307 xt nedir ne değildir
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16363
Tarih: 11 Haziran 2025 Saat 03:46 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 307 xt nedir ne değildir
Mesajı Yazan: varidat
Konu: 307 xt nedir ne değildir
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 22:25
arkadaşlar merhaba yarın sabah inşaallah bir 307ye bakmaya gideceğiz, gerçi bugün gidecektik ama nasip olmadı...2004 xt... sormak istediğim şey şu: aracı bir pejo bayiine mi göstermeliyim, yoksa özel bir servise mi... bir de ilanlara baktığımda xt lerin bir kısmında 4 bir kısmında 6 hava yastığı var, bir kısmında park sensörü yağmur sensörü var bir kısmında yok ...acaba ilan veren kişi xt işte tahmin edin deyip de erinerek yazmamış olabilir mi...saygılar...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 22:27
XT premium olanlarda fazladan birkaç özellik var
|
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 22:31
ıns hayırlı gecer kımı modeller full kımısı yarı full kımısı bos anlamında olabılır aracınızı gercekten ustalıgına bılgısıne sahıp tanıdınız bı usta varsa ona yada peugeot servısıne goturun derım mesala benım aracım 206 quıksılver xs 1.6 16v 110hp dıe gecıo yagmur ve far sensoru 8 aırbag abs analog klıma artı sunrouf yok yarı full modelı eger sunrouf olsaydı full+full modelı oluyodu
|
Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 22:44
Araştırıp, iyi expertiz yapan bir yere götürün derim. Yetkili servisler bile bazen araçta boya var mı yok mu anlayamıyorlar.
------------- 2006 307 SW 1.6 HDI Comfort (B Rh+)
|
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 22:49
evet sıze katılıyorum bakım gıdım mantıklarıyla baktıkları ıcın normal artı hıc bısey yapmadıkları halde 50 60 tl bakım ucretı alıyolar
|
Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 22:50
benim ki xt premıum normal xtden farkı far yıkama koltuk ısıtma derı koltuk 2005 model oldugu ıcın oto kapı kılıtleme sıstemı 6 hava yastıgı var model farkından bellkı bı kac farklılık olabılır
------------- "307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:47
açıkçası 307 xt sahiplerinden tatmin edici yanıtlar bekliyorum...
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:35
araba temızse elektronık sıstemınde sorun yoksa kazası fln yoksa alınır serviste check up yaptır otomatık sanzımansa cok ıyı kontrol etsınler
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:14
YOK DEĞİL MANUEL... MANUELDE DE CİDDİ KONTROL GEREKİYOR MU...
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:17
okadar cıddı olmasa bıle baskı balatasını felan kontrol ettır otomatık sanzıman kadar masraf acmaz bozulursa ama genede ıyı kontrol ettır dızel dusunuyosan motora pompaya enjektorlere ıyı baktır trigerın ne zaman degıstıgını sor muhakkak
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:19
far yağmur sensörü, park sensörü 6 hava yastığı kesinlikle vardır. yoksa xt değildir.
ergin abi (individual) alıntıdır.
baz model XR
XS in XR ye göre fazlalıkları
kaliteli kumaş döşeme , iç mekanda alüminyum kaplamalar,yol bilgisayarı,16 inch alaşım jantlar,gövde rengi kapı kolları-tampon bantları-dikiz aynaları aklıma gelenler
XT nin XS e göre fazlalıkları kadife döşeme,ön arka kol dayama,görüş paketi (sis farı,elektrokrom iç ayna,far sensörü,yağmur sensörü, 2005 XS lerde de bu özellik standart oldu) ön koltuk altında çekmeceler,ışıklı makyaj aynaları,açı ayarlı ön koltuk kafalıkarı,arkada 12v priz aklıma gelenler
XT premiumun XT ye göre fazlalıkları
kış paketi (far yıkama ve koltuk ısıtma) , deri döşeme
buda XT nin standart özellikleridir. Ergin abi kendi XT aracını ilan vermişti orada tek tek özelliklerini yazmıştı oradan alıntı yaptım.
• Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Contorl) (opsiyonel)
• Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS) • Anti patinaj sistemi (ASR) • Akıllı hizmet kutusu (BSI) • Boyun koruma sistemi (Spinal Care)
• 8 Fonksiyonlu ve sıkışmaya duyarlı Sunroof (El kol sıkıştığında durup yarıya kadar açılır) (Opsiyonel)
• Sıkışmaya duyarlı ön ve arka camlar. (El kol vs sıkıştığında durup 5 cm geri açılır)
• Isı ve UV filtreli metaloksit kaplı ön cam • Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları (2) • Sürücü ve ön yolcu yan hava yastıkları (2) • Ön ve arka yolcu perde hava yastıkları (2) Toplam 6 • Ön yolcu havayastığını devre dışı bırakabilme • Aktif ayak koruma sistemi • Kaza anında geri giden aktif direksiyon sistemi • Ani frenlemelerde otomatik yanan flaşörler • Soğutmalı ve ısıtmalı torpido gözü • Far sensörü • Follow me home özelliği (Refakatçi aydınlatma) Aracı kitledikden sonra 45 saniye boyunca yolunuzu aydınlatır • Yağmur sensörü (Yağmurun hızına göre kendini ayarlar) • Park sensörü • Tam otomatik klima • Aktif gergili piroteknik ön emniyet kemerleri • Aktif gergili arka emniyet kemerleri • Uzaktan kumandalı (uzun basınca cam kaldırma ve sunroof kapama fonksiyonlu) merkezi kilit • Immobiliser • Elektrokrom iç dikiz aynası • Elektrikli ve buğu çözücülü dış dikiz aynaları (sürücü tarafı çift açılı) • Çift Yol bilgisayarı ve aracın diagnostik bilgileri • Yükseklik ve derinlik ayarlı,hıza duyarlı kaza anında katlanabilir milli elektro-hidrolik direksiyon • Yükseklik ve açı ayarlı ön koltuk kafalıkları • 3 adet yükseklik ayarlı arka koltuk kafalıkları • 1/3 , 2/3 oranında katlanır arka koltuklar • Direksiyondan kumanda kollu radyo kaset çalar ve 5li CD changer • 4 hoparlör ve 2 tweeter • Yükseklik ayarlı sürücü ve ön yolcu koltuğu • Ön ve arka kol dayama • Işıklı makyaj aynaları • Ön koltuk altında çekmeceler • Önde ve bagajda 12V elektrik prizi • Gövde rengi kapı kolları,yan aynalar
• 195/65/15 sıfır lastik ve 15 inch jant (spor paketinde 205/55/16 16 inch jant) • Tek dokunuşla açılıp kapanabilen elektrikli camlar
umarım açıklayıcı bir şekilde yardımcı olabilmişimdir.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:22
ARABA 140 BİNDE 100BİNDE TRİGİER DEĞİŞMİŞ... ZATEN ARABA 7 AY ÖNCE PEUGEOT SERVİSİNE SOKULMUŞ... YANİ SATICI ARKADAŞ ÖYLE DİYOR, SERVİSTEKİLER SADECE YAĞINI DEĞİŞTİR Bİ DE UFAK TEFEK ŞEYLER İŞTE , MOTORA VE KAPORTAYA Bİ ŞEY DEMEMİŞLER ...BİR DE ÜSTADIM BEN YİNE SERVİSE SOKUCAM DA NE KADAR ALIYOR SERVİSLER BU İŞ İÇİN AŞAĞI YUKARI ?..
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:25
sen servıse gıttıgınde dekı arabanın gecmısını ogrenmek ıstıyorum ne gıbı ıslemler yapılmıs dıye sana serviste yapılan butun ıslemlerı soylerler .servisler ıscılık parasını fazla alır ne kadar tutar bılmıyorum ama 150 200 fln tutar heralde yapttırcagın ıslemede baglı
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:27
metin Yazdı:
far yağmur sensörü, park sensörü 6 hava yastığı kesinlikle vardır. yoksa xt değildir.
ergin abi (individual) alıntıdır.
baz model XR
XS in XR ye göre fazlalıkları
kaliteli kumaş döşeme , iç mekanda alüminyum kaplamalar,yol bilgisayarı,16 inch alaşım jantlar,gövde rengi kapı kolları-tampon bantları-dikiz aynaları aklıma gelenler
XT nin XS e göre fazlalıkları kadife döşeme,ön arka kol dayama,görüş paketi (sis farı,elektrokrom iç ayna,far sensörü,yağmur sensörü, 2005 XS lerde de bu özellik standart oldu) ön koltuk altında çekmeceler,ışıklı makyaj aynaları,açı ayarlı ön koltuk kafalıkarı,arkada 12v priz aklıma gelenler
XT premiumun XT ye göre fazlalıkları
kış paketi (far yıkama ve koltuk ısıtma) , deri döşeme
buda XT nin standart özellikleridir. Ergin abi kendi XT aracını ilan vermişti orada tek tek özelliklerini yazmıştı oradan alıntı yaptım.
• Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Contorl) (opsiyonel)
• Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS) • Anti patinaj sistemi (ASR) • Akıllı hizmet kutusu (BSI) • Boyun koruma sistemi (Spinal Care)
• 8 Fonksiyonlu ve sıkışmaya duyarlı Sunroof (El kol sıkıştığında durup yarıya kadar açılır) (Opsiyonel)
• Sıkışmaya duyarlı ön ve arka camlar. (El kol vs sıkıştığında durup 5 cm geri açılır)
• Isı ve UV filtreli metaloksit kaplı ön cam • Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları (2) • Sürücü ve ön yolcu yan hava yastıkları (2) • Ön ve arka yolcu perde hava yastıkları (2) Toplam 6 • Ön yolcu havayastığını devre dışı bırakabilme • Aktif ayak koruma sistemi • Kaza anında geri giden aktif direksiyon sistemi • Ani frenlemelerde otomatik yanan flaşörler • Soğutmalı ve ısıtmalı torpido gözü • Far sensörü • Follow me home özelliği (Refakatçi aydınlatma) Aracı kitledikden sonra 45 saniye boyunca yolunuzu aydınlatır • Yağmur sensörü (Yağmurun hızına göre kendini ayarlar) • Park sensörü • Tam otomatik klima • Aktif gergili piroteknik ön emniyet kemerleri • Aktif gergili arka emniyet kemerleri • Uzaktan kumandalı (uzun basınca cam kaldırma ve sunroof kapama fonksiyonlu) merkezi kilit • Immobiliser • Elektrokrom iç dikiz aynası • Elektrikli ve buğu çözücülü dış dikiz aynaları (sürücü tarafı çift açılı) • Çift Yol bilgisayarı ve aracın diagnostik bilgileri • Yükseklik ve derinlik ayarlı,hıza duyarlı kaza anında katlanabilir milli elektro-hidrolik direksiyon • Yükseklik ve açı ayarlı ön koltuk kafalıkları • 3 adet yükseklik ayarlı arka koltuk kafalıkları • 1/3 , 2/3 oranında katlanır arka koltuklar • Direksiyondan kumanda kollu radyo kaset çalar ve 5li CD changer • 4 hoparlör ve 2 tweeter • Yükseklik ayarlı sürücü ve ön yolcu koltuğu • Ön ve arka kol dayama • Işıklı makyaj aynaları • Ön koltuk altında çekmeceler • Önde ve bagajda 12V elektrik prizi • Gövde rengi kapı kolları,yan aynalar
• 195/65/15 sıfır lastik ve 15 inch jant (spor paketinde 205/55/16 16 inch jant) • Tek dokunuşla açılıp kapanabilen elektrikli camlar
umarım açıklayıcı bir şekilde yardımcı olabilmişimdir. |
eyvallah üstadım...
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:32
berk2309 Yazdı:
sen servıse gıttıgınde dekı arabanın gecmısını ogrenmek ıstıyorum ne gıbı ıslemler yapılmıs dıye sana serviste yapılan butun ıslemlerı soylerler .servisler ıscılık parasını fazla alır ne kadar tutar bılmıyorum ama 150 200 fln tutar heralde yapttırcagın ıslemede baglı
|
epey alıyorlarmış... hayırlısı bakalım ... aslında iyi bir usta bulabilsem ustayı yanımda götürücem de ustam yok
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:44
aracı baktırmak istiyorsan ben kasım ayında aldığımda araştırdım.
yetkili servis a dan z ye bakıyor kilometresini düşürmüşlermi onu bile anlıyor. yanlız daha önce sanırım baktıklarında sağlam dedikleri araç sıkıntı çıkarınca aracın sahibi hani bişeyi yokdu gibi bişeyler yüzünden dava açmış bu sebeple başları ağrımış. araca bakıyorlar raporu bu yüzden yazılı olarak vermiyorlar sözlü söylüyorlar. Servis bu işlemi 250 TL + KDV ye yapıyor.
özel serviste aracı kontrol ediyor herşeyine bakıyor sadece kilometre ile oynanmışsa onu anlayamıyor geri kalan herşeyden anlıyor. özel serviste 80 tl ye yapıyordu. Şimdiki fiyatların ne olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal aynıdır.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:52
metin Yazdı:
yetkili servis a dan z ye bakıyor kilometresini düşürmüşlermi onu bile anlıyor. yanlız daha önce sanırım baktıklarında sağlam dedikleri araç sıkıntı çıkarınca aracın sahibi hani bişeyi yokdu gibi bişeyler yüzünden dava açmış bu sebeple başları ağrımış. araca bakıyorlar raporu bu yüzden yazılı olarak vermiyorlar sözlü söylüyorlar. Servis bu işlemi 250 TL + KDV ye yapıyor.
özel serviste aracı kontrol ediyor herşeyine bakıyor sadece kilometre ile oynanmışsa onu anlayamıyor geri kalan herşeyden anlıyor. özel serviste 80 tl ye yapıyordu. Şimdiki fiyatların ne olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal aynıdır. |
teşekkür ederim metin bey çok yordum sizi...  şeytan diyor ki git bak ... hoşuna giderse de al gitsin ama şeytan diyor işte...  ama açıkçası toyota ve hondaya olan bağlılığımı bu kadar üst sınıf özellik bozacağa benzer... benim bir arkadaşımda bir de velimde 307 var ... hatta birinde lpg de var... hassas arabadır dediler konforlu arabadır dediler ... ama çok ciddi bir şikayet duymadım... ikisi de gayet de bağımlısı olmuşlar yani... parçasının biraz pahalı olduğunu söyledi velim ama hangi biri ucuz ki diyesim geliyor...
|
Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 02:19
İyi baktır araca başın ağrımasın sonra, bilgisayara bağlat kesinlikle.Bence imkanın varsa yetkili servise götür expertiz için.
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 02:49
teşekkür ederim...
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 09:42
varidat Yazdı:
metin Yazdı:
özel serviste aracı kontrol ediyor herşeyine bakıyor sadece kilometre ile oynanmışsa onu anlayamıyor geri kalan herşeyden anlıyor. özel serviste 80 tl ye yapıyordu. Şimdiki fiyatların ne olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal aynıdır. |
teşekkür ederim metin bey çok yordum sizi...  şeytan diyor ki git bak ... hoşuna giderse de al gitsin ama şeytan diyor işte...  ama açıkçası toyota ve hondaya olan bağlılığımı bu kadar üst sınıf özellik bozacağa benzer... benim bir arkadaşımda bir de velimde 307 var ... hatta birinde lpg de var... hassas arabadır dediler konforlu arabadır dediler ... ama çok ciddi bir şikayet duymadım... ikisi de gayet de bağımlısı olmuşlar yani... parçasının biraz pahalı olduğunu söyledi velim ama hangi biri ucuz ki diyesim geliyor... |
ne yorması estafurullah. siz aracın hangi modelin hangi özelliği taşıdığını bilin ki misal en boş modele en dolu model parası vermeyin diye söyledim. Zaten bir araca ilk bakışta ısınıyorsan o araba alınıyor ama içinde biraz şüphe olsun alasın gelmiyor (:
parça konusuna gelince okadar aman aman bir pahalılığı yok. hatta sponsorumuz şahin peugeot sayesinde çok uygun fiyata alabiliyoruz sağolsun.
hassas olduğu doğru, konforu mükemmel. sınıfında içi en geniş yine o. şikayet konusunda da eğer sen ona bakarsan oda sana bakar ama bakmazsan masraf açar budur yani. zaten bakımını yapmadığın halde sorun çıkarmayan araba yokki.
|
Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 10:11
metin Yazdı:
Bu fiyatlar çok yüksek. İzmir'de Otokent'in içinde bir yer var, adını unuttum, A dan Z ye inceliyor, performans testi yapıyor ve rapor halinde çıkarıp veriyor eline. Sadece kilometreye bakmıyor ve aracın yetkili servislerde gördüğü işlemleri söyleyemiyor. Bunlar için 50 TL alıyor.
------------- 2006 307 SW 1.6 HDI Comfort (B Rh+)
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 11:00
orhanax doğrudur. ben araştırdığımda bunları söylediler. hoş aracı alırken 1 yere bile göstermedim inanırmısın. yetkili servisin 2. elinde satılıyordu bütün bakımların yapıldığını söylediler hiç boyasına bile bakmadan aldım.
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 12:55
307 güzeldir arkadaşım.Temizse eğer alacağın araç çok büyük keyifle binersin.Ama şu da bir gerçek sorunlu peugeot hep sorunlu olarak kalır,ne yapsan düzeltemezsin aracı.O yüzden çok dikkat et alırken.Şahsen tanıdığın biri değilse satıcı üçe beşe bakma yetkili serviste ekspertiz al. İlerde çıkacak daha büyük sorunları önlemiş olursun..
|
Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 13:03
bende gecen ay arabayı 58bınde bır bayandan aldım.bayandan olusundan mı nedır bır guven duydum o an.ezpertiz ıcın servıse goturdugumuzde kucukyalıda 250 300 tl arası bırsey demıslerdı.Ve 3 saat suruyor Adan Zye dedıler.bizimde zamanımız yoktu karsımızdaki bayanında.fıkırtepedeki ustaya goturduk arabayı.sonra dırek kadıkoye notere gıttık :) bırde arabanın ozgecmısınde bır kaza gorunmuyordu.ılk basta guven duydum aldım.ilk basta gordugunde ısındıysan kesın alırsın zaten.Allah'a sukur daha pısmanlıgım olmadı
------------- Atakan 2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah) İSTANBUL
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 13:09
kaça aldın. bir arkadaşım da 206 xs arıyor.
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 21:28
ÖNCELİKLE BAŞIMIZ SAĞ OLSUN... ARKADAŞLAR ARABAYA GİTTİM BAKTIM SABAH... ZATEN FİYATINDAN ÖTÜRÜ ARABADA ÇOK ŞEY BEKLEMİYORDUM AÇIKÇASI... CAM AÇMA KAPAMA DÜĞMELERİ ÇOK YIPRANMIŞ, HATTA ARKA CAMDAKİ KIRILMIŞTI, BİR DE DİKKATİMİ ÇEKEN SOL ARKA KAPI CAMININ ÜSTÜNDEKİ MARKA İSMİ DEĞİŞİKTİ DİĞER ÜÇ CAMDAN, YER DÖŞEMELERİ ÖZELLİKLE ARKA KOLTUĞUN ÖNÜNDEKİ KISIM YIRTILMIŞTI BU DA BANA ÇOK ENTERESAN GELDİ... BİR İNSAN YER HALIFLEKSİNİ NASIL YIRTAR Kİ... ARKA BGAJ KAPISINI KALDIRDIĞIMDA ÜST TARAFTA ÇATLAKLAR DİKKATİMİ ÇEKTİ... ÇAKMAK YOKTU, DÖRTLÜ FLAŞÖRÜN SAĞ YANINDAKİ İKİ SİYAH DÜĞME DE ÇALIŞMIYORDU, BASILMIYORDU, YA DA PREMİUM İÇİN AÇIMIŞ YERLER DE OLABİLİR ... ŞOFÖR KOLTUĞUNUN KOLÇAĞĞI KIRIKTI... DÜŞÜYORDU... ARAÇTA KILIF VARDI KENDİ KILIFLARINA ŞÖYLE BİR BAKTIM SİGARA YANIKLARIYLA DOLUYDU AMA RENGİ KREM DEĞİL DE GRİYE DAHA YAKINDI, BİR DE ARAÇTA PARK SENSÖRÜ YOKTU, YAN KOLTUKLARDA AİRBAG VARDI AMA ÖNDE DE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE 4 GÖRÜNÜYORDU ACABA PERDE AİRBAGLER NEREDEYDİ, ŞOFÖR TARAFINDAKİ YAN AYNA DIŞ KISMA AÇILIYORDU AMA GERİ İÇE DÖNMÜYORDU... ARKA BAGAJDA İSTEPNENİN ÜSTÜNDEKİ HALIFLEKSLİ KISMIN ALTINDA SUNTA VARDI... AKLIMA GELENLER BUNLAR... ARACI SİZCE PAZARTESİ GÜNÜ BİR USTAYA GÖTÜRMELİ MİYİM... YANİ BU KADAR AÇIĞA RAĞMEN MOTORU VE ELEKTRONİĞİ DÜZGÜNSE ALINIR MI... BİR DE RUHSATTA XT YAZIYORDU KONTROL ETTİM...
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 21:51
307lerde cakmak yok zaten :D
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 21:52
ayrıca o aracı alma bellıkı cok hor kullanılmıs son kullanıcısı olursun o aracın 1 2 fazla ver saglam olanını al benden tavsıye
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 22:44
berk2309 Yazdı:
307lerde cakmak yok zaten :D
|
ama çakmak yeri vardı boştu çakmak yoktu 
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 23:05
O şekilde içine sinmiyordur eminim bence bulaşma ustaya göstermene bile gerek yok .Başka araç bak hocam eski 307 xt kullanıcısı olarak
|
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 23:42
çakmak yeri vardır hem önde hem bagajda. ama çakmak yokdur açık kalmasın diye üzerinde kapak vardır. muhtemelen kapağı uçurmuşlar. hava yastıklarının diğer 2 tanesi orta direklerin üzerindedir perde diye geçer.
arka kapıdaki farklı cam olarak o kapıdan sağlam bi darbe almış gibi geldi bana. alt tarafı düzeltmek için de döşemeyi kesip altına işlem yapımış olabilirler.
|
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2011 Saat 00:20
metin Yazdı:
çakmak yeri vardır hem önde hem bagajda. ama çakmak yokdur açık kalmasın diye üzerinde kapak vardır. muhtemelen kapağı uçurmuşlar. hava yastıklarının diğer 2 tanesi orta direklerin üzerindedir perde diye geçer.
arka kapıdaki farklı cam olarak o kapıdan sağlam bi darbe almış gibi geldi bana. alt tarafı düzeltmek için de döşemeyi kesip altına işlem yapımış olabilirler. |
bana da öyle geldi kardeş, içime sinmedi tabi... direklerde airbag yazısı yoktu gibi... ya arkadaşlar fiyatı burda zikretmeyeyim de fiyatı uygun diye düşündüm ben... bir de bu alt döşeme, cam otomatik düğmeleri falan satılıyor mu acaba
|
Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2011 Saat 00:38
abi o arabada en aşşa 4000 tl uygunluk yoksa hiç girme..
yoksa üzülürsün..
------------- 2002 xt bva otomatic 206 1.4 8v yalnızca benzinli :)
|
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2011 Saat 01:10
Sen bana ilan linkini atabilirsen at ben sana söylerim fiyat uygun mu değil mi sonradan masraf yapacağın araç alma derim.
|
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2011 Saat 09:04
bilgin olsun diye söylüyorum aracı al diye söylemiyorum.
cam düğmelerinin üzerinde yumuşak bir kaplam vardır el anahtar yüzük vs değince hemen kalkar. çok zayıf dandik bir kaplamadır. bu yüzden çoğu 307 nin cam düğmeleri sanki eline anahtarı almışsında kazımışsın gibi çizik olarak gözükür.
şöför kapısındaki cam düğmeleri 200-250 tl civarı
|
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2011 Saat 11:08
bende yenı degıstırdım bakımda orjıal 220 tl verdım
|
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2011 Saat 11:16
kardeşim sen buraya en az 4 bın 5 bın tl harcarsın bunun yerıne gıt 5 bın tl daha uzerıne koy saglamını al dosemesı yırtılmıs koltugunda kolcak kırık adamlar arbayı hor kullanmıslar bellı yanı alt takıları felan motor aksamı nasıldır acaba
|
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2011 Saat 11:30
berk2309 Yazdı:
kardeşim sen buraya en az 4 bın 5 bın tl harcarsın bunun yerıne gıt 5 bın tl daha uzerıne koy saglamını al dosemesı yırtılmıs koltugunda kolcak kırık adamlar arbayı hor kullanmıslar bellı yanı alt takıları felan motor aksamı nasıldır acaba |
evet bunlar gözüken masraflar. birde gözükmeyen masrafları vardır mutlaka bende uzak durman temennisindeyim. sonuçda sana kalmış.
|
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 00:50
değerli dostlar ... hepinize teşekkür ediyorum hassasiyetinizden ötürü, dün itibariyle bu aracı portföyümden çıkarmış bulunuyorum... şimdi yeni bir konu açıcam, orda da pazartesi bakmaya gideceğim 307 ile ilgili aklıma takılanları sormayı düşünüyorum... hayırlı kandiller inşaallah...
|
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 08:56
bence yeni konu açıp forumda kirlilik yapma bu konudan devam et, isteğine göre başlığıda değiştir. Hem senin gibi sormak isteyen arkadaşlar konuyu baştan sona okuyarak bilgi sahibi olurlar. yeniden tartışılmasına gerek kalmaz
|
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 23:02
anladım ama geç kaldık... bir de yeni açtığım konuyu şimdi ben de bulamıyorum...
|
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 23:51
varidat Yazdı:
anladım ama geç kaldık... bir de yeni açtığım konuyu şimdi ben de bulamıyorum... |
|
Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2011 Saat 00:22
metin Yazdı:
varidat Yazdı:
anladım ama geç kaldık... bir de yeni açtığım konuyu şimdi ben de bulamıyorum... |
|
valla bulamadım ya açtığımız konuları nasıl bulabiliriz... 
|
Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2011 Saat 00:48
varidat Yazdı:
metin Yazdı:
varidat Yazdı:
|
valla bulamadım ya açtığımız konuları nasıl bulabiliriz...  |
ben buldum, son mesajların bulunduğu listede konu var eğer yine bulamazsan anasayfadaki aracınız hakkındaki tüm sorular başlığı altında bulabilirsin.
|
|