFEK ŞEYLER İŞTE , MOTORA VE KAPORTAYA Bİ ŞEY DEMEMİŞLER ...BİR DE ÜSTADIM BEN YİNE SERVİSE SOKUCAM DA NE KADAR ALIYOR SERVİSLER BU İŞ İÇİN AŞAĞI YUKARI ?..
|
||
![]() |
||
|
sen servıse gıttıgınde dekı arabanın gecmısını ogrenmek ıstıyorum ne gıbı ıslemler yapılmıs dıye sana serviste yapılan butun ıslemlerı soylerler .servisler ıscılık parasını fazla alır ne kadar tutar bılmıyorum ama 150 200 fln tutar heralde yapttırcagın ıslemede baglı
|
||
|
||
![]() |
||
|
eyvallah üstadım...
|
||
![]() |
||
|
epey alıyorlarmış... hayırlısı bakalım ... aslında iyi bir usta bulabilsem ustayı yanımda götürücem de ustam yok
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
aracı baktırmak istiyorsan ben kasım ayında aldığımda araştırdım.
yetkili servis a dan z ye bakıyor kilometresini düşürmüşlermi onu bile anlıyor. yanlız daha önce sanırım baktıklarında sağlam dedikleri araç sıkıntı çıkarınca aracın sahibi hani bişeyi yokdu gibi bişeyler yüzünden dava açmış bu sebeple başları ağrımış. araca bakıyorlar raporu bu yüzden yazılı olarak vermiyorlar sözlü söylüyorlar. Servis bu işlemi 250 TL + KDV ye yapıyor.
özel serviste aracı kontrol ediyor herşeyine bakıyor sadece kilometre ile oynanmışsa onu anlayamıyor geri kalan herşeyden anlıyor. özel serviste 80 tl ye yapıyordu. Şimdiki fiyatların ne olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal aynıdır.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim metin bey çok yordum sizi...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
İyi baktır araca başın ağrımasın sonra, bilgisayara bağlat kesinlikle.Bence imkanın varsa yetkili servise götür expertiz için.
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim...
![]() |
||
![]() |
||
|
ne yorması estafurullah. siz aracın hangi modelin hangi özelliği taşıdığını bilin ki misal en boş modele en dolu model parası vermeyin diye söyledim. Zaten bir araca ilk bakışta ısınıyorsan o araba alınıyor ama içinde biraz şüphe olsun alasın gelmiyor (:
parça konusuna gelince okadar aman aman bir pahalılığı yok. hatta sponsorumuz şahin peugeot sayesinde çok uygun fiyata alabiliyoruz sağolsun.
hassas olduğu doğru, konforu mükemmel. sınıfında içi en geniş yine o. şikayet konusunda da eğer sen ona bakarsan oda sana bakar ama bakmazsan masraf açar budur yani. zaten bakımını yapmadığın halde sorun çıkarmayan araba yokki.
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |